Şimdi Ara

Anti-B (Biyoloji) dvdlerini alan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
11.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mammalia

quote:

Orijinalden alıntı: fruko07

quote:

Orijinalden alıntı: mah2352

ekol hoca dvd si internette hangi sitede var link verebilir misiniz ? Özelden de olur.

Google'dan şöyle bir taradım.Bütün sitelerdeki linkler telif haklarından silinmiş.Ama ben sizin için buldum.Özel mesaj attım.

bize yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Pilot -- 24 Şubat 2013; 17:51:48 >
  • bana da atabilir misin dostum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okansss

bana da atabilir misin dostum?

Artık link paylaşılmayacaktır.Lütfen linkleri almak amacıyla pm atmayınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Pilot -- 4 Haziran 2012; 11:23:23 >
  • Dvd'ler gerçekten güzel hazırlanmış.Emeği geçenlere teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Pilot -- 2 Ocak 2013; 21:27:34 >
  • quote:

quote:

Buyrun.Gelen kutunuzu kontrol edin.

cok saolun cok iyi oldu bu
  • quote:

quote:

quote:

Buyrun.Gelen kutunuzu kontrol edin.

cok saolun cok iyi oldu bu

Önemli değil.Güle güle kullanın.Hayırlı olsun.

• çok sağol kardeş. BU arada anti b setini biri upload etsin de biz de faydalanalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

çok sağol kardeş. BU arada anti b setini biri upload etsin de biz de faydalanalım.

30 TL'lik fiyat açısından uygun bir set.Orijinal alınmasını tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Pilot -- 4 Haziran 2012; 11:04:47 >
  • evet yardımcı olalım arkadaslar

• Anti B DVD'Leri toplamda 5 gigabyte civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Pilot -- 4 Haziran 2012; 11:10:40 >
  • Bu senenin müfredatına uygun mu anti-b cd'si mesela fotosentezdeki koenzimlerin adı geçen sene sitokrom-a a3 falandı bu sene nadh-reduktaz ubikinon gibi değişmiş isimler yeni müfredata uygunsa alacağım acele cevaplarsanız yararıma olur teşekkürler
  • dvd alanlar özel mesajdan yollayamazmı bea?
  • quote:

DVD boyutu fazla değildir.Satın alanlar yükleyip özel mesajdan bizle paylaşırsanız sevinirim.

Ay başı gelsin upload hızım yükselicek o zaman yüklerim Anti biyolojiyi.

Bir de şu ekolhocadan bi pm de biz alsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: LostLanguage

quote:

DVD boyutu fazla değildir.Satın alanlar yükleyip özel mesajdan bizle paylaşırsanız sevinirim.

Link paylaşımı artık yapılmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Pilot -- 4 Haziran 2012; 11:11:40 >
  • DVD deki biyoloji konuları güncel mi ? ayrıca yakın zamanda yeni bir dvd çıkarır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ftkonline -- 27 Mayıs 2012; 23:48:19 >
  • valla fruko07 upload edersen çok büyük dua alacaksın emim ol. Tahminen ne zaman upload edersin ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LostLanguage

quote:

Anti B DVD'lerini upload edip bizimle paylaşmanızı sabırsızlıkla bekliyoruz.Ekolhoca dvd linkini özel mesaj yoluyla attım size.Hayırlı olsun.
    Siz de en yakın zamanda Anti B dvd'lerinizin tamamını bizimle paylaşırsanız seviniriz.Paylaşmak güzeldir.

hocam banada pm atabilir misin? konuyu takibe alıyorum. Özellikle Anti B mp3leri lazım.

• quote:

valla fruko07 upload edersen çok büyük dua alacaksın emim ol. Tahminen ne zaman upload edersin ?

Üniversite sınavına tekrardan hazırlanacağımdan dolayı interneti kapatmayı düşünüyorum.Bu tarz nedenlerden dolayı herhangi bir upload veya paylaşım yapmayacağım.
    Ekolhoca.com'dan Ali Dağdelen'in konu anlatımlarının birçoğu izlenebilir.Soru çözümleri ve mp3'ler sadece orijinal dvd'lerde mevcut tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Pilot -- 4 Haziran 2012; 11:26:23 >
  • quote:

quote:

valla fruko07 upload edersen çok büyük dua alacaksın emim ol. Tahminen ne zaman upload edersin ?

Anti B Biyoloji dvd'leri bende yok.Bu nedenle upload'ını ben yapmayacağım.1 Hazirandan sonra bir üyemiz internete upload edecek.O süre zarfından sonra indirmeye hazır olacak.İndirdikten sonra DVD'yi beğenenler orijinal olarak satın alırsa emeği geçenlere de katkıda bulunmuş olur.DVD ve mp3'lerin upload amacı tanıtım amaçlıdır
    Upload edildikten sonra gerekli açıklamaları bu konu üzerinden yaparım.Herkese iyi günler.

Arkadaşlar Merhabalar.. Öncelikle gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ediyorum.. evet paylaşmak ne güzel.. Fakat bu çalışmaları upload ederek nette paylaşmak emeğe saygısızlığın çok ötesinde birşey.. 2 yıl süren çalışmaların ürünü bu dersler.. eğer Mustafa Tekinay hocam gibi şifreleme yapsaydım hem öğrenciler için ek maliyet hem de DVD ler çizilirse veya bozulursa öğrencilerin bir yedek almasına, kendi parasıyla satın aldığı bir ürünü usb bellek vb kriptoloji teknikleriyle kullanmak zorunda olması mantıklı gelmediği için bu yola başvurmadım fakat kopyalamayı engellemenin gerçekte hiçbir yolu da yok.. teknolojiyi yakından takip eden biri olarak bunu da biliyorum.

Belki bir arkadaşımız upload edecek, belki buradan o linkler paylaşılacak .. keşke şunu diyebilseydim, arkadaşlar Anti-B ücretsizdir alın paylaşın helal olsun.. ama benim tek uğraşım Anti-B.. bir kurumda veya dershanede çalışmıyorum .. elimde sadece bu DVD ler var ve bunları da 50 TL 60TL gibi bir fiyattan vermiyorum.. Öğrenciler alabilsin diye fiyatımızı da minimum tuttuk..

Upload etmeden önce bunu bir düşünün.. ne beni link takip etmekle uğraştırın, ne de sizler emeğe saygısızlık etmiş olun.. Hadi ben büyük bir şirket vs olsam neyse diyeceğim ama dediğim gibi öğrenciler Biyoloji çalışırken daha az yorulsun, ezberlemektense dinleyerek izleyerek çalışsın diyerek bu çalışmayı yaptık.. Bu iyi niyetle yapılmış çalışmayı bu şekilde sonlandırmayalım..

Ben UPLOAD eden başta olmak üzere, PAYLAŞAN, Linklerini dağıtan , KOPYALAYIP dağıtan öğrencilerime hakkımı asla helal etmiyorum. Kul hakkına inanıyorum.. Eğer maddi olarak gücü yetmeyen varsa benimle iletişime geçsin ben yardımcı olurum.. 30 TL çok birşey değil .. ama bir insanın emek vererek ürettiği birşeyin bu duruma düşmesi çok büyük bir hayal kırıklığıdır.. bunu birşey üreten insanlar daha iyi anlayabilir.

Tekrardan hepinize teşekkürler, sizlerin de "forum kardeşliği" çerçevesinde paylaşım yapmak niyetinde olan iyi arkadaşlar olduğunuzdan şüphem yok ama ricamı dikkate alırsanız çok memnun olacağım..

Ali DAĞDELEN
    Anti-B Biyoloji

• quote:

Orijinalden alıntı: AntiB

quote:

quote:

Anti B Biyoloji dvd'leri bende yok.Bu nedenle upload'ını ben yapmayacağım.1 Hazirandan sonra bir üyemiz internete upload edecek.O süre zarfından sonra indirmeye hazır olacak.İndirdikten sonra DVD'yi beğenenler orijinal olarak satın alırsa emeği geçenlere de katkıda bulunmuş olur.DVD ve mp3'lerin upload amacı tanıtım amaçlıdır
    Upload edildikten sonra gerekli açıklamaları bu konu üzerinden yaparım.Herkese iyi günler.

Arkadaşlar Merhabalar.. Öncelikle gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ediyorum.. evet paylaşmak ne güzel.. Fakat bu çalışmaları upload ederek nette paylaşmak emeğe saygısızlığın çok ötesinde birşey.. 2 yıl süren çalışmaların ürünü bu dersler.. eğer Mustafa Tekinay hocam gibi şifreleme yapsaydım hem öğrenciler için ek maliyet hem de DVD ler çizilirse veya bozulursa öğrencilerin bir yedek almasına, kendi parasıyla satın aldığı bir ürünü usb bellek vb kriptoloji teknikleriyle kullanmak zorunda olması mantıklı gelmediği için bu yola başvurmadım fakat kopyalamayı engellemenin gerçekte hiçbir yolu da yok.. teknolojiyi yakından takip eden biri olarak bunu da biliyorum.

Belki bir arkadaşımız upload edecek, belki buradan o linkler paylaşılacak .. keşke şunu diyebilseydim, arkadaşlar Anti-B ücretsizdir alın paylaşın helal olsun.. ama benim tek uğraşım Anti-B.. bir kurumda veya dershanede çalışmıyorum .. elimde sadece bu DVD ler var ve bunları da 50 TL 60TL gibi bir fiyattan vermiyorum.. Öğrenciler alabilsin diye fiyatımızı da minimum tuttuk..

Upload etmeden önce bunu bir düşünün.. ne beni link takip etmekle uğraştırın, ne de sizler emeğe saygısızlık etmiş olun.. Hadi ben büyük bir şirket vs olsam neyse diyeceğim ama dediğim gibi öğrenciler Biyoloji çalışırken daha az yorulsun, ezberlemektense dinleyerek izleyerek çalışsın diyerek bu çalışmayı yaptık.. Bu iyi niyetle yapılmış çalışmayı bu şekilde sonlandırmayalım..

Ben UPLOAD eden başta olmak üzere, PAYLAŞAN, Linklerini dağıtan , KOPYALAYIP dağıtan öğrencilerime hakkımı asla helal etmiyorum. Kul hakkına inanıyorum.. Eğer maddi olarak gücü yetmeyen varsa benimle iletişime geçsin ben yardımcı olurum.. 30 TL çok birşey değil .. ama bir insanın emek vererek ürettiği birşeyin bu duruma düşmesi çok büyük bir hayal kırıklığıdır.. bunu birşey üreten insanlar daha iyi anlayabilir.

Tekrardan hepinize teşekkürler, sizlerin de "forum kardeşliği" çerçevesinde paylaşım yapmak niyetinde olan iyi arkadaşlar olduğunuzdan şüphem yok ama ricamı dikkate alırsanız çok memnun olacağım..

Ali DAĞDELEN
    Anti-B Biyoloji

Mustafa Tekinay'ın kopya korumalı dvd'leri çok uyduruk bir şekilde hazırlanmış.Bu dvd'leri açısından büyük bir eksi.Hazırladığı dvd'lerde Windows 7 sistem'le izlerken videolarda kararmalar vs. oluşuyor.Windows XP'de seyredince sorun yok.Ama günümüzde bilgisayarların yüzde 90'ı Windows 7'li olduğu için dvd'yi hazırlarken bunu da dikkate alması gerektiğini düşünüyorum.O dvd'lerin satışlarını %50 oranda azaltacağını düşünüyorum.Yarın öbür gün flash diskimiz kaybolsa dvd'ler kullanılamıyor.Çöp oluyor.Herkeste flash disk de yok.Ürünü aldıktan sonra flash diski olmayan kişiye ille de flash disk aldırma çabası var vs...Bunlar çok büyük eksiler.Fizik çalışacağız diye bu kadar zulme gerek yok.Ayrıca kiosk tekniğini kullanarak kopyalanmayı önleyeceğini sansa da o dvd'lerin içindeki videolar da rahatça kopyalanabilir.

Her program,oyun,dvd kırılabilir.Bazıları çabuk kırılır,bazıları zaman alır.DVD hazırlarken amaç ürünü orijinal olarak satın alacak kişiyi tatmin etmektir.Bunu her dvd'yi rahatça kopyalayabilmek için söylemiyorum.Orijinal olarak satın alan kişiler de aldığı üründen memnun olmalıdır.Çalışmanızı bu tarz gereksiz bir program vasıtasıyla hazırlamadığınız için öğrenciler açısından daha kullanışlı olacaktır.

Anti B gibi öğrencilere çok faydalı olan bir ürünü hazırladığınız için teşekkür ederiz.En yakın zamanda ürünün orijinalini sizden satın alacağım.30 TL gerçekten makul bir fiyat.Biyolojiden özel ders alınıp binlerce lira verileceğine 30 TL'lik bu kapsamlı set alınabiilir.Paylaşım konusunda haklısınız.Sonuçta hazırlanan tüm ders videoları bir emeğin ürünü.Ekolhoca.com'dan örnek videolarınıza bakıp da beğenen herkesin hazırladığınız ürünü satın almasını tavsiye ederim.Bunca sınavlar arasında Allah hepimizin yardımcısı olsun.İkazınız üzerine ben ve arkadaşlarım dvd'nin herhangi bir upload veya paylaşımını yapmayacağız.Herkese hayatı boyunca sorumlu olduğu bütün sınavlarda başarılı olmasını dilerim.İyi satışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Pilot -- 29 Mayıs 2012; 13:51:05 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.