Şimdi Ara

ANTHEM MRX SERİSİ AVR RECEIVER (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
684
Cevap
10
Favori
23.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Denemenin karşılaştırmanın ne alakası var abesle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enteresan hala anlamayan var

Denemenin karşılaştırmanın ne alakası var abesle iştigal le cidden tuhaf

Keyf benim yahu
    Ister 921 le Lx 88 karşılaştırırım kime ne ya

Yaw forum da t sınıfı 70 liralık anfi ile dünya farklı cihaz karşılaştırildi biz rahatsız olduk mu

• Haklısınız arkadaşlar bencede gereksiz bir tartışma oldu. Sorun pioneer, Anthem yada başka bir marka/model amfi nin daha iyi olup olmaması değil. Burdaki bütün forumdaslar iyi kötü yada pahalı ucuz bir sürü cihaz alıyor kullanıyor. Ama bazılarının cihazları niyeyse daha bir kıymetli oluyor. Sayfalarca yazılar, methiyeler falan. Cümle aralarında diğer cihazları kötülemeler, yazıyı okuyan sanacak ki dünya da başka cihaz yok, mutlaka bunu almalıyım. Zaten benim müdahele ettiğim konular bu tür konular, yok efendim o kablo çöp, bu hoparlör teneke, o amfi de center geride... Bizim gibi kullanıcıların bu cihaz alis satışlarında nasıl bir çıkarı olabilir ( 2. Elde 1.89 katına satılan istisnalar da var tabi onu saymiyorum) Ben simdi pio kullanırım yarın onkyo ya geçerim sonra Anthem, hangisi cebine kulağıma uygun gelirse. Ha yarın bende Anthem alıp 2 sayfa yazsam "şoyle ses var söyle mikrofon kalibrasyon var hatta cihaz niye bomboş diyenlere sadece ses e odaklanmış o yuzden desem hatta stereo amfiye bile gerek yok öyle böyle değil desem, Bu arada satıcıya da tanırım 10 numaradir" desem siz ne düşünürsünüz?

Test konusu tabiki süper fikir ben bir kaç forumdaş ile sık sık bir araya gelip dinleti ve sohbet yapıyorum zaten, benim için çok da faydali oluyor. Bunun da 2 şartı var mantıklı cihazlar ve bunların + ve - lerini görüp duyacak seviyede(objektif) kulak. Malesef bu eray çelik değil...
    Cepten yazıyorum kusura bakmayın, hatalı yerler vardır. .

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Enteresan hala anlamayan var

Denemenin karşılaştırmanın ne alakası var abesle iştigal le cidden tuhaf

Keyf benim yahu
    Ister 921 le Lx 88 karşılaştırırım kime ne ya

Yaw forum da t sınıfı 70 liralık anfi ile dünya farklı cihaz karşılaştırildi biz rahatsız olduk mu

Tuğrul üstüne alınma lafım sana değil. Ortaya konuşuyorum.
  • Yamaha hepsini yer bunların.
  • by@li kullanıcısına yanıt
    + 1

Bu konu amacından saptı ve markalar savaşına döndü biraz.

Ben eraycelik80 in kötü niyetle yada iki taraftan birini aşağılamak amacı ile kıyaslayalım dediğini zannetmiyorum ki dikkatli okunursa böyle bir anlamda çıkmıyor bence.

lx90 dinlemedim ama by@li ninde belirttiği gibi neredeyse pre-power ayarında devasa bir cihaz.

Eğer kıyaslanacak ise her iki markanın o ayarda cihazlaı kıyaslanmalı.

Ha amaç dinleyerek farklılıkları görmekse zaten sorun yok. Neden bu kadar büyütüldü anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altanpsx

quote:

Orijinalden alıntı: max-well

Altan her iki cihazın çıkış fiyatlarını paylaşırsak merak eden arkadaşlara yardımcı olur ... Her ikisi de kul yapısı ...

Pioneer lx90 ........... 10.999 USD
    Anthem mrx 710 .... 1.999 USD

ANTHEM MRX SERİSİ AVR RECEIVER ANTHEM MRX SERİSİ AVR RECEIVER

Sinan bu çıkış fiyatları doğru ise elma ile armut kıyaslaması olur. Bazı merak ettiğim şeyler var yalnız.(Sinan sorularım özellikle sana değil, bazılarına cevapta aramıyorum. )

1) liste fiyatı 2000 usd olan 710 anthem, Türkiye de kampanya ile 9000 tl yimi satılıyor ?
    2) pioneer kullanıcı veya sempatizanı arkadaşların, anthem ve sempatizanlarına olan bu tutumunun sebebi nedir?

Şunuda yazma gereği hissediyorum, bahsi geçen cihazlara karşı ilgisizim. Sinema ilgi alanımda değil. Hoş İlgi alanımda olan ürünlere karşıda bir sempatizanlığım yok.

Her sene munich te high end fuarı var, ces bu konularda oldukça zayıf bir fuar. Bu home theather konusunda yok mu munich gibi bir fuar, gidin dinleyin, cihazlar hakkında iyi fikir sahibi olun.

1. Sorunun nedeni belli,türkiyedeki vergiler ve satan kişi ve kurumun kendine göre koymuş olduğu kar,getiren firma tek olunca istediği fiyattan satabiliyor anlaşılan.
    Benim asıl merak ettiğim ve cevabını beklediğim 2. Sorun olmuş,,vallahide billahide merak içerisindeyim.
    Cihazı almadan önce kullanan arkadaşlar ile özelden görüşüyordum..adamlar ya orda yazmak istemiyoruz hemen saldırıyorlar,,tartışmak istemediğimizden yazmıyorum diyorlardı
    Olurmu öyle şey tecrubelerini paylaş kardeşim diyordum,,,meğer adamlar haklıymış,,iki laf edemiyoruz özelikle pionner kullananlar,anlamsız bir kendi cihazını savunma içine giriyor.
    Onkyo kullanan yamaha kullanan yokmu,onlar neden biçey söylemiyor,,yani işin özü bu kafay ile kimse heveslenmesin bir araya gelinmez,hoşgörü saygının olmadığı yerde birlik beraberlik olmaz.
    Heleki test ortamı hiç adaletli yapılmaz..

• ben şahsen her iki cihazın klasman farkının farkında olsam da nacizane anlayabildiğim kadarıynan;

iddialı bir poziyona yukselen 710 ile LX90 nın kıyaslanmasında bir sıkıntı görmem.

710'nun eksiklerini görme açısından güzel olurdu.

bunu isterse ahmet söylesin isterse mehmet. hatta sevmediğim biri dahi söyleyebilir, isteyebilir. bunda bir sıkıntı yok. açık olmak lazım.

mevzu buysa eğer.

hani bir lx90 sahibi olsam keloğlan dese ki atina'nın koyunu daha güzel meliyor. kıyaslasak mı desek tamam olsun derim. bu benim görüşüm. saygı duyulur (veya saygı duyulmaz. ona bile saygım var ki saygı duyulması gerektiği halde) görüşleri heyecan ve sevgiyle bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cantan

ben şahsen her iki cihazın klasman farkının farkında olsam da nacizane anlayabildiğim kadarıynan;

iddialı bir poziyona yukselen 710 ile LX90 nın kıyaslanmasında bir sıkıntı görmem.

710'nun eksiklerini görme açısından güzel olurdu.

bunu isterse ahmet söylesin isterse mehmet. hatta sevmediğim biri dahi söyleyebilir, isteyebilir. bunda bir sıkıntı yok. açık olmak lazım.

mevzu buysa eğer.

hani bir lx90 sahibi olsam keloğlan dese ki atina'nın koyunu daha güzel meliyor. kıyaslasak mı desek tamam olsun derim. bu benim görüşüm. saygı duyulur (veya saygı duyulmaz. ona bile saygım var ki saygı duyulması gerektiği halde) görüşleri heyecan ve sevgiyle bekliyorum.

+ 1

• Hala gereksiz devam eden benim babam seni babanı döver jargonu devam ediyor.
    Hepi topu Türkiye ye 5 tane gelen bir cihaz lx90.Hasbelkader bir tanesi de bana nasip oldu.
    Benim hiçbir zaman bundan iyi şundan kötü diye bir iddiam olmadı.
    Bu test ile ilgili de ne iddiam ne niyetim ne zamanım ne de hevesim var dostlar.
    Herkes cihazıyla mutlu olsun.

• Test yapılacaksa 710'dan preout ile diğer AVR'ye giriş yapılıp ARC açıkken deneme yapılırsa da faydalı olur.

• Eraycelik bir pioneer kullanıcısı olarak 710 vs lxx testini gayet başarılı yapabilir, kişisel tartışmaları, objektif değerlendirmelerin önüne geçirmek duygusal bir davranış.

Ayrıca çok net söylüyorum, fi tarihinde kullandığım Onkyo 876 bu cihazların topuma, özelliklede LX90 a. Rahmet okutturur.

Şampiyon Galatasaray olacak.

Benzinli araba, dizelden iyi çeker.

Ukraynalı kızlar, rus kızlarından daha güzel.

Ankara-istanbul arasını 2,5 saatte giderim.

Süpermen Kripton lu değil Kasımpaşa lıdır.
  • burası hassas şu anda. belirtmek isterim ki kimseyi kastetmiyorum. üstüne alınabilirler o yüzden bilerek veya bilmeyerek kimseyi rahatsız etmek, üzmek, kırmak, taraflık gibi durumum yoktur.
    o yüzden bu muhabbetten çekiliyorum.
  • Bu tartışma buralara haksız yere gelmedi aslında. Çünkü dikkat edilirse, daha en başından beri öyle bir lanse edildi ki tüm cihazları açık ara tokatlar iddiası atıldı. Şimdi ise böyle yazanlar sanki bir şeylerden haberi yokmuş gibi aaa bu tartışma neden buralara geldi anlamıyorum tavırları takınınca da komik oluyor tabi ki.

Dedik bu 13 Kg ağırlıkla ne ilgisi var? Denildi.

Dedik yahu bunun çıkış gücü 100 Watt bile değil. Ama çakma güç değil denildi.

Dedik yahu bunda kanal sayısı bile giriş modeli AVR'ler gibi 7 kanal. Dediler zaten fazlasüna ne gerek var.

E peki bir sürü yeni teknolojiler yok! Biz kullanmıyoruz ki ne lazım denildi.

E kardeşim bunun içi bomboş dedik. Gereksiz yere doldurulmamış denildi.

Yahu bunun fiyatı da azına kadar dolu diğer emsal AVR'lerle aynı fiyat dedik. Yok kampanyalı fiyat dibine kadar hakeder denildi.

Ne tartışılıyor ki daha burada? Diye soruluyor halen. Dünyanın bir numaralı cihazı yaptınız 13 Kg'lık cihazı. Daha da halen haksızlık yapılıyor diyorsunuz cihaza. Sıkışınca da amaaan birbirimizi kırmaya ne gerek var diyorsunuz. Tüm Avr'lere çamur atıp boka sokunca sorun yok! Cihazın 50.000 türlü eksisini yazınca haksızlık oluyor.

Doğru söyleyin. Bu cihaz nitrojenle mi? Çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknika -- 5 Mart 2015; 13:34:43 >

• erdote kullanıcısına yanıt
    Sevgili erdote vallahi pes diyorum, benim yada bir başkasının bir marka ile ne sorunu olabilir ? Dikkatini çekmemiş anlaşılan hemen hemen yazılan bütün anthem yazılarında bu cihaz Pioneer ile karşılaştırıldı... Arkadaşlar 7.500-8.000 tl ye aldıkları cihazı yarısına hatta üç te birine satılan Pioneer ile karşılaştırıp övüp durdular. Bu normal mi? Ben dahil bir kaç arkadaş eleştiri yapınca adımız saldırgana çıkıyor hemen.
    Hadi başka bir saldırganlık örneği gösteriyim ;ben olsam 8.000 tl lik avr yerine 4-5.000 tl avr ye geri kalan paramı da hop. ve subwoofer a yatırıp toplamda çok daha kaliteli bir ses alırım. Hatta o farka projeksiyon alıp sinema zevkini tavan yaparım. Tabi bu benim görüşüm beni bağlar.. Tekrar ediyorum avr leriniz hayırlı olsun arkadaşlar, güle güle kullanın ama elinizdekini överken diğer cihazları yerin dibine sokmayın. Haksızlık olur.. Zaten ayı fiyat seviyesindeki cihazlarda duyacağınız farklarda çok minimal olur, hiç biri diğerinin ağzınız burnunu kıramaz..

Sevgili Altanpsx, eraycelik in kulaklarına olan güvenini de aranızdaki ilişkiye bağlıyorum, saygılar..

TEKRAR YAZAYIM SON DERECE CİDDİYİM DOSTLAR CİHAZLARINIZ HAYIRLI OLSUN, GÜLE GÜLE KULLANIN. ŞARTLAR UYGUN OLDUĞUNDA BENDE DENEMEK VE ALMAK İSTERİM 710 GİBİ BİR CİHAZI, ÖZELLİKLE KALİBRASYONUNU ÇOK MERAK EDİYORUM..

• quote:

Orijinalden alıntı: SertaçS

Sevgili erdote vallahi pes diyorum, benim yada bir başkasının bir marka ile ne sorunu olabilir ? Dikkatini çekmemiş anlaşılan hemen hemen yazılan bütün anthem yazılarında bu cihaz Pioneer ile karşılaştırıldı... Arkadaşlar 7.500-8.000 tl ye aldıkları cihazı yarısına hatta üç te birine satılan Pioneer ile karşılaştırıp övüp durdular. Bu normal mi? Ben dahil bir kaç arkadaş eleştiri yapınca adımız saldırgana çıkıyor hemen.
    Hadi başka bir saldırganlık örneği gösteriyim ;ben olsam 8.000 tl lik avr yerine 4-5.000 tl avr ye geri kalan paramı da hop. ve subwoofer a yatırıp toplamda çok daha kaliteli bir ses alırım. Hatta o farka projeksiyon alıp sinema zevkini tavan yaparım. Tabi bu benim görüşüm beni bağlar.. Tekrar ediyorum avr leriniz hayırlı olsun arkadaşlar, güle güle kullanın ama elinizdekini överken diğer cihazları yerin dibine sokmayın. Haksızlık olur.. Zaten ayı fiyat seviyesindeki cihazlarda duyacağınız farklarda çok minimal olur, hiç biri diğerinin ağzınız burnunu kıramaz..

Sevgili Altanpsx, eraycelik in kulaklarına olan güvenini de aranızdaki ilişkiye bağlıyorum, saygılar..

TEKRAR YAZAYIM SON DERECE CİDDİYİM DOSTLAR CİHAZLARINIZ HAYIRLI OLSUN, GÜLE GÜLE KULLANIN. ŞARTLAR UYGUN OLDUĞUNDA BENDE DENEMEK VE ALMAK İSTERİM 710 GİBİ BİR CİHAZI, ÖZELLİKLE KALİBRASYONUNU ÇOK MERAK EDİYORUM..

" Sevgili Altanpsx, eraycelik in kulaklarına olan güvenini de aranızdaki ilişkiye bağlıyorum, saygılar.. "

Koptum resmen.

• Hocam ver odunu kömürü dahada alevlensin ortalık.

Amaç bu heralde kötülemekten başka birşey yapılmıyor burada.

1000 defa yazdım gene yazıyorum artık bozulan kızan alınanda umurumda değil. hatta markada veriyorum.

bizzat lx86 (18 kg) ile 710 u (14 kg) yan yana denedim 710 daha iyiydi. bu testi yapan benden başkalarıda var.

''Ama hiçbir zaman lx86 kötü demedim.''

Forumda o kadar atıp tutan karalayan 1 delikanlıda çıkıp bende xxx avr ile kıyasladım test ettim 710 dan daha iyi idi demedi çünkü bırak testi ne dinlemiş nede görmüş değiller.

Bu iş PC başında ürün özelliklerine bakarak olsaydı hepimiz prof. olurduk heralde.

Bitsin bu çekişme yahu insanı yazdığına yazacağına pişman ediyorsunuz.

Yapın testi konuşun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanomete

Hocam ver odunu kömürü dahada alevlensin ortalık.

1000 defa yazdım gene yazıyorum artık bozulan kızan alınanda umurumda değil. hatta markada veriyorum.

bizzat lx86 (18 kg) ile 710 u (14 kg) yan yana denedim 710 daha iyiydi. bu testi yapan benden başkalarıda var.

Forumda o kadar atıp tutan karalayan 1 delikanlıda çıkıp bende xxx avr ile kıyasladım test ettim 710 dan daha iyi idi demedi çünkü bırak testi ne dinlemiş nede görmüş değiller.

Bu iş PC başında ürün özelliklerine bakarak olsaydı hepimiz prof. olurduk heralde.

Yapın testi konuşun...

Kanomete istediğin avr yi tek bir ayarla bile çamur gibi çaldırabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknika -- 5 Mart 2015; 13:45:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: teknika

quote:

Orijinalden alıntı: kanomete

Hocam ver odunu kömürü dahada alevlensin ortalık.

Yapın testi konuşun...

Kanomete istediğin avr yi tek bir ayarla bile çamur gibi çaldırabilirim.

Ayrıca burada sana karşı bir şey yok.

• Ayrıca bu testi yaparken lx86 sahibiydim.
    Yani kullandığım cihaz ile hiç bilmediğim bir cihazı yan yana test ettim ama hiçbir zaman bunun kilosu şu şurası böyle diye ön yargılı yaklaşmadım.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.