Şimdi Ara

ANTHEM MRX SERİSİ AVR RECEIVER (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
684
Cevap
10
Favori
23.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Senin gibi bilinçsiz siz hificiler gibi
    bilinçsiz şöförler de var biri vurdu kırdı Tekini

Neyapayim her yerde var sizlerden

Kesin ben tanıyorumdur onu. Sen de telefonu da vardır hatta belki. Ver de teşekkür edeyim kendisine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknika -- 5 Mart 2015; 21:46:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bununla çevresel ses alırsın, diğeriyle sadece ses

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sascha35 -- 5 Mart 2015; 21:48:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknika

quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Senin gibi bilinçsiz siz hificiler gibi
    bilinçsiz şöförler de var biri vurdu kırdı Tekini

Neyapayim her yerde var sizlerden

Kesin ben tanıyorumdur onu. Sen de telefonu da vardır hatta belki. Ver de teşekkür edeyim kendisine.

Mini si gitti çok tesekkur kabul durumunda degil

• Kesinlikle bu kur seviyelerinden cihaz falan alınmaz sonuçta elzem şeyler değil illa da sıfır almanın mantığı yok bu abuk subuk kur seviyeleri potansiyel alıcıları büyük ihtimalle ikinci ele yönlendirecektir. Günlerdir gözlerime inanamıyorum ya ne olacak bu dövizin sonu nereye kadar gidecek böyle resmen günde % 2 yükseliyor bloomberght ye bir göz atayım dedim yarın bugünden de beter yükseliş bekliyormuş
  • Uzun zamandır pioneer lx 83 ve ardından son 1 senedir lx86 kullanan biri olarak bugün elime ulaşan anthem 710 ile mevcut filmleri tekrardan izledim ve ayrıntılar gerçekten parasını hakettiğini gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OoZ..

Uzun zamandır pioneer lx 83 ve ardından son 1 senedir lx86 kullanan biri olarak bugün elime ulaşan anthem 710 ile mevcut filmleri tekrardan izledim ve ayrıntılar gerçekten parasını hakettiğini gösteriyor.

Hayırlı olsun güle güle kullan.

Forum 86 sını satan bilgelerle doldu

• quote:

Uzun zamandır pioneer lx 83 ve ardından son 1 senedir lx86 kullanan biri olarak bugün elime ulaşan anthem 710 ile mevcut filmleri tekrardan izledim ve ayrıntılar gerçekten parasını hakettiğini gösteriyor.

Hayırlı olsun özcan,sende hoşgeldin anthem club'e
    Yeni bir ana başlık şart oldu..
  • Aynen açıyoruz yakında

• Anthem paradigm demeyin arkadaslar. Birilerinin tuyleri sey oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdote

quote:

Hayırlı olsun özcan,sende hoşgeldin anthem club'e
    Yeni bir ana başlık şart oldu..

Teşekkürler
    paradigm11 ler özellikle center 3 daha öncede konuşulduğu gibi kendine geldiler resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: joven

Hayırlı olsun

Çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: by@li

Anthem paradigm demeyin arkadaslar. Birilerinin tuyleri sey oluyor

Başlık belli oldu byali,,hafta sonu yeni yayın dönemi başlıyor..
  • Bu ne hırs, populer oldunuz sakin
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_y_k_u_t

Bu ne hırs, populer oldunuz sakin

artık gerekli güce sahip olduk,her geçen gün yeni birileri katılıyor aramıza, popüler olmanın zamanı geldi,sahneye çıkıyoruz
  • erdote kullanıcısına yanıt
    Kur cikti iyice artık zor katılım olur

:)

• kanomete kullanıcısına yanıt
    Anthem ne için tercih ediliyor? Ses kalitesi için. Dolayısıyla iyi bir stereo amfi ile Anthem'den daha iyi bir stereo performansı alabilirsiniz. Sinemada da ht-bypass özelliği olan bir stereo amfi ile yine üst düzey bir ses performansı alabilirsiniz. Üstüne ek olarak güncel AVR teknolojilerine kavuşursunuz. Ayrıca ön hoparlörleri stereo amfi süreceği için diğer kanallar sinemada çok daha performanslı olacaktır.
    Verdiğiniz örneklerin benim önerimle ne ilgisi var anlayamadım? Herhalde kalite farkını vurgulamak istediniz ancak ben ses kalitesi olarak Pioneer LX57,LX77 ile Anthem'i kıyaslamadım. Direk stereo amfi ile Anthem'i kıyasladım. Doğru bir hoparlör amfi eşleştirmesi ile Anthem'den daha iyi bir performans alınabilir.

Eğer ki Anthem MRX710; yurtdışında olduğu gibi LX87,LX88 fiyatına satılsaydı (5000-6000 TL civarı) o zaman ht-bypass özellikli stereo amfi ve AVR ikilisine 8-10bin TL ödemek istemeyen, işini tek cihazda halletmek isteyen kullanıcılar tarafından tercih edilebilirdi.

• LX88 fiyatı açıklandı mı yaw
  • HT Bypass bence sadece zaruriyet durumunda kullanılmalı bence.
    Keza ben marantz 7005 kullanırken jamo d500 lerin frontlarını kaldırıp focal alto utopia ile Tenor amfileri ht Bypass ile bağladım.O kadar farklı bir deneyim ki toplam sistem kalitesini arttıracağım diye kakafoni oluşturuyor.
    Özellikle frontları müzik skorları için kullanan filmlerde Batman gibi filmi takip etmek zorlaşıyor arka plandaki müzikleri sanki evde çalıyorlarmış gibi.
    Ya hepsi ya hiç diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: by@li

LX88 fiyatı açıklandı mı yaw

LX88 fiyatını bilmiyorum. Sadece geçmiş senelerdeki fiyatlara göre ortalama bir fiyat aralığı yazdım ancak şu andaki dolar kuruyla bu fiyatlara gelmesi imkansız.
  • sascha35 kullanıcısına yanıt
    çevresel ses ne oluyor
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.