Şimdi Ara

ANTHEM MRX SERİSİ AVR RECEIVER (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
684
Cevap
10
Favori
23.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu mu dostluk,usluba bak,,sağdan soldan duyduklarınla ben gerçekleri yazıyorum söylüyorum diyorsun. Sen kimin gerçeğini söyledin bana,kendi kulaklarınınmı yoksa başkalarınınmı..
    Birde cıkıp söylüyorsun ben doğruları söylerim arkadaşımda olsa kırılacak diye yalan söylemem diyorsun. Dinlemediğin duymadığın bir cihaz için yalan yanlış bilgi veriyorsun.
    Peki bana alma dedin ben sipariş verdikten sonra bende alıcam demedinmi, engin cok övdü hatda kullanan herkes ve bu işi bilenler cok övüyor demedinmi, formda yazmadınmı en kısa zamanda alıcam diye.
    Bende sana bekle bana gelsin kendi kulaklarınla dinler alırsın demedim mi.. şimdi kim fanatik,kim doğruyu söylüyor,.
    Tutarlı olacaksın ne konuştuğunu ne yaptığını bilecek yaşlardayız..benim hobiye ihtiyacım yok benim doğrulara ,gerçek anlamda dostlara ihtiyacım var..
  • erdote kullanıcısına yanıt
    Tutarlı sensen ben tutarsızın dibiyim. işin sonu daha kırıcı bitecek burda kapatalım bu konuyu yolun açık olsun.
  • Abi Erdoğan abi sakın

Volkan usta sende sakın

Hepi topu avr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir cihaz dostluk ve arkadaşlıktan önemli değildir

• joven kullanıcısına yanıt
    Ya üstüne gitmiycemde ,teknika yamaha ile kendi kullandığı pionner resmini koymuş,tutmuş yamaha nın resmine bile içi boş anthem ,ben demiştim diyor,bana kızdılar diyor,
    Kocaman adamlarız ben niye kızayım sana ,ama bu kadarda fanatiklik olmaz ki arkadaş, bu ürünüde sevip almış millet o kadar para vermiş,en azından buna saygın olsun.
    Sesini çıkartma bekle belki sonradan pişman olacağın laflar ediyorsun,..
    Benimde hoşuma gitmeyen durumlar bunlar, birde okadar her konuda gerek özel gerek burda yazışmış ,konuşmalar yapmışız,,
    İnsan en azından bunlara saygısı olur,,bu kadar kolaymı ya yakın hissetiğin arkadaşına sen o kadar parayı boşuna verdin demek,moral bozmak,,
    Diyorum yapma bak kırıyorsun hatırımız yokmu ,,, cevap, ben doğru bildiğim söylerim arkadaşım kırılacak umrumda değil..sonrada bana bu ne kinmiş,bu ne fanatiklikmiş de,,
    İnanamıyorum insan yazdıklarını düşünür,karşı tarafı kırarmıyım üzermiyim diye..

• Hala yazıyorsun, cvp yazmıyacagım. sonunda daha kırıcı olucagız buna gerek yok, ben seni tanımadım. sen beni tanımadın say hatta blokla, bu konuyu kapatalım. Rica ediyorum cvp yazma bitsin bu konu.
  • Eyvallah,nasıl arzu edersen volkan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdote

Hadi beyler şimdi gidip onkyo başlığını karıştıralım ,ne kadar kavga o kadar reyting
    Şaka bir yanada gerginliği uslubuna dikkat eden arkadaşlar sayesinde tatlıya bağladık.
    arkadaşlar size sorayım,,internet radyonun dışında bu cihazda neyi yapamıyoruz,ben ne kaçırıyorum bu cihazı kullanmakla,anlatırmısın.

Hocam sizin başlık bizim Onkyo başlığına nal toplattı sanki,buralarda baya bir karışmış reyting canavarına kurban olmayın

• Sevgili erdote ve NogardTR kendi aranızdaki tartışmanın herhalde sebebi benim. İkinizin de iyi insanlar oldukları her halinizden belli. Hatam için kusura bakmayın lütfen. Hakkınızı helal edin. Birbirinize de saçma sapan şeyler yüzünden küsmeyin. Sevgilerle.
  • @erdote ve @nogardTR biribirinizi kırmayın, affedin ve ark.da yeniden kaldığınız yerden başlayın. bence gerek yok bu gerginliklere.
  • the_cantan kullanıcısına yanıt
    Enteresan tartışma zaten

• @ eraycelik80, aynı fikirdeyim.
  • Arkadaşlar biraz sakin olun. Birbirinizi bir kırmaya değmez. Hepi topu bir cihaz. Beğenen alır beğenmeyen almaz.
  • yok arkadaş İzmite gidip şu Anthemi bir görüp dinlemek farz oldu, 8.400 TL lık nasıl bir AVR imiş gerçekten çok merak ettim yaaaa
    forumda bu ara gerilim fazl.a Ülkenin gergin atmosferi mi, kasvetli havalar mı nedir bu depresif ruh hali.
    Keyif hobisi üstelik bu. Sinema ve müizk gibi iki muhteşem sanatsal faaliyeti takip edebilmek amacıyla kullandığımız araçlar.
    Hep aksiyon filmi mi izliyorsunuz yoksa onlar mı bu kadar gergin yapıyor hobidaşları
    Dün mesela "Boyhood" filmini izledim, ses felan yok, yani bu film için aman aman bir ses setupına ihtiyaç yok. İyi görüntü veren bir sisteminiz olsun yeter. Filmin ruhu ve anlatım dili size iyi duygular hissettiriyor. Sanat bu işte. Diğer oscar adaylarını daha izlemedim ama sanırım en iyi film kategorisinde en güçlü aday film olabilir kanımca

• Sakin olma konusunda temeni de bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum..
    Sakin olmak için elimden geleni yaptığıma inanıyorum,özelden görüştüğüm arkadaşın ısrarlı tutumu benim çileden çıkmama neden olmuştur.
    Ben yinede volkan dan ve siz diğer arkadaşlardan dünkü yaratığım gergin ortam için özür diliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdote -- 20 Şubat 2015; 19:48:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdote

Sakin olma konusunda temeni de bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum..
    Sakin olmak için elimden geleni yaptığıma inanıyorum,özelden görüştüğüm arkadaşın ısrarlı tutumu benim çileden çıkmama neden olmuştur.
    Ben yinede volkan dan ve siz diğer arkadaşlardan dünkü yaratığım gergin ortam için özür diliyorum..

• internet radyo işini hallettim,saolsun erayçelik kardeşimiz önerdi ,logitech bluetooth audio, bende 85 tl verip aldım.
    üzerinde hem rca hemde 3.5mm stereo çıkış mevcud. iki turlü bağlantıda yapabiliyorsunuz.
    kibrit kutusundan cok az daha büyük.cihazları otamatik tanıyor ve birdaha açtığınızda direk işleme başlıyor
    cep telefonundan veya tabletten istediğiniz müziği kablosuz gönderebiliyorum,
    youtube müzikleri dinlemek çok keyifli oldu.

ANTHEM MRX SERİSİ AVR RECEIVER

internet radyo için RAD.İO programını tavsiye ederim çok detaylı ve kullanışlı
    bütün dünya radyolarıda dağil. kulanımı avr üzerindeki gibi zor değil çok daha kolay.
    artık bu anthem tadından yenmez oldu,zaten cihaz her geçen gün dahada keyifli hale gelmeye başladı,sanırım 1-2 aya kadar çok daha güzel olacak,
    abartmıyorum kendimi sinemada gibi hissediyorum. dün daha önce izlediğim filimde o nasıl bir sesti anlatamam yerimden fırladım..
    anlatıkları kadar varmış bu anthem..parasını sonuna kadar hak ediyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdote -- 22 Şubat 2015; 2:53:57 >

• Ben bir cihaz alırken hiçbir zaman extra özelliklerine bakmam bu örnekteki internet radyo olayı çok mu önemli ? sanki dinlediğiniz internet radyo kanalları çok kaliteli alayı 128 ya da 192 en iyisi bile 320 kbps ... sıkışltırılmış kayıplı format hepsi.. 7500TL 'ye receiver alıpta uyduruk internet radyo kanallarını dinlemeye tenezzül bile etmem , ben direk sese odaklanırım , cihazın cinema ve müzik performansına bakarım ki olması gereken de bu bence
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    herkes ürüne farklı açıdan bakıyor, kimisi yumurta pişirmesini de isterken kimisi de senin gibi benim gibi sese odaklanıyor,,
    zevkler renkler meselesi aslında..
  • Fotoğraflar hazır, ilk boş vakitte burada detaylı paylaşacağım Su bikaç gündür nefes alamıyorum yogunluktan ama halledecegim

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.