Şimdi Ara

ANTHEM CLUB...[KULLANICILAR KULÜBÜ],,[DESTEK],,[ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
23
Favori
55.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gereksiz konuyu kirletenler sizin gibi üstüne vazife olmadan ortaya atlayanlar.ben diyeceğimi dedim konu buralara geldi siz karıştığınız için.benim gönlüm rahat bu konuda.ayar vermek gibi bir derdim yokta sizin ayar almak gibi bir isteğiniz var, anlamsızca hemde.ben şuraya yazana kadar kim olduğunu bile bilmiyordum mesela.bilmek zorundamıydım?bence hayır.hadi hayırlı akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

devamlı kendisi yazıyor arkadaş neyin muhabbetini yapıyorsunki?para benim alırım diyor yeri geliyor ben şu kadar adam çalıştırıyorum vs konuşuyor.devamlı bir böbürlenme alakalı alakasız,gerekli gereksiz.insanların zar zor para biriktirip aldığı cihazlara pat diye çöp demeler falan.kafamızdan mı uyduruyoruz bunları yani?
    "birader bir halt anlamamışsın" lafı da sana değil orada.başka birine daha alıntı var.sana birşey demezken hatta adın bile geçmezken atladın ortaya,başka birine birşey yazıyorum gene çıkıp bana bunu dedin diyorsun.yazılanları mı okuyamıyorsunuz dediğin gibi ben mi birşey anlatamıyorum anlamadımki.açıkça yazıyor halbuki.neyse ben ne yazarsam yazayım sen anlayabildiğin kadar anlayacaksın burada ben niye suçlu oluyorum onu anlamadım?

bir de arkadaş biri biri ile tartışıyorken girmeyin araya işte.genel konuşuyorum ahmete mehmete söylemiyorum bunu.tamam anlıyorum hukukunuz var insanlarla korumaya çalışıyorsunuz falan ama ortalık karışıyor küllenecek tartışma durduk yere bir daha alevleniyor.bu insanlar çocuk mu kendisini veya fikrini savunamıyorlar mı?

Yaranda baya derinmiş yani,adamın forumdaki bütün mesajlarının çetelesini tutmuşsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

gereksiz konuyu kirletenler sizin gibi üstüne vazife olmadan ortaya atlayanlar.ben diyeceğimi dedim konu buralara geldi siz karıştığınız için.benim gönlüm rahat bu konuda.ayar vermek gibi bir derdim yokta sizin ayar almak gibi bir isteğiniz var, anlamsızca hemde.ben şuraya yazana kadar kim olduğunu bile bilmiyordum mesela.bilmek zorundamıydım?bence hayır.hadi hayırlı akşamlar.

Bak İlker efendi çöp dediğim seyler defalarca elimden gecmis ayni paralara çok daha iyileri bulunan cihazlar

Senin gibi bos konuşup sonra sabahlara kadar whatsup dan yazıp aldıkları urunu yari fiyatına satıp
    Abi ne alayım diye danışan çok sen o o konuları merak etme

Birde sana tepki gidip src Den alcam 1120

Takipçi Ler çok senin gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: aydinsakaryali

quote:

devamlı kendisi yazıyor arkadaş neyin muhabbetini yapıyorsunki?para benim alırım diyor yeri geliyor ben şu kadar adam çalıştırıyorum vs konuşuyor.devamlı bir böbürlenme alakalı alakasız,gerekli gereksiz.insanların zar zor para biriktirip aldığı cihazlara pat diye çöp demeler falan.kafamızdan mı uyduruyoruz bunları yani?
    "birader bir halt anlamamışsın" lafı da sana değil orada.başka birine daha alıntı var.sana birşey demezken hatta adın bile geçmezken atladın ortaya,başka birine birşey yazıyorum gene çıkıp bana bunu dedin diyorsun.yazılanları mı okuyamıyorsunuz dediğin gibi ben mi birşey anlatamıyorum anlamadımki.açıkça yazıyor halbuki.neyse ben ne yazarsam yazayım sen anlayabildiğin kadar anlayacaksın burada ben niye suçlu oluyorum onu anlamadım?

bir de arkadaş biri biri ile tartışıyorken girmeyin araya işte.genel konuşuyorum ahmete mehmete söylemiyorum bunu.tamam anlıyorum hukukunuz var insanlarla korumaya çalışıyorsunuz falan ama ortalık karışıyor küllenecek tartışma durduk yere bir daha alevleniyor.bu insanlar çocuk mu kendisini veya fikrini savunamıyorlar mı?

Yaranda baya derinmiş yani,adamın forumdaki bütün mesajlarının çetelesini tutmuşsun..

çetele tutmama gerek yok yazdıkları hep aynı şeyler zaten hatırlanması kolay o yüzden.başka merak ettiğin birşey varmı?
    lan arkadaş niye sizi kaale alıp yazıyorsam bende artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

gereksiz konuyu kirletenler sizin gibi üstüne vazife olmadan ortaya atlayanlar.ben diyeceğimi dedim konu buralara geldi siz karıştığınız için.benim gönlüm rahat bu konuda.ayar vermek gibi bir derdim yokta sizin ayar almak gibi bir isteğiniz var, anlamsızca hemde.ben şuraya yazana kadar kim olduğunu bile bilmiyordum mesela.bilmek zorundamıydım?bence hayır.hadi hayırlı akşamlar.

Bak İlker efendi çöp dediğim seyler defalarca elimden gecmis ayni paralara çok daha iyileri bulunan cihazlar

Senin gibi bos konuşup sonra sabahlara kadar whatsup dan yazıp aldıkları urunu yari fiyatına satıp

Abi sessiz şekilde izliyorum konuyu ama inan BEĞEN butonu olsa beğenecektim bu mesajını sırf o yüzden yazdım
    İşin gerçeği dostlar,hep yazdım yine yazacağım,Anthem hakikaten ayrı bir boyut.Amaç janjanlı tasarım yada kullanılmayacak süslü püslü bir sürü özellik değilse,sadece SES ise Anthem gibisini ne duydum ne dinledim ne gördüm.Şiddetle tavsiye ederim.Alanlara ve alacak olanlara şimdiden keyifli dinletiler.Hoşçakalın,saygılar.İzmir'den selamlar

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    arkadaş yazıyorum yazıyorum sonra siliyorum.kendime kızıyorum bu saçmasapan insanlarla bu saçmasapan muhabbetler girince eline ne geçecek.forum denen şeydende nefret ettirdiniz artık insanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 14 Mayıs 2016; 22:00:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Affan

quote:

quote:

Abi sessiz şekilde izliyorum konuyu ama inan BEĞEN butonu olsa beğenecektim bu mesajını sırf o yüzden yazdım
    İşin gerçeği dostlar,hep yazdım yine yazacağım,Anthem hakikaten ayrı bir boyut.Amaç janjanlı tasarım yada kullanılmayacak süslü püslü bir sürü özellik değilse,sadece SES ise Anthem gibisini ne duydum ne dinledim ne gördüm.Şiddetle tavsiye ederim.Alanlara ve alacak olanlara şimdiden keyifli dinletiler.Hoşçakalın,saygılar.İzmir'den selamlar

Sağol Affan alicam merak etme

• İşin uzmanlarına sormak istiyorum ben. Stereo müzik dinlemekten çok keyif alıyorum. Birçok yerde okudum ev sinema sistemleri 2 kanal müzik için genelde başarılı değiller. Anthem için kullananlar stereo performansından da çok memnun olduklarını yazıyorlar. Bu noktada benim size danışmak istediğim konu ise şu:
    Çok kaliteli sinema sistemleri neden (Anthem hariç) stereo da başarılı değiller? Yani müzik ve film deki kaliteli ses neden aynı değil? Ben ses klaitesini bir bütün olarak düşünüyordum. Stereo da kaliteli bir sistem ile 2 kanal film de izlenir, 5.1 kanal kaliteli sistemde de müz,k de dinlenir sanıyordum ama burayı oudukça anladım ki öyle olmuyormuş. Peki ama neden?
    Şimdiden teşekkür ederim.
  • YesimCirakli Y kullanıcısına yanıt
    Mevzu stereo ise analog stereo bir anfi ile sinema hoparlörü değilde safkan stereo bir Hoparlor alırsanız iyi bir kaynak la çok iyi sonuçlar alırsınız

Yok mevzu sinema ise 5 kanal 7 kanal 9 kanal 11 kanal
    Size uygun bir Avr ile sinema da iyi performans Suna'n 5.1 7.1 gibi hoplarlor Ler alırsanız sinemada da Mutlu olursunuz

Yok evimde yerim yok hibrit bir sey olsun derseniz

Stereo ya en yakın sinema Hoparlor U ve stereo ya en yakın Avr alıp bütçeniz ölçüsünde

Alırken dinleyerek tercih yaparsanız iki tarafida ortalama bir yere getirir siniz

Ama olayın aslı her cihaz kendi ısını yapınca guzel olucak

• ilker efendi sen herkesi aptal bi kendini mi akıllı sanırsın. Ne demek istediğimi anladın mı? Senin gibi tipleri çok gördü bu forum. Mantıksız mantıksız konuşup bi halttan anlarmis gibi kirletme ortalığı

• Eray hocam çok teşekkür ederim. Bu yazdıklarınızı zaten forumdan öğrendim de benim kafama takılan konu başka. Sinema da da müzik var efektler var, konuşmalar var. Dinlediğim müzik CD lerinde de müzik var vokal var enstrumanlar var v.s. Neden bu iki tür için farklı sistem gerekiyor? Birini iyi yapan neden diğerini de iyi yapmıyor. aradaki fark nedir? İşin teknik kısmını soruyorum aslında. Satın alma önerileri kısmını Anthem AVR ile çözülecek gibi görünüyor şu anda. Neden sinema hoparlörü ile müzik hoparlöri farklı. Kaliteli ses her ikisi için de geçerli değil mi?
    Teşekkürler.
  • quote:

Birader yap bana bir orta şekerli kalibrasyon, ince ayarlı olsun, gerçekten ihtiyacım var..
    Birader (birader kelimesi senin bize hitap şeklin )bak burası anthem kullanıcılar kulübü , bizde kullanıyoruz, sen bu konuyu kafana göre kirletemezsin, elbette karışırım,
    Normal bir anlaşmazlık olsa tamam , taraflar görüşlerini söyler olay biter, ama sen uzadıkça uzattın, sonunda bizde değil olduk mecburen.
    Bak bu başlıkta adını ilk defa gördüğüm insanlar bile sana tepki koyuyor, artık utan ve çekilip köşene misketlerinle oyna..

• quote:

Orijinalden alıntı: erdote

quote:

Birader yap bana bir orta şekerli kalibrasyon, ince ayarlı olsun, gerçekten ihtiyacım var..
    Birader (birader kelimesi senin bize hitap şeklin )bak burası anthem kullanıcılar kulübü , bizde kullanıyoruz, sen bu konuyu kafana göre kirletemezsin, elbette karışırım,
    Normal bir anlaşmazlık olsa tamam , taraflar görüşlerini söyler olay biter, ama sen uzadıkça uzattın, sonunda bizde değil olduk mecburen.
    Bak bu başlıkta adını ilk defa gördüğüm insanlar bile sana tepki koyuyor, artık utan ve çekilip köşene misketlerinle oyna..

niye mecbur oldun onu anlamadım.siz uzatmadıkça ben ne konuşacağım kendi kendime?bunu da mı idrak edemiyorsunuz.sen oradan laf atacaksın ben susacağım he tamam diyeceğim öylemi?öyle değil işte bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: joven

Çekirdek kabuğunu doldurmayacak mevzu tartışılıyor

Sedat mevzuda yok aslında, adam 44 yaşında ama herkese gider yapıyor, şu başlık niye açıldı biliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YesimCirakli

Eray hocam çok teşekkür ederim. Bu yazdıklarınızı zaten forumdan öğrendim de benim kafama takılan konu başka. Sinema da da müzik var efektler var, konuşmalar var. Dinlediğim müzik CD lerinde de müzik var vokal var enstrumanlar var v.s. Neden bu iki tür için farklı sistem gerekiyor? Birini iyi yapan neden diğerini de iyi yapmıyor. aradaki fark nedir? İşin teknik kısmını soruyorum aslında. Satın alma önerileri kısmını Anthem AVR ile çözülecek gibi görünüyor şu anda. Neden sinema hoparlörü ile müzik hoparlöri farklı. Kaliteli ses her ikisi için de geçerli değil mi?
    Teşekkürler.

Anfi tarafında durum soyle

Birisi analog anfi bir diğeri dijital anfi

Calisma şekilleri çok baska başka

Hoparlor konusun da da sinema icin kalibre edilmiş hoplarlor ayrı

Stereo icin kalibre edilenler ayrı

Ama iyi üst segment ürünler var çok üst bütçeler de onlarla sinema stereo hepsi olur

Üretici deki mantık fiyat düşürmek olunca bir taraftan çalıyorlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdote

quote:

niye mecbur oldun onu anlamadım.siz uzatmadıkça ben ne konuşacağım kendi kendime?bunu da mı idrak edemiyorsunuz.sen oradan laf atacaksın ben susacağım he tamam diyeceğim öylemi?öyle değil işte bak.

Tamam arkadaş sen haklısın, ben susuyorum ,...

• hocam benim için mevzu çoktan bitti söylediğimi söyledim tartışma yapıldı falan felan.şu an sağdan soldan gelen sataşmalara cevap veriyorum.bitti sanıyoruz tekrar başlıyor.neden bunun suçlusu sadece ben oluyorum onu anlamadım?uzamasın isteyen kendi uzatmasın yazıp önce,bakalım ne olacak görelim.
  • Selam, anthem Mrx 710 aldım, haftaya insallah kargolanir, src elektronikten aldım. Yamaha Rxv-359 dan sonra performansini merak ediyorum dogrusu, 10 yıldır kullandigim emektar sistemimi terfi edecegim. Amfinin sinema ve özellikle stereo performansini merak ediyorum. Ayrıca bir Stereo amfi almaya gerek duymam sanirim. Bol sinemalı günler... :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhendis1969 M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, güzel günlerle kullanın. Sakıncası yoksa ücret de öğrenebilir miyiz?

Sevgiler.
  • quote:

abicim bi sen zekisin biz aptalız deyip aklın sıra sen gider yapmadın mı alakan bile yokken?senin kim olduğunu bile bilmiyordum o ana kadar.niye masum numaraları yapıyorsun ,aradan sıyrılmaya çalışıyorsun?

Aradan sıyrılmak??
    Tamam arkadaşım uzatma,,bak yazmamaya çalışıyorum. Bitir artık , hırsını başka başlıklarda gider..

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.