Şimdi Ara

ANTHEM MRX SERİSİ AVR RECEIVER (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
684
Cevap
10
Favori
23.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Affan

Fotoğraflar hazır, ilk boş vakitte burada detaylı paylaşacağım Su bikaç gündür nefes alamıyorum yogunluktan ama halledecegim

Takipteyiz,,yuvaya hoş geldin...

Bugün src sertaç beyle uzun uzun konuştuk,tanışmak bugüne nasipmiş..
    Anthem türkçe kılavuz hemen hemen hazırmış,yakında sitelerinden yayınlayacaklarmış.

Yarın paradıgm surround3 geliyor. Artık takım tamamlandı,,bundan sonra filimlere tam kadro cıkacağızfanatiğiz biz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdote -- 3 Mart 2015; 2:08:17 >

• Dostlar,ilk cihaz geldiğinde çektiğim birkaç fotoğrafı ekleyeyim.Daha sonra daha düzgün olanlarını ekleyeceğim ancak şu aralar çok yoğun olduğum için hemen bunlar bir aradan çıksın
    Sistemin genel görünüş fotoğraflarını da ekleyeceğim ancak ortalığı çok dağıtmıştım ilk cihaz geldiğinde,o yüzden sadece cihazın fotoğrafları var şimdilik.Ortalığı biraz düzenleyip komple sistem fotoğraflarını da paylaşacağım
    Hoşçakalın,sevgiler.

• İlk etapta en dikkatimi çeken,kalibrasyon kitinin kutusunun büyüklüğü ve içersinin çok başarılı düzenlenmesi,tripodun gerçekten sağlam bir yapıda olması ve kalibrasyon mikrofonunun metal ve ağır olması.Gerçekten harika bir işçiliği var. Siz bana bakmayın,ben biraz detaycı olduğum için çok takılırım incik boncuğa,o yüzden belki de birçok kişinin dikkat etmeyeceği şeyleri yazıyorsam kusuruma bakmayın ve anlayışla karşılayın lütfen
    Ayrıca AVR'nin kasası tamamen metal.
    TV bağlantısı olmasa bile,amfinin ekranından çok pratik şekilde her türlü ayarı kolaylıkla değiştirip kullanabiliyorsunuz

NOT : Arkadaşlar eklemek istediğim bir husus var ; Ben burada bu cihazı anlatıyorsam,bu diğer marka ve modelleri kötülüyorum anlamına gelmez.Bu fiyat skalalarında zaten her cihaz kendini belirli konularda ispatlamış ve boş olmayan cihazlar.Ancak ben,daha önce kullandığım,başka yerlerde dinlediğim,dostlarda dinlediğim cihazlara göre kıyaslama yapıyorum.Tamamen duyduklarımı ve tecrübelerimi aktarıyorum,hiçbir firmayı,kimsenin kullandığı ürünü kötülemiyorum,sadece kıyaslıyorum.Vakti ve kulağı olan herkes aynı kıyası yapabilir,gidip demo yapıp karşılaştırabilir.Yazdıklarım,fanatiklikten uzak,sadece ve sadece naçizane ve objektif gözlemlerimdir.Tüm forumdaşların,kullandıkları cihazlarla,sağlıklı,huzurlu ve mutluluk dolu şekilde keyifle sistemlerini dinlemelerini dilerim.Hangi marka model içinize siniyorsa ona kavuşmanızı dilerim.Ben kendim için SON NOKTAYI KOYDUM,kendi adıma fazlasını ne dinledim ne gördüm,benim için paranın alabileceği son cihazdır artık bu.İleride bizi daha mutlu eden cihazlar olursa gider dinleriz,bakarız,onu beğenirsek onu alırız,ancak şu an mevcut piyasada kulağıma en iyi gelen kombinasyona kavuştum şükürler olsun.Hoşçakalın,saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdote

quote:

Orijinalden alıntı: Affan

Fotoğraflar hazır, ilk boş vakitte burada detaylı paylaşacağım Su bikaç gündür nefes alamıyorum yogunluktan ama halledecegim

Takipteyiz,,yuvaya hoş geldin...

Bugün src sertaç beyle uzun uzun konuştuk,tanışmak bugüne nasipmiş..
    Anthem türkçe kılavuz hemen hemen hazırmış,yakında sitelerinden yayınlayacaklarmış.

Yarın paradıgm surround3 geliyor. Artık takım tamamlandı,,bundan sonra filimlere tam kadro cıkacağızfanatiğiz biz

hayırlı olsun

• Anthem forumda hızla yükselişte
    Affan tekrar hayırlı olsun.
  • by@li kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar,çok yakında detaylı yazıp çizeceğim ancak dün ,Bluray DEMO Disc ile yaptığım denemelerde,sistem uçtu,gerçekten subwooferı sattırır insana dostlar.Film izlerken resmen,çok iddialı ve üst segment bir subwoofer devredeymiş gibi alt frekanslara iniyor kolonlar ve center.Aynısı müzikte de aynı.Zamanla piştikçe,daha da yumuşayacak,daha da ipeksi hale geleceği düşünüldüğünde,her an her saniye her dakika iyiki iyiki iyiki almışım diyorum.

Hatta İzmir ve çevresindeki dostlarla bir dinleti, organize etsek nasıl olur Hem tanışmış hem de keyifli vakit geçirmiş oluruz

• quote:

Orijinalden alıntı: joven

Pio 921 kullanırkene dali ikon 5.0 özellikle filimlerde ve oyunlarda bas Zayıf olduğu için subwoofer almıştım
    710 geçiş yapınca kolonlardaki bas drive'lar kendine geldi çok torklu dolu dolu Çalıyor

Kesinlikle Son dakikaya kadar acabalarım vardı kafamda, çok inanıyor ve güveniyordum yazilanlara ama insan kendi de duymak istiyor İşte Neyse, sonra bir cesaretle aldım, gelip kurduğumda, verdiğim kararla gurur duydum

• joven kullanıcısına yanıt
    Ustat kıyas yaptığın makine yanlis :)

921 1000 lira

710. 9000 lira

Gidip onkyo 5010 Yada Lx 90 la kıyaslamalı

Tabi bu guZel farkları almanız çok doğal

Gule gule kullanın

atmos lu modelini bekliyirum
    Gelirse bende düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Ustat kıyas yaptığın makine yanlis :)

921 1000 lira

710. 9000 lira

Gidip onkyo 5010 Yada Lx 90 la kıyaslamalı

Tabi bu guZel farkları almanız çok doğal

Gule gule kullanın

atmos lu modelini bekliyirum
    Gelirse bende düşünüyorum

Selam,

Lx 86 vs. 710
    kıyasını forumda yapan ve ikisinide kullanan arkadaşlar yazsın lütfen. Ben yazmıştım ama anlaşılmamış yada unutulmuş heralde ...

• kanomete kullanıcısına yanıt
    90 la kıyas gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

90 la kıyas gerek

710 un çitası baya yükselmiş.

lx90 hiç dinlemedim az kişide var galiba kıyası yapmak zor.
    710
    Da
    5030
    Da
    Lx 90 da

Hepsi guzel

Ya millet 520 kullanıyor

Valla tasa tutarlar kotu desek

:)

•  ANTHEM MRX SERİSİ AVR RECEIVER

son oyuncularda transfer oldu,sezonu kapattık,zaten bütçe kırmızı alarmda.artık avrupada maçlara hazırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdote -- 4 Mart 2015; 14:05:56 >
  • eraycelik80 E kullanıcısına yanıt
    Hepsi güzel hepsi

520 de güzel
  • erdote kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın

7.1 oldu sistem galiba.
  • Hayırlı olsun, kaç bit ses çıkışı verebiliyor?

Paradigm serisi olarak 5+0 ama sistem 3 yabancı ile 7+1

• erdote kullanıcısına yanıt
    Home Cinema federasyonu kaç yabancıya izin veriyor
  • Affan A kullanıcısına yanıt
    Urladan sevgiler Affan.

Şartlar uygun olduğu müddetçe katılmak isterim.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.