Şimdi Ara

antidepresan ilaçlara inanmazdım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
4
Favori
11.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben antidepresan ın tersi antipsikotik kullanıyorum panpa
  • quote:

Orijinalden alıntı: edmond dantes 22

ben antidepresan ın tersi antipsikotik kullanıyorum panpa

ne sorunun var
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasinJR10

quote:

Orijinalden alıntı: edmond dantes 22

ben antidepresan ın tersi antipsikotik kullanıyorum panpa

ne sorunun var

Bir sorunum yok ailem ve psikiyatristler beni psikoz hastası sanıyorlar
  • Ben de psikiyatriye gitmek istiyorum ama antidepresanı bıraktıktan sonra daha kötü olurum belki dıye korkuyorum veya sorunlarımı kendı basıma halletmem daha yararıma olabilir diye dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

Antidepresan ilaçlar bağımlılık yapmaz bilip bilmeden yorum yapmayın.

Bağımlılık yapar diyen mi oldu? Kişi kötü ruh halinden bir yeşil elma ile dahi çıkıyorsa bir süre sonra yeşil elmaya bağımlı olur. Psikolojik bağımlılıktan bahsediyoruz. Esrar da bağımlılık yapmıyor...
  • 3-4 yıl önce migren için laroxyl 10 mg kulladım 2 ay.Çok güzel uyutuyordu,migrenim de geçti,önceden her gün başım ağrırdı şimdi 3 ayda bir normal ağrı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

Birkaç aya intahar konunu görmeyelim de.

Icersem intihar mi ederim ?
  • Beyninizin kimyasıyla oynamak çocuk oyuncağı mı sanıyorsunuz? İki sıkıntı yaşayınca hemen ilaçlara sarılınca cool mu oluyorsunuz? Ne diyeyim,devam edin yıllar sonra pişman olacaksınız...
  • 31i patlatsanda aynı etkiyi yapar ve kimyasal almamis olursun
  • edit:

arkadaşlar ilaç kullanıyor şeklinde. 8-9 yıldır her sabah mide bulantısı sık sık kusma yaşıyorum. hayatım çok düzensiz gidiyordu . ben kullanmayayım da kim kullansın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phantom II

3-4 yıl önce migren için laroxyl 10 mg kulladım 2 ay.Çok güzel uyutuyordu,migrenim de geçti,önceden her gün başım ağrırdı şimdi 3 ayda bir normal ağrı oluyor.

hocam bendede mide bulantısı var 24 saat migren tarzı bi hastalık yani çözemiyo doktorlar bu laroxyl duymuştum bu tip değişik hastalıklara iyi geliyo diye fakat yan etkisi çokmuş çok uyuturmuş kabız yapıyormuş ama hastalığınıza iyi gelmiş ne düşünüyorsunuz bu ilaç hakkında
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.MOURINHO

edit:

arkadaşlar ilaç kullanıyor şeklinde. 8-9 yıldır her sabah mide bulantısı sık sık kusma yaşıyorum. hayatım çok düzensiz gidiyordu . ben kullanmayayım da kim kullansın ?

bu 8-9 yıllık mide bulantınız geçtimi hocam mide bulantısı ve baş dönmesi diyelim
  • lonelas kullanıcısına yanıt
    İlaç bağımlısısın yazmışsın. Antidepresanlar ne psikolojik ne de fizyolojik bağımlılık yapmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meshhead

Öyle basit değil işte. Kaç tane sorun var kim bilir beynin kimyasal olarak yapısının bozulmasıyla meydana gelen. Basit terapilik işlerle halledilecek olsa kimse bı ilaçlara davranmaz. Ben ağır depresyon yaşadım uyuşturucu bağımlılığı ve tedavisi süresince. Ama bu depresyon bir mutsuzluk değil. Karanlık bir bulutun düşüncelerini çarpıttığını düşün. Beynimin yapısı bozulmuş gibiydi. 3 yıldır birçok antidepresan kullandım. Şu an 9 aydır 300mg efexor kullanıyorum günlük. En iyi bundan sonuç aldım. Bu bile azalmış hali. Okuluma döndüm, derslerimi verdim. Beynim daha iyi çalışıyor gibi. Staj falan kovaladım. Ha dünyanın en mutlu insanı değilim ancak gözÜmü kapadığımda herhangi bir intihar senaryosu kurmuyorum kurtuluş olarak. Yataktan çıkıyorum, enerji patlaması yaşamasam da hayatımı idame ettirecek gücüm var.

İçmeyi unutursam tansiyonum düşmüş gibi oluyor, damarlarımın hepsi kulaklarımda atıyor gibi oluyor. Kendimi dışarıdan izliyor gibi oluyorum sık sık.

defalarca başlayıp bıraktım

yine başlasam mı diye düşünüyorum olduğum yerde dönüp duruyorum bir arpa boyu yol kat edemiyorum

• özelden konusmustuk sizinle
  • Ben de berbat haldeyim yarin gitmeyi düşünüyorum psikiyatra 10 yildir falan mutsuzum bakalim ne yazacak aslinda psikologu tercih ederim ama bosa para harcamak istemiyorum ilaclarin yaptigi etkiyi yapamazlar bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

İlaç bağımlısısın yazmışsın. Antidepresanlar ne psikolojik ne de fizyolojik bağımlılık yapmazlar.

Sen öyle san. Esrar kullanan adam da bu bağımlılık yapmıyor diyor, teoride o da senin gibi haklı..
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    muhakkak git , inş düzelirsin
  • Antidepresan = mutlu olamayan insanlar için sahte mutluluk

Bıraktığında depresyona gireceksin muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.MOURINHO

muhakkak git , inş düzelirsin

Gittim hocam bugun ilk kez kullandim pek bir etkisi olmadi ama zaten yarim doz aldım ve insan ister istemez ilaci icince artik iyi dusuneyim moduna giriyor galiba

Keyfim dun ve ondan onceki kadar kötü degil mesela umarim ise yarar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.