Şimdi Ara

ANTHEM CLUB...[KULLANICILAR KULÜBÜ],,[DESTEK],,[ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
23
Favori
55.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kanomete

Çok düşünmeyeceksin erayçelik

Yok düşünmüyorum zaten hazırlık lar son saffada gelicek yakında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Artık senide ekleyelim bu listeye.
  • quote:

Neden bu konuya bu kadar takınılıyor Cidde'n anlamak zor

Ada'm yapmış bu para diyor ben sen o ne desek bos

Beğenirsek alcaz beğenmez sek almayacağız

İci böyle disi böyle kasa böyle falan filan bunlar hikaye Ada'mın mali değerini de o koycak

Ha biz alırız almayız tercih meselesi

Arz edilmiş talep edilir edilmez
  • pardon yanlış yere alıntı oldu galiba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

pardon yanlış yere alıntı oldu galiba..

Kafanız Nasıl çalışıyor anlamak zor

Birisi tüm dünyada ayni paraya satılan Dac firma bir deger biçmiş çünkü kendisi üretmiş veya icat etmiş

Benim yazdığım anthem firmasının istediği 3500 Kanada doları degil Tr dağıtıcısının bu fiyatın 3 katına bize sunması

Diğeri ABD ve Kanada da 9000 liraya satılıp Tr dağıtıcısı nin izlediği yanlis yol sayesinde bu urunu gidip baska ülkelerden almamız

Yanı sizin anlayacağınız mevzu degil müdahil olmayın bence zira alıntı yaptığınız konu ile burda bahsedilen konu ayni degil bunu anlayacak bir yapıya sahip değilseniz bir kac kere daha okuyun bir ümit anlarsanız tekrar yorum yapın benim zira Ümit im yok

Çok güldürdünüz ben ve arkadaslar ı sağol un oyle kinayeli alıntı lar yapıp beni zor durumda bırakmaktı amaciniz ama çok kotu hic bir seyden anlamayan okuduğunu bile anlayamayan biri durumuna duştunuz gecmis olsun

• Bir kerede zor anlayacağınız icin bir daha yazayım

Mevzu ürünü üreten firmanın liste fiyatı degil mevzu distiributor un yıllardır izlediği yanlis yol umarım bu sefer anladınız

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Birisi tüm dünyada ayni paraya satılan Dac firma bir deger biçmiş çünkü kendisi üretmiş veya icat etmiş

Benim yazdığım anthem firmasının istediği 3500 Kanada doları degil Tr dağıtıcısının bu fiyatın 3 katına bize sunması

Diğeri ABD ve Kanada da 9000 liraya satılıp Tr dağıtıcısı nin izlediği yanlis yol sayesinde bu urunu gidip baska ülkelerden almamız

Yanı sizin anlayacağınız mevzu degil müdahil olmayın bence zira alıntı yaptığınız konu ile burda bahsedilen konu ayni degil bunu anlayacak bir yapıya sahip değilseniz bir kac kere daha okuyun bir ümit anlarsanız tekrar yorum yapın benim zira Ümit im yok

Çok güldürdünüz ben ve arkadaslar ı sağol un oyle kinayeli alıntı lar yapıp beni zor durumda bırakmaktı amaciniz ama çok kotu hic bir seyden anlamayan okuduğunu bile anlayamayan biri durumuna duştunuz gecmis olsun

gayet güzel çalışıyor lahanaya kıtır kıtır sapına geldimi mee demiyorum sadece fark bu.
    adam fiyat biçmiş git al kanadadan adam vergisini gümrüğünü karını da koymuş fiyat biçmiş alırsan alırsın almazssan sen bilirsin.
    domatesin kilosu 2-3 lira civarı yanılmıyorsam tarladan alırsan kilosu değil kasası bu fiyata.buyur.
    bu işler işine geldiği gibi olmuyor birşeye yanlış diyorsan sonuna kadar yanlış diyeceksin.yanlış değilse bulaşmayacaksın susup oturacaksın bende bunu bilir bunu söylerim.

• Dur tek tek Te anlatayim belki anlaşılır

quote:

Ada'm yapmış bu para diyor ben sen o ne desek Bos
    Liste fiyatına kimse itiraz etmedi

Beğenirsek alcaz beğenmez sek almayacağız

Beğendik alicak ABD Den Burdaki fiyati beğenmedim burdan almayacağım

İci böyle disi böyle kasa böyle falan filan bunlar hikaye Ada'mın mali değerini de o koycak
    Evet Ada'm mal yapmış fiyat koymuş kimse itirazı yok

Ha biz alırız almayız tercih meselesi

Evet aynen tercih meselesi ben tercih ettim ABD Den alıyorum

Arz edilmiş talep edilir edilmez

Arz etmiş talep ettim ve aliyorum

Umarım bu sefer anladınız tek tek yazdım

• önce söylediğin şeyleri kendin anlaman lazım.bırak benim anlayıp anlamamamı dert etme sen.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

gayet güzel çalışıyor lahanaya kıtır kıtır sapına geldimi mee demiyorum sadece fark bu.
    adam fiyat biçmiş git al kanadadan adam vergisini gümrüğünü karını da koymuş fiyat biçmiş alırsan alırsın almazssan sen bilirsin.
    domatesin kilosu 2-3 lira civarı yanılmıyorsam tarladan alırsan kilosu değil kasası bu fiyata.buyur.
    bu işler işine geldiği gibi olmuyor birşeye yanlış diyorsan sonuna kadar yanlış diyeceksin.yanlış değilse bulaşmayacaksın susup oturacaksın bende bunu bilir bunu söylerim.

Daha ala anlamamış sin guzel kardesim

ABD de vergi yok mu
    Kar yok mu
    Navlun yok mu

Ticaret yaptın mı hic ömrü hayatında

Hic bir ülkeden mal girişin çıkışın oldumu

Bilmeden etmeden bos yazılar

• quote:

önce söylediğin şeyleri kendin anlaman lazım.bırak benim anlayıp anlamamamı dert etme sen.

Sende beni dert etme bence

• hıhı tamam.çalıştığım firma müsmessillik az biraz biliyorum bu işleri merak etme.
    işine gelene yanlış gelmeyene yanlış değil işine gelirse.böyle birşey yok.
    ben kafadan zaten bu piyasanın nmantalitesine karşı olduğumu söyledim içim rahat bu konuda.
  • Sen istediğin istediğin fiyata al bende istediği istediğim fiyata alayım

Zira sizin gibi düşünen arkadaslar A a70 yeter bırakında bende bildiğimi bildiğim yerden alayım

Zira Kazancı'ma ortak değilsiniz

• gene kazancına geldik.ben şu kadar işçi çalıştırıyorum falan dersin.bana ne senin ne kazanıp kazanmadığından birader benim söylediğim bu mu?bunumu anladın o kadar mesajdan?
  • quote:

gene kazancına geldik.ben şu kadar işçi çalıştırıyorum falan dersin.bana ne senin ne kazanıp kazanmadığından birader benim söylediğim bu mu?bunumu anladın o kadar mesajdan?

Arkadas almayacağınız cihaz Dac Ada'm yapmış fiyat koymuş ayni fiyat üzerinden satıyor dünyaya me cihazı alacaksın ne baska bir sey var vay bu Ada'm bunu neden bu fiyata satıyor sacma sapan bir sey konuştuklarınız

Benim mevzu ben bu cihazı alicam fakat turkiyeye gelen bazı ürünler de malesef dağıtıcılar tek benim diye üreticinin fiyatının uc katını yazıyor

Gecen hafta da baska cihaz aldım ABD fiyati ile hemen hemen aynı simdi bu techpro bu isten kazan miyor mu

Ben senin gibi cihaz pahalı diyip ok atıp bos yazmıyorum ben fiyat isime gelirse alırım isime gelmez se almam diyorum daha neresini anlamadin

• birader bende sana dedimki domatesi tarladan al bak daha ucuz orada.
    adam kanadadan getiriyor üstüne de kardı navlundu gümrüktü kdvydi bilmemneydi koyuyor satıyor işine gelirse alırsın işine gelmezse almazsın niye eleştiriyorsun amerikadaki kanadadaki fiyatından pahalı diye kafana silah mı dayıyorlar al diye?
    senin bahsettiğin ile mantalite olarak ne fark var onu anlamadım?biri işine geliyor öbürü gelmiyor bumu aradaki fark?
  • quote:

birader bende sana dedimki domatesi tarladan al bak daha ucuz orada.
    adam kanadadan getiriyor üstüne de kardı navlundu gümrüktü kdvydi bilmemneydi koyuyor satıyor işine gelirse alırsın işine gelmezse almazsın niye eleştiriyorsun amerikadaki kanadadaki fiyatından pahalı diye kafana silah mı dayıyorlar al diye?
    senin bahsettiğin ile mantalite olarak ne fark var onu anlamadım?biri işine geliyor öbürü gelmiyor bumu aradaki fark?

Canim arkadasım ben domatesi alacağım yeri biliyorum sen rahat ol

Kdv de kar ı da navlunda biliyorum merak buyurma

Konuştuğumuz mevzunun A ile b kadar farklı olduğunu sende çok iyi biliyorsun da

Domatesten anladığın icin o dilden yazayim

Ben senin gibi domatesi üreten neden bu fiyata satıyor U sorgulamıyorum

Neden bunu pazar getiren kabzımal bizi opmeye çalışıyor bunu sorguluyorum

Diğer hifi firmaların dağıtıcılar ı vermiyor mu o navlun U o Kdv Yi. Onlar Nasıl yurtdışına yakın politika sergiliyor lar satarken

Ornek Avrupa 4500 hatta vergi iadesi ile 4000 lere bile Euro ya alınıyor km ise aynı Kdv daha fazla burdan fazla ee nedir bu diyorum ve almıyorum bunuda satıcının da bilgi paylaştığı bu sayfalara yazdım

Sizi. Yaptığınız ney bir tane pioner tutmuşsunuz uc kuruşluk mal bana kalsa çöp yok oyle iyi yok böyle iyi diğerleri bukadar iyi degil ken niye pahalı falan filan ömrü hayatınız da degil dinlemek görmediğiniz cihazlar A atıp tutuyorsunuz hic bir dayanak ta yok eliniz de
    Alma arkadas beyenmedin fiyati alma

Bak bende burda beğenmedim gidip baska yerden alcam

• acaba aynı şeyi,aynı mantaliteyi eleştirdiğimizi ne zaman anlayacaksın.ama sen işine geldiği şekli ile eleştiriyorsun ben işin mantığını eleştiriyorum.
    adam yaptım fiyatı bu kadar diyor seni öpmeye çalışıyor diğeri de ya bunlar öperken bende öpeyim bari biraz diyor bu fiyata satıyor.işine gelirse alırsın gelmezse gider işine geldiği yerden alırsın.adamın ekmeğine engel olmaya çalışıyorsun ayıp sana.olmadı şimdi.adam kutunun içine 1 kart bi trafo koymuş 3750 pound diyor.hem sen şimdi bunu dağıtıcıya kaça verdiğini biliyormusun da yorum yapıyorsun onu anlamadım.ne bilelim dağıtımcıya kaça geldiğini de tüketiciye gelen bu fiyatın ne olduğunu nereden biliyoruz?belki üretici 500 pounda verdi dağıtıcı bunu 3750 yaptı.elimizdeki veri ne asıl ederi için?bak dönüyoruz dolaşıyoruz aynı yere geliyoruz.
    hepsinin yaptığı fırsatçılık,kaça yutturursamcılık işine gelirse alırcılık işte.gözünle gördüğünü niye inkar etmeye çalışıyorsun o kısmı anlamadım.sen inkar ettin diye öyle değilmi şimdi olay nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 12 Mayıs 2016; 22:26:24 >

• quote:

acaba aynı şeyi,aynı mantaliteyi eleştirdiğimizi ne zaman anlayacaksın.ama sen işine geldiği şekli ile eleştiriyorsun ben işin mantığını eleştiriyorum.
    adam yaptım fiyatı bu kadar diyor seni öpmeye çalışıyor diğeri de ya bunlar öperken bende öpeyim bari biraz diyor bu fiyata satıyor.işine gelirse alırsın gelmezse gider işine geldiği yerden alırsın.adamın ekmeğine engel olmaya çalışıyorsun ayıp sana.olmadı şimdi.adam kutunun içine 1 kart bi trafo koymuş 3750 pound diyor.hem sen şimdi bunu dağıtıcıya kaça verdiğini biliyormusun da yorum yapıyorsun onu anlamadım.ne bilelim dağıtımcıya kaça geldiğini de tüketiciye gelen bu fiyatın ne olduğunu nereden biliyoruz?belki üretici 500 pounda verdi dağıtıcı bunu 3750 yaptı.elimizdeki veri ne asıl ederi için?bak dönüyoruz dolaşıyoruz aynı yere geliyoruz.
    hepsinin yaptığı fırsatçılık,kaça yutturursamcılık işine gelirse alırcılık işte.gözünle gördüğünü niye inkar etmeye çalışıyorsun o kısmı anlamadım.sen inkar ettin diye öyle değilmi şimdi olay nedir?

Hocam yazışmalarınızı okudum, aynı şeyleri söylüyorsun devamlı,, işine gelirse alırsın gelmez ise almazsın,,tamam anladık , adam tam bu dediğini yapıyor zaten,
    Azarlar gibi canın isterse al istemezse alma tarzında konuşman hoş değil.
    Kimse kimsenin ekmeği ile oynamıyor, bunu anlaman lazım, sende son kullanıcısın destek vermem lazım, yok sende satıcı isen o başka..
    Başka ülkelerde bu cihaz yakın fiyatlara satılır ken , neden burada iki katı, bunu sorgulamak lazım, zaten Eray da öyle yapıyor,
    Vergiler yüksek olabilir ama bu kadarda fiyatları şişirecek derecede değil.
    Anthem firması src ye bayilik vermiş. Her şeyden önce şunu düşün bayi olduğu için zaten normal kar payı var.
    Abd deki bayi 4000 dolara satıyorsa onun bir kar payı zaten var, diyelim ki 3000 alıp 4000 satıyor.. sertaçda abd den almıyorki o da üretici firmadan alıyor, yani o da 3000 dolara alıyor.
    Vergisi idi,zartı zurtu hadi oda satsın 4500 veya 5000 dolara ..
    Erayın burada anlatmaya çalıştığını ben sana değişik bir şekilde anlattım, umarım anlamışsındır.
    Sertaç ile kimsenin alıp veremediği yok, ama yeni ürün diye de bu kadar yüklenilmez fiyata..
    Bir önceki seri olan 710 modeli kullanıyorum, sertaç dan aldım .. fiyatlar makul seviyede idi geçen sene , orta düzey pionner avr 5000 TL anthemde 7500 TL idi.
    Yani bu fark verilip alınabilir seviyede olduğundan tercih ettim. Şimdi bakıyorum da yeni modellere, parası çok olan insanlara hitap ediyor.
    Src nin bu ürünleri satması için önce insanların alabilmesi lazım, yani bizim gibi orta düzeyde insanların, bu işe hobi olarak bakan bizlerin.
    Parası çok olan insan alır kullanır evinde , o zaten form da yazışma yapmaz, bizler alabilir isek yazar anlatırız burada,, buda src ye bedava reklam olur.
    Çünkü bu cihazı alıp kullanıp memnun olmayana rastlamadık.

Kısaca tartışmanın bir manası yok zaten genelde fikirleriniz aynı, üslup biraz sert, uzatmamanızı rica ediyorum..

• quote:

acaba aynı şeyi,aynı mantaliteyi eleştirdiğimizi ne zaman anlayacaksın.ama sen işine geldiği şekli ile eleştiriyorsun ben işin mantığını eleştiriyorum.

Kimin ne ekmeği ile oynamisimya sanki hergun 5 tane Avr satılıyor bırak bu isleri
    daha resmi olarak Tr ye gelen 1120 yok dünyadan bihaber muhalefet olsun diye yazıyorsun

Sanki alacak Ada'm beni dinleyecek isine geliyorsa alcak

senin le anlaşmak zorunda değiliz ayrıca

ayni şeyi de savunmuyoruz

aynıda düşünmek zorunda da değiliz

Bu benim görüşüm

Senin görüsün de seni baglar

Bana ne kime ne

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.