Beyler Benim Pc De Narton Vardı Sildim Şimdi Anti Vürüs Programı Arıyorum Bana Lutfen Bitane Anti Vürüs Programı Soylermisiniz
avira antivir
KİS
Pc'nin özellikleri iyise Kaspersky O kadar iyi değilse Eset Nod32
Bende kasperasky 2010 var. Hic sorun yasamadim su ana kadar. Tavsiye ederim. Bilgisayarin kasmasini sagliyor diyenler var ama ben henuz karsilasmasim. Yaklasik 1 yildir kullaniyorum. Ayrica bilgisayarim windows 7, windowsun bilgisayarima verdigi puan 10 uzerinden 6-7 civari genelde ( windows 7 li bilgisayarlarda bilgisayarim simgesine sag tiklayip, ozellikleri secersen windowsun o an icin bilgisayarina verdigi puani gorebilirsin )
Az bellek harcasın diyorsan Eset smart security denemelisin. Şahsen daha az bellek harcar diye Avira Antivirin eş özellikte olan sürümünü de dinledim Eset daha az bellek harcıyor. Ben eset kullanıyorum ve hiç virüs girmedi bilgisayarıma tabi bu demek değildir ki eset virüsleri diğer programlardan iyi yakalar. Hayır her şey senin bilgisayarı kullanımına bakıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Atilla037
Bitdefender Internet Security 2011
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme