Şimdi Ara

Antideprasan. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Annesine ailesine uzulmek mi :D bu bazılarının ağzına hiç mi hiç yakışmıyor ya :) intiharla zaten seni seven o anayi aileyi katletmiş olacaksın. Yok ilac yaptı bilmem ne hikaye. Antidepresan kafanda ne varsa onu harekete geçirir. Pozitifsen ise yarar. Ama senin kafanda zaten intihar varsa onuda körükler. Ergen tayfanın yazdıklarına aldanıp yanlış şeyler yapmayın arkadaşlar. Ölmek bi taraflarından kan almaya benzemez. Beyin fakiri insanlardan uzak durun. Her şeyi çözebilecek akla sahipsiniz. Burda bazı sosyal medya ile kendini bi bk sanan ergenlerin boş laflarina takilmayin kardeslerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aleyna28

Annesine ailesine uzulmek mi :D bu bazılarının ağzına hiç mi hiç yakışmıyor ya :) intiharla zaten seni seven o anayi aileyi katletmiş olacaksın. Yok ilac yaptı bilmem ne hikaye. Antidepresan kafanda ne varsa onu harekete geçirir. Pozitifsen ise yarar. Ama senin kafanda zaten intihar varsa onuda körükler. Ergen tayfanın yazdıklarına aldanıp yanlış şeyler yapmayın arkadaşlar. Ölmek bi taraflarından kan almaya benzemez. Beyin fakiri insanlardan uzak durun. Her şeyi çözebilecek akla sahipsiniz. Burda bazı sosyal medya ile kendini bi bk sanan ergenlerin boş laflarina takilmayin kardeslerim

Çok güzel yazmışsınız aleyna

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aleyna28 A kullanıcısına yanıt
    Aleyna artık senden tek isteğim beni yargılama ve bana isteklerim yüzünden bencil deme.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzcan546

quote:

Orijinalden alıntı: tekalalli

Yok yok yok. Kullanmayın şu antidepresanları. 3 ay majör depresyon çektim. Zehir gibi günlerdi. Ölü gibiydim. İntihar etmek istiyodum deli gibi. Ama korkuyodum. Çünkü bi dini inancım yoktu. Ya varsa diye edemiyodum. Artık annem üzülür falan diye bile düşünmedim ( anneme herşeyden çok değer vermeme rağmen) pskiyatriye gitti 250 lira para verdim. Anlat dedi. Anlattım dedim hiçbirşey yokken ortada bi anda daralmalar geldi. Herşey anlamsız gelmeye başladı. Aşırı boşluktayım dedim. Tamam dedi antidepresan yazdı 10 gün sonra gel dedi. İlaçları hiç kullanmadım. Birden bire aklıma herşeyin anlamsız oldugu fikri gelmişti. Ama neden geldi herşey güzelken bu fikir. Hayat aşırı zevkliydi. Bir anda oldu. Dedim bu fikri aklıma sokan bişey vardı diye düşündüm. Sonra araştırmaya başladım ve islamın ne kadar mükemmel bir din oldugunu anladım. Şimdi bir sineğe bakınca bile çok anlam bulabiliyorum. Müslümansan eğer Allaha sığın ( sadece depresypn değil panik atak, takıntı için falanda ) herşeyin çözümünü bulacaksın. Psikolojik hastalıklarda sığınabilecegin kimse yok. Psikologlar var neden var bilmiyorum. Saçma birşey.

Okumayin . Sinege bakip hayata tutunan ergen

arkadaş sineğe bakarken ondaki akıl almaz inceliği gördüğünü vurgulamış. Onun direk çıkamayacağını söylemiş. bilginize.

• Hocam bence kendine bir hayat amacı bul ve buna yoğunlaş derim böylece kafan dağılmış olur ve üstündeki yükü biraz olsa bile unutabilirsin

• Ben isim vermedim yarası olan gocunur tabi. Sen bencil bile değilsin senin ki salaklik başka bir şey değil. Girmiş foruma burda artistlik yapıyor millete şöyle kan alirim böyle sikarim şöyle silah alırım. Yok ailenizden uzaklasin yok özgur olun millete akıl veriyor bi de. Ol ol. Özgür olun. Yaz burdan silah satan yok mu diye. Ah ben erkek olcaktm. Seni cagirirdim gel sana silah diye. Atardim arabaya çekerdim bi ormana ondan sonra... gorurdun dünya kaç bucak. Ailesine hayatı zehir eden herkese söylüyorum. Yapmayın kardeşlerim akıllı beyin sahibi insanlarız biz uymayin su asalakların intihar hikayelerine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aleyna28 -- 22 Aralık 2015; 7:28:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekalalli

Yok yok yok. Kullanmayın şu antidepresanları. 3 ay majör depresyon çektim. Zehir gibi günlerdi. Ölü gibiydim. İntihar etmek istiyodum deli gibi. Ama korkuyodum. Çünkü bi dini inancım yoktu. Ya varsa diye edemiyodum. Artık annem üzülür falan diye bile düşünmedim ( anneme herşeyden çok değer vermeme rağmen) pskiyatriye gitti 250 lira para verdim. Anlat dedi. Anlattım dedim hiçbirşey yokken ortada bi anda daralmalar geldi. Herşey anlamsız gelmeye başladı. Aşırı boşluktayım dedim. Tamam dedi antidepresan yazdı 10 gün sonra gel dedi. İlaçları hiç kullanmadım. Birden bire aklıma herşeyin anlamsız oldugu fikri gelmişti. Ama neden geldi herşey güzelken bu fikir. Hayat aşırı zevkliydi. Bir anda oldu. Dedim bu fikri aklıma sokan bişey vardı diye düşündüm. Sonra araştırmaya başladım ve islamın ne kadar mükemmel bir din oldugunu anladım. Şimdi bir sineğe bakınca bile çok anlam bulabiliyorum. Müslümansan eğer Allaha sığın ( sadece depresypn değil panik atak, takıntı için falanda ) herşeyin çözümünü bulacaksın. Psikolojik hastalıklarda sığınabilecegin kimse yok. Psikologlar var neden var bilmiyorum. Saçma birşey.

Psikologları bilmem de psikiyatri doktorları gerçekten çok mübarek insanlar. Nice insanları intiharın eşiğinden çevirmişlerdir.

• Uzmanından yardım al kardeş.Gördüğün gibi biri dine yönel diyor biri sanırsın vücut değil de 10bin bakımı gelmiş insan muamelesi yapıyor.Dişi ağrıyınca dişçiye gitmekten çekinmeyen insanların psikoloji gibi mühim bir konuda sıkıntı yaşayınca niye uzmanlara gitmek istemediklerini anlayamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eldarion -- 22 Aralık 2015; 8:39:46 >
  • oguzcan546 kullanıcısına yanıt
    Konusma la

• bende citol kullanıyorum 1 aydır
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.