Şimdi Ara

antidepresan ilaçlara inanmazdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
4
Favori
11.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ama kullandıkça gördüm ki kesinlikle etkililer. kafam artık daha rahat birçok şeyi takmiyorum. artık. 1.5 aydır kullanıyorum bu arada
    edit:
    azbir sikinti yasayan arkadaşlar ilaç kullanıyor şeklinde yorum yapmayın ne olur. 8-9 yıldır her sabah mide bulantısı sık sık kusma yaşıyorum. hayatım çok düzensiz gidiyordu . ben kullanmayayım da kim kullansın ?

57 kilodan 75 e çıktım. ara sıra geriye dönüş oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.MOURINHO -- 14 Mayıs 2018; 12:39:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birkaç aya intahar konunu görmeyelim de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırakınca geri başlıyor sıkıntı orada.

• Artık ilaç bağımlısısın bırak bakayım ne oluyor antidepresanı.

• bırakta göreyim her şey iki kat kötüleşiyor eskisine göre

• arkadaşlar bundan önceki antidepresan deneyimimde 6 ay kullandım bir ise yaramadı deyip bıraktım az kalsın intihar ediyordum sizi anlıyorum hayatım mahvolmuştu şimdi iyiyim çok şükür

• Efeksordan xanax a lustral den prozac a ritalinden concertaya kullnmadigim psişik kırmızı yeşil reçete ilaç kalmadı

Çok iyimser sim

Orta yaşlı bir insan olduğunda aklın varsa vücudundan neler kaybettirdgini farkedeceksin

https://forum.donanimhaber.com/efexor-kulanim-tecrubem-2-yil-bitti-artik-birakiyorum--112037122

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlaç içtim :(((
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • anasını sattımın forumunda antidepresan kullanmayan tek insan ben mıyım lan
  • kullanıp kontrollü şekilde bırakacaksın o zaman herşey aha güzel olur
  • hoca ilaçlar karaciğerine tecavüz eder. dengeni bozarlar. bırakmalısın.
  • ula su forumda natidepresan kullanmayan, hayatindan memnun olan bi ben mi varim iyecektim OCA yi gordum

wallahi sukurler olsun

ama bunun hepsi cehaletten geliyor neden mi ? acikliyayim, idda ve ispat ediyorum hic birinizin hayati benim ki kadar sikintili gecmemistir ama sizin gibi oraya buraya ozenmiyoru, ona buna bakmiyoru

simdiki cagda herkes justin biber gibi yakisikli olmak istiyor
    dan blizeryan gibi zengin olmak istiyor
    mily cayrus gibi ozgur ruhlu
    ...
    ...
    ... vs vs vs.

velhasil lsite uzayip gider

ama desen ki calis 2-3 gil goren, o zendilerin bir kac dil biliyor, hayatinia bir yon vermis ve bunun icin ugrasmis vlaismis sende clais ugras ama yok

denedim olmuyor cevabini aliyorsun veya baska bisey

eh be kardesim boyle bir yasantidan ne sonuc bekliyordunuz? bir sure sonra motor atar tabi
    benim bi arkadas vari onda kullaniyordu bi gun ben kullandim, 1 tane hap aldim merkatan oda gercekten kendini cok iyi his edioyrsun, stress yok, mutlu oluyorsun ama tabi bence bu uyusturucu gibi bsey olmali ve vucuda cok zararli

kesinlikle bunu birak onun yerine spor yap, meyve ye hayatinda amac edin gerisi gelir

yoksa gittikce dip dip dip

• quote:

Orijinalden alıntı: mic999

ula su forumda natidepresan kullanmayan, hayatindan memnun olan bi ben mi varim iyecektim OCA yi gordum

wallahi sukurler olsun

ama bunun hepsi cehaletten geliyor neden mi ? acikliyayim, idda ve ispat ediyorum hic birinizin hayati benim ki kadar sikintili gecmemistir ama sizin gibi oraya buraya ozenmiyoru, ona buna bakmiyoru

simdiki cagda herkes justin biber gibi yakisikli olmak istiyor
    dan blizeryan gibi zengin olmak istiyor
    mily cayrus gibi ozgur ruhlu
    ...
    ...
    ... vs vs vs.

velhasil lsite uzayip gider

ama desen ki calis 2-3 gil goren, o zendilerin bir kac dil biliyor, hayatinia bir yon vermis ve bunun icin ugrasmis vlaismis sende clais ugras ama yok

denedim olmuyor cevabini aliyorsun veya baska bisey

eh be kardesim boyle bir yasantidan ne sonuc bekliyordunuz? bir sure sonra motor atar tabi
    benim bi arkadas vari onda kullaniyordu bi gun ben kullandim, 1 tane hap aldim merkatan oda gercekten kendini cok iyi his edioyrsun, stress yok, mutlu oluyorsun ama tabi bence bu uyusturucu gibi bsey olmali ve vucuda cok zararli

kesinlikle bunu birak onun yerine spor yap, meyve ye hayatinda amac edin gerisi gelir

yoksa gittikce dip dip dip

aynen moruQ gamsız olcan bu hayatta

• 10 ay kullandım bırakalı 2 ay olmuştu yarın farklı bi ilaca başlıyorum dediğin gibi etkililer ama muhtaç oluyorsun kullandıkça

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan154 -- 26 Ocak 2018; 17:48:30 >
  • Sen burda yazdıkları boş şeylere inanma. Bir çoğu ilaçların ne işe yaradığını bile bilmeyen herhangi bir insan. Sıfır bilgileriyle boş yorum yapıyorlar. Kullanmaya devam et, gerçekten hayatın değişiyor.

• hangi ilac?

• karnorai kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun aynen öyle hocam . kimisi yazmış benim kadar şey yasamamistirsin diye bla bla bla kimsenin hayatını kimse bilemez . intihar düşünceleri gelen bir adamı iyi bir hale soktu bu ilaçlar. evet zararlı ama yapacak bir şey yok

• ben bir anda bıraktım intihar etmedim
  • hocam aralıksız 8 sene kullandım 16 yaşımda başladım,24 yaşında doktor kontrolünde azaltarak 2 ay gibi bir süreçte bıraktım lustraldan tut ritalin,xanax,paxil,efexor,citoles gibi aklıma gelenler kırmızı reçeteye kadar ulaştım,bana kattıklarından fazla benden çok şey aldı götürdü şimdi düşünüyorumda keşke hiç başlamasaydım...

• Beyler ne için kulllanıyorsunuz? Ne işe yarıyor cidden soruyorum daha mı iyi anlamıyorsunuz bazı şeyleri bunu kullanınca.

• Çok stresli biriyim , aklıma birşey geliyor gün içerisinde o şey için saçma sapan düşüncelere kapiliyorum bazen işe yarıyor mu içmeli miyim?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.