Şimdi Ara

Anti-B (Biyoloji) dvdlerini alan var mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
11.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ha anladım şimdi, dvdleri satın aldıktan sonra sürücüsü olan bir bilgisayarda açıp kopyalayarak netbook'uma aktarabilmem mümkünmüş. :)
    Peki şimdi ben pc'den netbook'a kopyalama yapacağım ya, dvdleri oradan kopyalamak için pc için de şifre almam gerekecek mi? "Netbook'unuzun seri numarasına göre verilmiş bir kod var.Fizik dvd'lerini satın aldıktan sonra o kodu Mustafa Tekinay'a ulaşıp söylüyorsunuz ve size o koda uygun olarak serial generator'ünden flash diskinize uygun olan şifrenizi veriyor."" dediniz de, sürücüsüne dvdyi takacağım pc için bi şifre alıp -kopyalama için- geri onları netbook'tan açmak için bir tane daha mı şifre almam gerekecek?
  • Yanlış yazmışım.Netbook'un seri numarasına göre değil,sahip olduğunuz flash diskinizin seri numarasına göre serial veriyor size.Kopyalama için şifreye falan gerek yok.Direk CTRL+C ve CTRL+V olayı yani.Şifreyi sadece videoları seyretmek için kullanılan kiosk programında flash diskiniz takılıyken soruyor.Umarım aklınızda soru işaretleri kalmamıştır.

Bu arada Anti-B setlerini çok beğendim.Satın almakta tereddüt eden arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum.Herkese iyi çalışmalar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Pilot -- 3 Haziran 2012; 20:35:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fruko07

Yanlış yazmışım.Netbook'un seri numarasına göre değil,sahip olduğunuz flash diskinizin seri numarasına göre serial veriyor size.Kopyalama için şifreye falan gerek yok.Direk CTRL+C ve CTRL+V olayı yani.Şifreyi sadece videoları seyretmek için kullanılan kiosk programında flash diskiniz takılıyken soruyor.Umarım aklınızda soru işaretleri kalmamıştır.

Bu arada Anti-B setlerini çok beğendim.Satın almakta tereddüt eden arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum.Herkese iyi çalışmalar dilerim.

Anladım, çok teşekkür ederim. :)
    Anti-B setlerini de edinmeyi düşünüyorum, set içeriğinde sadece hocamızın ekolhoca.com'a yüklediği videolar mı yer almakta, yoksa herhangi bir ekstra var mı internetteki videoların haricinde?

• Ekolhoca.com'a yüklenen videolar sadece 60 civarı konu anlatımı var.Setinde ise mp3 cd'si özel konu anlatım dvd'si,soru çözüm dvd'si 100 civarında videoları var.Video kaliteleri güzel.Ayrıca tercihinize göre TV'nizde veya herhangi bir multimedya aygıtta da çalışabilirsiniz.Detaylı bilgi için resmi sitesini ziyaret edin:

http://www.anti-b.com/nedir
  • arkadaşlar banada acil anti-b gerek indirmem için banada link verebilirimisiniz acil gerekiyoda siparişi bekleyecek zamanım bile yok
  • Anti-B setine 30 TL gibi uygun bir ücret verip sahip olabilirsiniz.İnternetten paylaşım vs... kesinlikle yapılmayacaktır.Bir özel ders saatinin 50 TL olduğu günümüzde koskoca set için verilen 30 TL oldukça makul.
    ÖZEL MESAJ YOLUYLA VEYA BU KONU ÜZERİNDEN HERHANGİ BİR LİNK İSTEĞİNDE BULUNMAYINIZ.
  • anti b biyoloji öğrenmede etkili midir arkadaşlar
  • bu hocanın videoları ekolhocadan kaldırılmış sınavdan 1 gün önce ayıp ama.
  • Sayın Neal caffrey,
    AntiB setini satın almış biri olarak sorunuzu cevaplayayım.Set içerisinde konu anlatım videoları,soru çözüm videoları ve mp3'ler bulunmaktadır.Videoların görüntü kalitesi oldukça iyi,bazıları HD'dir.Kaynak kitaptan çalışıp üstüne set sayesinde etkili çalıştığınız zaman biyolojide istediğiniz netleri yapabileceğinizi düşünüyorum.Ayırca Tekinay Yayınları'nın tüm ürünlerini tavsiye ederim.Matematik-Geometri ve Fizik-Kimya-Biyoloji denemeleri oldukça faydalı.Tüm soruların çözümünün dvd'lerde toplanmış olması da oldukça iyi.Deneme çözen arkadaşlara öncelikle Final,Fem Yayınları öneririm.Bunları bitirip Tekinay Yayınları ürünlerini de bitirdikten sonra sizi sınavda kimse tutamaz.

Sayın DeathWarrior,
    Ekolhoca yapım aşamasına girdi.Matematikten de Lütfi Zorlu'nun videolarını beğeniyordum ben.Belli bir süre sonra o da ders dvd'si satma işine girince videolar Ekolhoca.com'dan kaldırıldı.
    Umarım yapım aşamasından sonra tüm öğrencilerin faydalanması için Lütfi Zorlu videoları da tekrar eklenir.İyi günler.

• up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feyzanr -- 4 Temmuz 2012; 13:05:15 >
  • up
  • quote:

mmorwen,

Tekinay Yayınlarının tüm ürünlerini satın alan ve faydasını gören biri olarak teknik detayları size anlatayım:

1.Netbook'unuzda sabit bir dvd-rom sürücüsü olmadığından dolayı usb'den çalışan dvd sürücüsü edinin veya dvd sürücüsü olan bir pc'de dvd'leri external hdd'nize kopyalayın.
    2.Usb'den çalışan dvd sürücüsü yardımıyla veya external hdd vasıtasıyla dvd içeriğini bilgisayarınıza(netbook'unuza) kopyalayın.
    3.Videolara kiosk adı verilen bir programla ulaşabiliyorsunuz.Videoları izlemek istediğiniz zaman flash diskinizi netbook'unuza takın.Flash diskinizin seri numarasına göre verilmiş bir kod var.Fizik dvd'lerini satın aldıktan sonra o kodu Mustafa Tekinay'a ulaşıp söylüyorsunuz ve size o koda uygun olarak serial generator'ünden flash diskinize uygun olan şifrenizi veriyor.Flash disk burada bir nevi anahtar vazifesi görüyor.Siz de programa girip videoları seyredebiliyorsunuz.
    4.Ürünü satın aldıktan sonra Mustafa Tekinay size gerekli açıklamaları yapıp yardımcı olur.

Özetle kullanma mantığını anlattım.Umarım yardımcı olmuşumdur.İyi günler.

Oluşturduğum Flash Disk formatlansa ne olur? Tekinay Hoca'nın ilk gönderdiği şifreyle tekrar bir FlashDisk oluşturamaz mıyım? Tekinay Hoca'yı yeniden mi aramam gerekir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 3 Ocak 2013; 14:47:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xtreme4495

quote:

mmorwen,

Tekinay Yayınlarının tüm ürünlerini satın alan ve faydasını gören biri olarak teknik detayları size anlatayım:

1.Netbook'unuzda sabit bir dvd-rom sürücüsü olmadığından dolayı usb'den çalışan dvd sürücüsü edinin veya dvd sürücüsü olan bir pc'de dvd'leri external hdd'nize kopyalayın.
    2.Usb'den çalışan dvd sürücüsü yardımıyla veya external hdd vasıtasıyla dvd içeriğini bilgisayarınıza(netbook'unuza) kopyalayın.
    3.Videolara kiosk adı verilen bir programla ulaşabiliyorsunuz.Videoları izlemek istediğiniz zaman flash diskinizi netbook'unuza takın.Flash diskinizin seri numarasına göre verilmiş bir kod var.Fizik dvd'lerini satın aldıktan sonra o kodu Mustafa Tekinay'a ulaşıp söylüyorsunuz ve size o koda uygun olarak serial generator'ünden flash diskinize uygun olan şifrenizi veriyor.Flash disk burada bir nevi anahtar vazifesi görüyor.Siz de programa girip videoları seyredebiliyorsunuz.
    4.Ürünü satın aldıktan sonra Mustafa Tekinay size gerekli açıklamaları yapıp yardımcı olur.

Özetle kullanma mantığını anlattım.Umarım yardımcı olmuşumdur.İyi günler.

Oluşturduğum Flash Disk formatlansa ne olur? Tekinay Hoca'nın ilk gönderdiği şifreyle tekrar bir FlashDisk oluşturamaz mıyım? Tekinay Hoca'yı yeniden mi aramam gerekir?

Flash diskiniz formatlandığında içindeki ufak şifre kodu da doğal olarak silinmiş olur.Ürünleri satın alan arkadaşlar bu tarz durumlarda Mustafa Tekinay hocayı cep telefondan arayıp durumu anlattıktan sonra yeni şifrelerini alabilirler.Sağ olsun hocamız bu tarz olaylara karşı garanti veriyor.

• Size anti b kullanmış biri olarak biraz bilgi vereyim. Öncelikler şunu belirteyim videolarda konu hiç de yüzeysel geçilmemiş. En önemli ayrıntıların üzerinde durulmuş. Soru çözümleri mükemmel. Konu anlatımdan çok soru çözümleri daha faydalı oldu diyebilirim. Set aldığı parayı fazlasıyla hak ediyor. Tek bir sorun var. Videolarda ileri ya da geri tıkladığı zaman videonun gelmesi 2-3 sn sürüyor. Dvd den dolayı mı dedim ve pc ye kopyaladım, yine aynı. Ama sorun değil tabi. Bir şey daha çok kafama takıldı. Daha doğrusu pek doğru bulmadım. Ali hoca bazı konularda biyoloji sayısalın en lanet dersi olduğu vs olumsuz telkin veriyor. Niye en lanet dersiymiş. Çünkü herkes nefret ediyormuş falan filan. Ben biyoloji dersini çok seviyorum. Netlerim bayağı yüksek ve ilgi de duyuyorum. E bana soracaksınız niye aldın o zaman diye. Soru çözümleri ve bildiğim konuları tekrar amaçlı izlemenin çok faydalı olacağını düşündüğüm için aldım. Hadi biyolojisi iyi olmayan ve sevmeyen bir adamı dahada niye soğutuyor anlamış değilim.
    Sonuç olarak set muhteşem. Hiç tereddütsüz alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: AntiB

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mah2352

valla fruko07 upload edersen çok büyük dua alacaksın emim ol. Tahminen ne zaman upload edersin ?

Anti B Biyoloji dvd'leri bende yok.Bu nedenle upload'ını ben yapmayacağım.1 Hazirandan sonra bir üyemiz internete upload edecek.O süre zarfından sonra indirmeye hazır olacak.İndirdikten sonra DVD'yi beğenenler orijinal olarak satın alırsa emeği geçenlere de katkıda bulunmuş olur.DVD ve mp3'lerin upload amacı tanıtım amaçlıdır
    Upload edildikten sonra gerekli açıklamaları bu konu üzerinden yaparım.Herkese iyi günler.

Arkadaşlar Merhabalar.. Öncelikle gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ediyorum.. evet paylaşmak ne güzel.. Fakat bu çalışmaları upload ederek nette paylaşmak emeğe saygısızlığın çok ötesinde birşey.. 2 yıl süren çalışmaların ürünü bu dersler.. eğer Mustafa Tekinay hocam gibi şifreleme yapsaydım hem öğrenciler için ek maliyet hem de DVD ler çizilirse veya bozulursa öğrencilerin bir yedek almasına, kendi parasıyla satın aldığı bir ürünü usb bellek vb kriptoloji teknikleriyle kullanmak zorunda olması mantıklı gelmediği için bu yola başvurmadım fakat kopyalamayı engellemenin gerçekte hiçbir yolu da yok.. teknolojiyi yakından takip eden biri olarak bunu da biliyorum.

Belki bir arkadaşımız upload edecek, belki buradan o linkler paylaşılacak .. keşke şunu diyebilseydim, arkadaşlar Anti-B ücretsizdir alın paylaşın helal olsun.. ama benim tek uğraşım Anti-B.. bir kurumda veya dershanede çalışmıyorum .. elimde sadece bu DVD ler var ve bunları da 50 TL 60TL gibi bir fiyattan vermiyorum.. Öğrenciler alabilsin diye fiyatımızı da minimum tuttuk..

Upload etmeden önce bunu bir düşünün.. ne beni link takip etmekle uğraştırın, ne de sizler emeğe saygısızlık etmiş olun.. Hadi ben büyük bir şirket vs olsam neyse diyeceğim ama dediğim gibi öğrenciler Biyoloji çalışırken daha az yorulsun, ezberlemektense dinleyerek izleyerek çalışsın diyerek bu çalışmayı yaptık.. Bu iyi niyetle yapılmış çalışmayı bu şekilde sonlandırmayalım..

Ben UPLOAD eden başta olmak üzere, PAYLAŞAN, Linklerini dağıtan , KOPYALAYIP dağıtan öğrencilerime hakkımı asla helal etmiyorum. Kul hakkına inanıyorum.. Eğer maddi olarak gücü yetmeyen varsa benimle iletişime geçsin ben yardımcı olurum.. 30 TL çok birşey değil .. ama bir insanın emek vererek ürettiği birşeyin bu duruma düşmesi çok büyük bir hayal kırıklığıdır.. bunu birşey üreten insanlar daha iyi anlayabilir.

Tekrardan hepinize teşekkürler, sizlerin de "forum kardeşliği" çerçevesinde paylaşım yapmak niyetinde olan iyi arkadaşlar olduğunuzdan şüphem yok ama ricamı dikkate alırsanız çok memnun olacağım..

Ali DAĞDELEN
    Anti-B Biyoloji

hocam ben kapıda ödeme seçeneği kullandım ama sonra isteğiniz gönderilmiştir dedi ama e mailime mesaj gelmedi ne zaman gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: ornitin

biyoloji ezber ders aç ezberle

Biyolojiye ezber diyen , çikolata yesin ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talhakopan67

quote:

Orijinalden alıntı: ornitin

biyoloji ezber ders aç ezberle

Biyolojiye ezber diyen , çikolata yesin ;)

şuan tıpta okuyorum desem biyolojinin ezber olduğuna inanmamaya devam edecek misin ?
  • AntiB A kullanıcısına yanıt
    iyi günler ben sipariş veremiyorum neden acaba bir bilginiz varmı? anti-b1 anti-2 ve anti-k1 dvdlerini alacaktım 40lira olan ama şimdi yok 1 ekime kadar zamanı vardı aslında şuan dvd setini göremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: canan70

iyi günler ben sipariş veremiyorum neden acaba bir bilginiz varmı? anti-b1 anti-2 ve anti-k1 dvdlerini alacaktım 40lira olan ama şimdi yok 1 ekime kadar zamanı vardı aslında şuan dvd setini göremiyorum

ya yeter Ali uplayıp durma şu konuyu
  • Arkadaşlar dvdleri ihtiyacım kalmadığı için satıyorum sadece 1 kez kullanıldı almak isteyen pm ile bana ulaşabilir.
    Toplamda 3 dvd
    1-Biyoloji (Video + Ses)
    2-Biyoloji Soru Çözümü
    3-Kimya Video
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.