Şimdi Ara

Anti-B (Biyoloji) dvdlerini alan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
11.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sitesi bu.Güzel bişeye benziyor daha önce almış olanlar varsa yorum yazarlarsa iyi olur.

• up!

aldın mı arkadaşım sen ben de merak ediyorum bu nasıldır başım dertte biyolojiyle..
  • ekolhoca'da mevcut bir tanesını acın bakın vıdeonun
  • ben aldım dvd kutusu içinde 2 tane dvd ve bir tane de MP3 CD geldi.. DVD ler şifresiz ali hoca bilgisayarına kopyalayabilmen için dedi.. arkadaşlara çoğaltmicakmışız iyi hoca ya.. neyse ali hoca çok güzel anlatıyor ama özellikle de soru çözümleri çok etkili biyolojide grafik sorularını çözemeyenler varsa tavsiyemdir internette buı konu anlatımlarının 40 tanesi var ama tam listesi için siteyi ziyaret edip inceleyin derim..

1. biyolojide etkindersde bulunan ali dağdelen konu anlatımları
    2.Biyoloji Video Dersi Ali dağdelen hocanın anlatımları

bu ikisini bi kıyaslayın agalar.. arada çok fark var 318 konu anlatımı nerde 40 video nerde..
    başka alanlar varsa onlar da yazsın düşüncelerini.......

• biyoloji ezber ders aç ezberle
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitin

biyoloji ezber ders aç ezberle

Önce ali dağdelenin derslerini bir izle derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolmensalvatore

ben aldım dvd kutusu içinde 2 tane dvd ve bir tane de MP3 CD geldi.. DVD ler şifresiz ali hoca bilgisayarına kopyalayabilmen için dedi.. arkadaşlara çoğaltmicakmışız iyi hoca ya.. neyse ali hoca çok güzel anlatıyor ama özellikle de soru çözümleri çok etkili biyolojide grafik sorularını çözemeyenler varsa tavsiyemdir internette buı konu anlatımlarının 40 tanesi var ama tam listesi için siteyi ziyaret edip inceleyin derim..

1. biyolojide etkindersde bulunan ali dağdelen konu anlatımları
    2.Biyoloji Video Dersi Ali dağdelen hocanın anlatımları

bu ikisini bi kıyaslayın agalar.. arada çok fark var 318 konu anlatımı nerde 40 video nerde..
    başka alanlar varsa onlar da yazsın düşüncelerini.......

sağol bilgiler için. ben özellikle şu mp3leri merak ediyorum baya kulaklık takıp dinlediğinde aklında kalıyor mu en azından bi aşinalık oluyordur di mi yatarken falan dinlenir ne bileyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilenciii -- 10 Mayıs 2012; 15:23:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: meSutPiskin

quote:

Aç bir LYS testini herhangi bir konunun. Bir videosunu izle, tamamını not et. Bakarak çöz. Yarısını çözemezsin başka hiçbir yerden çalışmadıysan.
    YGS biyolojisi için ideal olabilir ama, detaylı değil izlediklerimde ve ezber dersi sonuçta açar çalışırsın katılıyorum arkadaşa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoNTHERoK

quote:

quote:

Aç bir LYS testini herhangi bir konunun. Bir videosunu izle, tamamını not et. Bakarak çöz. Yarısını çözemezsin başka hiçbir yerden çalışmadıysan.
    YGS biyolojisi için ideal olabilir ama, detaylı değil izlediklerimde ve ezber dersi sonuçta açar çalışırsın katılıyorum arkadaşa.

Daha önce hiçbir biyoloji bilgim yoktu sınavdan 1 ay önce çalışmaya başladım ordan sonuçta 2Yanlış-2Boş vardı LYS için bilemem ama şuandada ordan çalışıyorum denemelerde iyi gidiyor fakat sadece ordan çalışmakla olmuyor lys de konu anlatımlı birkitaptan birkaç defa okuyarak pekiştirince harika oluyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SoNTHERoK

quote:

quote:

Daha önce hiçbir biyoloji bilgim yoktu sınavdan 1 ay önce çalışmaya başladım ordan sonuçta 2Yanlış-2Boş vardı LYS için bilemem ama şuandada ordan çalışıyorum denemelerde iyi gidiyor fakat sadece ordan çalışmakla olmuyor lys de konu anlatımlı birkitaptan birkaç defa okuyarak pekiştirince harika oluyor

Bak evet.
    Konuyu düzgünce çalışırsın öğrenirsin. Bitirince izlenir, çok iyi pekişebilir çünkü anlatım tarzı akılda kalıcı ve biliyorken anlatırsa direk girer kafana. Ama konuyu öğrenemedim ben :)

• Mustafa Tekinay fizik dvd'lerini,Anti B ve Anti K dvdlerini tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Pilot -- 24 Şubat 2013; 17:51:07 >
  • Yaklaşık 1 ay önce Anti-B cdlerini satın aldım. Konuların can alıcı noktalarına değinilmiş biraz özet geçilmiş diyebilirim fakat pratik akılda kalıcı yöntemleri var. Biyolojisi iyi biri olarak söyleyebilirim ki konuyu hiç bilmeyen biri soru çözümü için sadece bu setler yeterli olmayacaktır. Konu anlatım kitabı mutlaka gerekli. Mp3 formatındakileri yolda giderken dinleyebilir o konu için tekrar veya ön hazırlık yapabilirsiniz. Mp3 formatında bütün konular yok. Şifre koruma muhabbetine gelince Mustafa hocanın gibi şifre olayı yok ama cdlerdeki videoları yüklerken çok sıkıntı çektim hatta 5-6 videoyu yükleyemedim cd okuma hatası veriyor. Ayrıca Ali hoca ile konuştuğumda setleri alanlar için tekrar amaçlı slaytlar hazırladığını mail yoluyla haber vereceğini söyledi.Özet olarak görsel hafızası iyi olanlar için tavsiye ederim 30 lira çok bişey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ca34 -- 22 Mayıs 2012; 19:26:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ca34

Yaklaşık 1 ay önce Anti-B cdlerini satın aldım. Konuların can alıcı noktalarına değinilmiş biraz özet geçilmiş diyebilirim fakat pratik akılda kalıcı yöntemleri var. Biyolojisi iyi biri olarak söyleyebilirim ki konuyu hiç bilmeyen biri soru çözümü için sadece bu setler yeterli olmayacaktır. Konu anlatım kitabı mutlaka gerekli. Mp3 formatındakileri yolda giderken dinleyebilir o konu için tekrar veya ön hazırlık yapabilirsiniz. Mp3 formatında bütün konular yok. Şifre koruma muhabbetine gelince Mustafa hocanın gibi şifre olayı yok ama cdlerdeki videoları yüklerken çok sıkıntı çektim hatta 5-6 videoyu yükleyemedim cd okuma hatası veriyor. Ayrıca Ali hoca ile konuştuğumda setleri alanlar için tekrar amaçlı slaytlar hazırladığını mail yoluyla haber vereceğini söyledi.Özet olarak görsel hafızası iyi olanlar için tavsiye ederim 30 lira çok bişey değil.

Yorumunuz için teşekkür ederim.İyi akşamlar.

• Ben de aldım genel tekrar amacıyla.Konuların sadece çıkabilecek yerlerine değiniyor fakat acayip akılda kalıyor.Hiç not tutmadığım halde hocanın değindiği noktalar hep hafızamda kaldı.Yararlı set yani almakta fayda var
  • Torrente falan koysanız ya da burdan paylaşsanız ne güzel olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jestia

Torrente falan koysanız ya da burdan paylaşsanız ne güzel olur

Telif hakkından dolayı link paylaşımı yapılamaz.Orijinal alarak üreticilere destek verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Pilot -- 17 Mayıs 2013; 20:14:22 >
  • Soru çözerken aldığınız notların yetersiz kalması biyoloji dersinin mantığa dayandırılmış olmasındandır.
  • ekol hoca dvd si internette hangi sitede var link verebilir misiniz ? Özelden de olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mah2352

ekol hoca dvd si internette hangi sitede var link verebilir misiniz ? Özelden de olur.

Google'dan şöyle bir taradım.Bütün sitelerdeki linkler telif haklarından silinmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Pilot -- 4 Haziran 2012; 11:03:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fruko07

quote:

Orijinalden alıntı: mah2352

ekol hoca dvd si internette hangi sitede var link verebilir misiniz ? Özelden de olur.

Google'dan şöyle bir taradım.Bütün sitelerdeki linkler telif haklarından silinmiş.Ama ben sizin için buldum.Özel mesaj attım.

bize yok mu?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.