Şimdi Ara

Antidepresan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınav senesi antidepresan kullansam ne gibi zararları olur kullanan var mı?

• Kullanan birkaç arkadaşım var. Psikiyatrist kontrolünde kullanılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E46D5588D -- 18 Kasım 2019; 23:41:23 >
  • Hocam çok fazla uyku yapıyor mu
  • Internette ne yazıyorsa unut. Tamamen bunyeye bağlı.
  • İki sene boyunca kullandım çok uyku yaptı sayesinde 11-12 yi uyuyarak geçirdim
  • alfaaçısı kullanıcısına yanıt
    Hocam bu durum kişiden kişiye değişebilir mi
  • Füj kullanıcısına yanıt
    Evet hocam
  • kullanma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aposperitis -- 11 Kasım 2019; 11:54:23 >
  • aposperitis A kullanıcısına yanıt
    Hocam kafama olmadık şeyler takıyorum ders çalışamıyorum bir psikiyatriste gidicem
  • aposperitis A kullanıcısına yanıt
    6 yıl tıp oku Tusu kazan 4 yıl asistanlık yap sonra konuş
  • arslanyusuf09 kullanıcısına yanıt
    Hocam aposperitisle konuştum ben
    Kötü niyeti yok kullanma demesinde
  • Bünyeden bünyeye değişir, ve her ilaç da farklı etki yapabilir. Ben bir ara kullandım gerçekten günde 13-14 ssaat uyuduğum oluyordu. tavsiyem deneme yanılma ile doğru antidepresanı bulman, kullanmanın zararj olmaz ama sana en az olumsuz etki yapan hangisiyse onu kullan.
  • Bu aralar kullanmayı düşündüğüm şey ,depresyondayım .
  • Psikiyatristtir o, bir de ağır depresyon geçirmiyorsanız öyle ilaçlara bulaşmayın, gerekirse psikiyatrist verir. Balık yağı odaklanmayı çok arttırmıştı bende o denenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzanım7 -- 11 Kasım 2019; 17:6:51 >
  • Metafetamin öneririm
    kafaniza taktiginiz seylerin baska cozumleri var mi? yani insanlarin size olan davranislarini mi takiyosunuz yoksa sadece sizle alakali seyler mi onu sorayim ilk önce. eger ilk durumsa ilaca bulasmadan konusup halletmeye calisin derim çünkü sonucta yine o düsünceler akliniza gelicek ilac bunu engelleyemez sadece uyuşturur. ve bence bu uyusma olayini hic kucumsemeyin yani antidepresanin fazla rahat olma, bosvermislik gibi etkileri de var. ben yaklasik 1 bucuk yil kadarkullanmistim uykulu olma durumundan daha cok etkilemisti bu durum beni ciddiyet kavramimi yitirmeye baslamistim haliyle dersleri salma durumum olmuştu
  • Stonedrosetta kullanıcısına yanıt
    İnsan ilişkileri değil hocam kafaya taktığım şeyler kişisel mesela hastalıklar ile ilgili
    Veya çok normal bir şeyi kafamda kurup olmadık yerlere çekiyorum kendime sorun ediyorum kafama takıyorum sürekli
    anladim hocam bence uzman birinden ilacin gerekliligi hakkinda fikir alin. eger faydasi cok olacaksa yan etkileri de göze almaya calisirsin derim
    Hocam aynı durum bende vardı 8 aydır ilaç kullanıyorum gayet iyi geldi eskiden derse otururken aklıma binbir türlü şey gelirdi şimdi çok şükür bi sıkıntı olmuyor

Internet e veya millete sorma eğer gerçekten ihtiyacın varsa doktor kontorlunde kullanmaktan çekinme
  • BAŞKOMİSER ORHAN kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam içimi rahatlattınız
    Hocam ben bu sene mezuna kaldım ve bu son şansım derse inanın ders çalışmak istiyorum zorluyorum kendimi bu konuda ama öyle anlar oluyor ki vesveseden şu boş kuruntulardan ağlıyorum dayanamamaya başladım son günlerde bu hafta psikiyatriste gidicem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.