Bildirim
Anti-Virüs Kullanın Kendinizi Koruyun!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
teşekkürler
sen hangisini kullanıyorsun?
hepsini mi? -
Hiçbirini Kullanmıyorum Sadece Silkroad Programı İndirdimde Virus Totale Taratıyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: -PiToN-
Hiçbirini Kullanmıyorum Sadece Silkroad Programı İndirdimde Virus Totale Taratıyorum
+1
Fakat son günlerde net saldırıları arttı.
Geçen gün xp toolsa tarattırdım 12 tane spyware çıktı 2tanesinin zararlılık derecesi 4.Pek büyük birşey değil ama bu şeyler windows dosyalarımı bozmuş olacakki bilgisayar kendiliğinen reset çekiyor arada.
Sro için değil bilgisayarımın güvenliği için indirip kuracağım paylaşım için saol.
Size önerim Kaspersky'dır.Havada karada hiçbirşey kaçamıyor.Nod32 de iyi.Fakat Avast kedi gibi uyumaktan başka birşey yapmıyor
-
Sistemine Guvenen Lisanslı Kaspersky Kullansın Gerisi Boş -
quote:
Orjinalden alıntı: Xbow
teşekkürler
sen hangisini kullanıyorsun?
hepsini mi?
Kaspersky -
Ben ESET NOD32 kullanıyorum orjinal yazılım yeterli mi bu yoksa başka şeylerde gerekiyor mu ? -
quote:
Orjinalden alıntı: -Fronto-
Ben ESET NOD32 kullanıyorum orjinal yazılım yeterli mi bu yoksa başka şeylerde gerekiyor mu ?
Bence yeterli değil. Bunun yanında internetten dosya indirirken mutlaka dosyayı ekleyen şahıstan virüs tarama sonuçlarını isteyin veya indirdiğiniz dosyayı açmadan önce antivirüsünüz ile taratın. Birde ağzınızı sıkı tutun 1 charı 3-5 arkadaşınızla paylaşmayın.Arkadaşınıza güveniniz tam olabilir ama pc'si temiz mi ondan emin olamazsınız asla :) -
Kaspersky 10 numara -
Güzel konu eline sağlık...
lütfen üst konu
üst konu olması lazım üst konularda sadece onu anlatıyorlar
normal biri gelse oyunu öğrense oyunu oynasa yüksek lwl olsa
iyi bir charı olsa nasıl korurum derdine düşse tutunacak dalı olmaz ...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X