Şimdi Ara

ANTHEM MRX SERİSİ AVR RECEIVER (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
684
Cevap
10
Favori
23.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: histrio

çevresel ses ne oluyor

Odanın basindan giriyor sonundan cikiyorsa o cevresel ses
    Bu yeni konu neden gerekli yazilan yorumlardan rahatsiz oluyorsaniz wattshap grubu kurun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 6 Mart 2015; 15:56:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: histrio

çevresel ses ne oluyor

Helikopter örneğinden çık yola ses 5 veya 7 neyse o hoparlörler arası dolaşıyor, helikopterin nereden gelip nereye gittiğinin sesini ayrıntılı alabiliyorsun
    Benim gibi arka surrounddan gelen sesi cama birşey attılar zannedip, camı kapıyı açıp gider yapıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

HT Bypass bence sadece zaruriyet durumunda kullanılmalı bence.
    Keza ben marantz 7005 kullanırken jamo d500 lerin frontlarını kaldırıp focal alto utopia ile Tenor amfileri ht Bypass ile bağladım.O kadar farklı bir deneyim ki toplam sistem kalitesini arttıracağım diye kakafoni oluşturuyor.
    Özellikle frontları müzik skorları için kullanan filmlerde Batman gibi filmi takip etmek zorlaşıyor arka plandaki müzikleri sanki evde çalıyorlarmış gibi.
    Ya hepsi ya hiç diyorum.

Bu yorumuna benim kurduğum sistem için katılamıyacağım Hidefman
    Acc.-Onkyo birlikteliği ile iki seneyi aşkındır kullandığım sinema setupı eskisine göre çok başarılı sonuçlar verdi bende. Zaten Onkyo nun Audyssey oda kalibrasyonunu ile bu dengesizlikler giderilmeyecek şeylerde değil. Benim en net aldığım fark surroundların tam performans çalışması olmuştu. Ayrıca stereo amfi önleri hiç zorlanmadan sürebilidği için de centerda insan sesleri daha net anlaşılır hale geldiğinide duyabildiğimi söyleyebilirim.
    Bilmiyorum belki de Acc-Onkyo uyumlu bir ikili oldular ondandır

• Sistemin diğer bileşenlerinin iyileşmesi ok ancak film seyrederken şu frontlardan gelen ses daha farklı gelmiyor mu hiç hissetmiyormusun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yillar once anthem mca 30 power ve pioneer lx73 ile denedim olmamisti. Sen nasil basardin atilla?
    Berbat bir ses almistim.

• Bende avr ve stereo yu HT bypass ile kullanıyorum belirgin bir fark hissetmedim.
  • sascha35 kullanıcısına yanıt
    anladım iyimişm
  • quote:

Orijinalden alıntı: HI-DEF-MAN

Sistemin diğer bileşenlerinin iyileşmesi ok ancak film seyrederken şu frontlardan gelen ses daha farklı gelmiyor mu hiç hissetmiyormusun?

Sevgili Altuğ,

Tenor+Focal de hissedersin tabİ
  • bende Anthem krell by-pass kullanıyorum oldu gibi memnunum

• Ben geri vitese takıyorum o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: kanomete

quote:

Orijinalden alıntı: OoZ..

Uzun zamandır pioneer lx 83 ve ardından son 1 senedir lx86 kullanan biri olarak bugün elime ulaşan anthem 710 ile mevcut filmleri tekrardan izledim ve ayrıntılar gerçekten parasını hakettiğini gösteriyor.

Hayırlı olsun güle güle kullan.

Forum 86 sını satan bilgelerle doldu

Biz kullanıyoruz bilge değiliz herhalde hepiniz 86 ile bir buçuk iki sene geçirdiniz, Engin in cihazı ben aldım biliyorum, geçmişinizi silmeyin bu kadar paşa paşa dinlediniz işte Yeri gelirde bu cihazı satamazsam bu kadar kötülediniz anthemcilerden alıcam zararı İyi günlerde kullanın bizde sayısal çıkarsa Nirvana ya ulaşıp bilge oluruz birgün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sascha35 -- 7 Mart 2015; 8:15:46 >

• Yeni anthem başlığı hayata geçmiştir, katkılarından dolayı erdote arkadaşıma teşekkür ederim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_103449376/f_//tm.htm#103449376
  • Kaç tane topic açtınız? 3 tane Anthem topic'i olmuş. Yahu toplasan zaten 4 tane cihaz satıldı. Topic'i 3 tane.

• teknika kullanıcısına yanıt
    Konuyu açtım ve düzenlemeler yaparken bir hata yaptım herhalde,silinmesi için mesajımı bıraktım.
  • yeni anthem konusu açılmıştır arkadaşlar,isteyen burdan merakını giderir,isteyen de kulaktan dolma bilgiler ile değil,
    kullanan kişilerin yorumlarını duymak ister ise yeni başlıktan takip eder.
    yeni konunun açılıp açılmamasını cihazı kullanmayanlar değil,kullananlar karar verir.
  • ben şu ana kadar pioneer ı kötüleyip anthem alana denk gelmedim. gelsem detaylandırmasını isterdim.
    zevkler ve renkleri ilgilendiren böylesi bir hobide tercihleri tartışmak ne kadar doğru? hiç doğru değil !!! tartışanın aklından şüphe edilir zaten.
    ama elma armut kıyası,
    bu şöyle bu böyle karşısındakinin ne dediğini anlamadan, bilmeden, alakaya maydonoz yorumlar yazılırsa ortalık karışır. kaç kişi burada ki olayı ve tartışmayı hakkıyla ve adaletli bir şekilde,
    doğru bir şekilde anlamıştır???
    herkes anlasaydı zaten hiç sıkıntı çıkmayacaktı... boşuna tartışma ve boşuna gerginlik, kırgınlıktan başka bir şey olduğu yok. kısaca traş.
  • the_cantan kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın..bizimde anlatmak istediğimiz bu..Pionner hic bir zaman kotu demedim. Anthemin farklarini anlattik. Pionnerin daha kullanışlı ayrintilarini dile getirdik.ama aradigimiz sesi anthemde bulduk diyemiyoruz,hemen nasıl öyle dersin,içi boş cihaz.bu para etmez. Bir yere kadar sabırda.bir yerden sonra başka oluyor insan.

• İlk defa haddimi aşarak biraz ağır yazıcam kırık dökersek farkında olmadan dostlar affetsin.
    Forumu okurken bu topiğin bir yerinde Anthem MRX710 ile Pioneer LX 90 susano kıyaslanmış.Kıyaslanması bile bir şereftir 710 için.
    Susanonun sadece giriş katı 14 KG vardır
    710 ve susano komik
    Dolayısıyla benim artık bu topiğe girmeme gerek kalmadı.
    Susanom yok ama Susano baştacı diyorum.
    Susanosunu beğenmeyen varsa talibim o kadar.

• KMLSNY kullanıcısına yanıt
    Usta nasıl okuyorsunuz anlayamıyorum

Bahsi gecen yazı benim

Ve kiyasla ma ile ilgili hic bir kelime yok

Yazılan ikisini de ve onkyo 5010 onu da deneyip

Hepsi guzel olan cihazların birbirlerine gore farkı ney

Bunu bilip buna gore Lx 76 dan dan hangisi ne geçmeliyim

Lutfen okuduğunuz mesajımı tekrar okuyun anlarsınız

• Eray hocam valla kim yazmış dikkat etmedim dedim ya bir yerde Susano ile 710 kıyaslaması gördüm kısa devre oldum
    Şu zamanda bu kurla ne upgrade yapılır nede ürün alınır ha ileride ucuzlayacak mı tabiki hayır bu memlekette CB merkez bankası başkanına kafa tutarsa sen kimin adamısın falan derse Vatan haini ilan ederse dolar Euro uçar gider böyle giderse dolar Euroyu geçer sene sonu 3.0TL olur.
    Takmış faize yahu ortada bir durgunluk hayat pahalılığı enflasyon varsa faiz bunların sonucudur nedeni değil faiz sonuçtur
    Enflasyon %10 iken faiz düşsün dolar önce 3.0-3.5 arası bir yere yerleşir.
    Bizim hobide de Fırsatçılarada gün doğar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KMLSNY -- 8 Mart 2015; 15:21:58 >

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.