Şimdi Ara

ANTHEM CLUB...[KULLANICILAR KULÜBÜ],,[DESTEK],,[ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
23
Favori
55.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

önceki serinin en üst modeli 710 idi.
    720 eski serinin 510 u gibi kalmış. özellik ve güç olarak.
    710 un yerinide de 1120 almış.

310 uda komple kaldırmışlar.
  • Üstat,

Varsın sallasın evi sıkıntı yok.
  • Anthem amfiyi dinleyebileceğimiz en yakın şehir hangisi acaba? Ayrıca sigma sesin sattığı Epos hoparlör ile bağlantı yapıp dinleyen arkadaşlar var mi ? Tesekkurler, iyi dinletiler....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatay-Antakya'da oturuyorum, sinema sistemim yamaha rxv-359 ve jamo e350 hoparlör takımı , ayrica panasonic sb-wa 110 subwoofer kullaniyorum, sinema hobim var ama bu coğrafyada demo imkanı bulmak mümkün olmuyor, anthem yorumlarını okuduğum zaman galiba aradığım sinema amfisi olabilir dedim,tabi önce amfi mi yoksa hoparlör mü değişmeli karar veremiyorum, neyse tekrar iyi dinletiler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendis1969 -- 10 Nisan 2016; 22:45:35 >
  • muhendis1969 M kullanıcısına yanıt
    Eğer hedefiniz anthem ise anthemin uyumlu olduğu hoparlörleri edinmekle başlamak bana daha mantıklı geliyor. Gerçi burada hoparlörlerden sonra ne kadar zaman içinde avr'yi değiştirebileceğiniz önemli.
    Eğer bir iki ay gibi bir dönemde değiştirecekseniz bir önemi yok. Daha uzun sürecekse avr teknolojik bir ürün olduğu ve teknoloji hızlı geliştiği için ben önce hoparlörleri alırdım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: joven

Bilen bilir Dali ikon serisi daha çok stereo yönü ile anılır Anthem ikon birlikteliği sinema yönü ile hiçte fena bir birliktelik çıkarmıyor
    Anthem bence hoparlör seçimi yönü ile birçok haporlere eşlendiği vakit kullanıcısını üzmeyecek bir birliktelik sunar
    tabi bu benim naçizane bir görüşüm

bu konuda derin bilgilere sahip forumdaşlar eminim tecrübelerini ve derin bilgilerini bizlerle paylaşırlar

Aynen katılıyorum sana, anthem kullanıp da benim hoparlör sistemine uymadı diyeni henüz görmedik ..
    Önce anthem alınır sonra keyfe keder para durumuna uyacak hop. Sistemi

• İnternette Anthem AVR olarak çok iyi eleştiriler gördüm,
    What Hİ-Fİ 'de MRX 510 için "Excellent sound with both music and movies " ve Impressive detail resolution yorumları yazılmış....
    ----------------------
    http://www.digitaltrends.com/home-theater/best-av-receivers/ sitesinde de en üst seviyede "BEST " olarak değerlendirilmiş.
    -----------------------
    http://hometheaterreview.com/the-good-better-and-best-av-receivers-on-the-market-today/
    sitesinde ise diğer AVR'lerle birlikte High-End kategorisinde değerlendirilmiş. Alıntıyı paylaşıyorum.
    "Here are a few examples of AV receivers in the high-end category: Cambridge Azur 751R v2 ($2,999),Anthem MRX 710 ($1,999), Denon AVR-X5200W ($1,999), Marantz SR7009 ($1,999), Sony STR-DA5800ES2 ($2,099.99), and Integra DTR-70.6 ($2,800).
    ----------------
    http://www.soundandvision.com/content/anthem-mrx-710-av-receiver#U2Pz0M2l8BhJhUGP.97
    sitesinde 5 üzerinden 4.5 almış.
    -------------------
    Özetle, sesin gerçekçi , detaylı, net açık önde olmasını, odanın içinde yarattığı sahnenin etkileyici olmasını istiyorum. Mesela yağmur, gök gürültüsü veya çatışma sahnelerinin odanın içinde olması tercih sebebimdir.
    Stereo konusunda başarılı hoparlörlerin sinemada da başarılı olacağı , sinema müziklerinde iyi sonuç alınacağı gibi hissiyatım var. Modelini hatırlamadığım Onkyo avr ve Klipsch RF serisi takım ve aynı avr'ye bağlı bose acoustimass seti dinledim , başka bir zaman pioneer vsx-921 ve wharfadele diamond 10 serisi dinledim, hepsi sinema için kaliteli sistemlerdi ama evdeki sistemi değiştirecek kadar fark hissedemedim açıkçası . Mesela, creek evolution 50-A ve EPOS K1-K2 stereo sistem dinledim, ses net açık, önde ve sahne gayet iyiydi. Bu stereo sisteme benzer , Sinema da benzer sesi verecek sistem iyi olur açıkçası.
    Hani, sinema performansı iyi olsun, yarattığı sahne , detay seviyesi, vs , yani amfinin işi sinema olsun. Diğer özellikleri bir şekilde halledebilirim. Anthem alırsam belki jamo e-350 hoparlör seti yeterli olacaktır. Bu belirsizliklere son vermek lazım.
    Neyse çok yazdım, birçok hoparlör ve amfiyi test edebileceğim , fiyat performans ürünleri görebileceğim , anthem dinleyebileceğim, satıcı bulabilirsem demo yapacağım. Bütün sinema severlere ve üstadlara selamlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendis1969 -- 12 Nisan 2016; 14:49:54 >

• Arkadaşlar,

Nihayet yoğun çabalarımız sonucu Engin kardeşimle ilk Anthem MRX 1120 lerin kolilerini açmaya başladık.

Darısı tüm hobidaşların başına.

saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanomete -- 13 Nisan 2016; 14:44:55 >

• joven kullanıcısına yanıt
    Teşekkürk ederim.
  • Ah Engin ah geçmez bu gece ona

Hayırlı olsun ikinizede ustat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun, emektar 710 satıldı mı son durumu nedir :)
  • ooo süper valla.
    hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun, kanomete,
    joven , Src elektronikte hangi hoparlör markaları var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendis1969 -- 13 Nisan 2016; 18:06:49 >
  • Hayırlı olsun arkadaşlar. Engin'ciğim güle güle kullan.Direct dolby atmos modundasın artık.Resimleri ve paylaşımları bekliyoruz inşaallah.

• Çok teşekkürler arkadaşlar darısı tüm forumdaşların başına.

Anthem mrx 1120 deki ilk izlenimim malzeme ve işçilik kalitesi dahada ileri düzeye taşınmış.
  • virtue28 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

Emektar 710 satıldı. Beni 710 fazlası ile memnun etmişti eminim benden alan arkadaşımda çok memnundur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanomete -- 13 Nisan 2016; 22:31:55 >
  • kanomete kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kardeşim..1120 yi bende merak ediyorum ilerleyen günlerde deneyimlerini paylaşırsan sevinirim tekrar hayırlı olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: kanomete

Arkadaşlar,

Nihayet yoğun çabalarımız sonucu Engin kardeşimle ilk Anthem MRX 1120 lerin kolilerini açmaya başladık.

Darısı tüm hobidaşların başına.

saygılar.

Hayırlı olsun şimdiden tuncay ,, izlenimlerinizi bekliyoruz, engine de selam olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdote -- 13 Nisan 2016; 23:28:33 >

• Tekrar teşekkür ederim arkadaşlar.

Henüz maalesef bağlayıp sesini duyamadık. birkaç gün içinde ilk izlenimlerimizi paylaşırız.
    Şu an tek söyleyebileceğim malzeme kalitesi oldukça üst düzeyde.
  • kanomete kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun hocam , guzel gunlerde gule gule kullanin insallah,deneyimlerinizi ve yorumlarinizi merakla bekliyoruz.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.