Şimdi Ara

antidepresan ilaçlara inanmazdım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
4
Favori
11.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    etki süreleri 2 haftadan 1-1.5 aya kadar uzuyor. ilk 1 ay bende de değişiklik yoktu çok fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.MOURINHO

etki süreleri 2 haftadan 1-1.5 aya kadar uzuyor. ilk 1 ay bende de değişiklik yoktu çok fazla

Sonra neler oldu hocam anlatirsaniz çok sevinirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikiyatri hocamız mesele antidepresanı kullanmak değil doğru şekilde bırakmak demişti. Antidepresan kullananlarin %99 yanlis birakiyor. Ve sonuc aynen basa donmek. Ayrica antidepresanlar bağımlılık yapmaz. Yoksunluk yapar.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    şu an kullanmaya başlayalı 2 ay 10 gün falan oluyor. gayet iyi hissediyorum . kafama taktığım şeyler bos gelmeye başladı. yine topluma karışınca rahatsızlık hissi var ama yarıya düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.MOURINHO -- 6 Şubat 2018; 19:37:35 >
  • quote:

şu an kullanmaya başlayalı 2 ay 10 gün falan oluyor. gayet iyi hissediyorum . kafama taktığım şeyler bir gelmeye başladı. yine topluma karışınca rahatsızlık hissi var ama yarıya düştü.

Unutmaya calistiginiz anilariniz var miydi varsa bunlara ne oldu? Ben gecmis yuzunden iciyorum en cok

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    evet , içkiyi bırakın bence. anlık unutkanlık yapar içki ama sonrası yine çöküş. manevi olarak ben geldim rabbim kabul et beni deyip yaratıcıya yönelin ben öyle yaptım tabiki yine hatalar oluyor ama tekrar gidiyorum rahmeti en genisin kapısına ve beni rahatlatıyor.

• lonelas kullanıcısına yanıt
    Dostum kendim psikiyatristim neyin ne olduğunu biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

Dostum kendim psikiyatristim neyin ne olduğunu biliyorum.

Bu işin uzmanısınız ve antidepresanların psikolojik etkilerini reddediyorsunuz öyle mi?

• Çözemiyosanız çözün babuş bıraktığınızda aynı yerdeseniz tekrar, ben size söyliyeyim ertelemekten başka bir işe yaramıyor
    Antidepresanların psikolojik etkisini reddetmiyorum, bağımlılık yapıyor dedim ona istinaden yazdım

• Ah Çomarlar ah sizin neyinize ilaç siz gidin deve sidiğini için neymiş bırakınca eski geliyormuşuz herkes doktor anasını satayım,burda bık bık konuşurlar hastanelerde de onlarda geçilmiyor

• quote:

Antidepresanların psikolojik etkisini reddetmiyorum, bağımlılık yapıyor dedim ona istinaden yazdım

Tamam öyleyse kişinin ilacı bıraktığı zaman yaşayacağı yoksunluğu da reddetmiyorsunuz. Bu ilacı kullanan adam, ilacı içinde bulunduğu psikolojik buhrandan çıkış yolu olarak gördüğünden hiçbir zaman doğru şekilde bırakamıyor. Dolayısıyla ilacın ona sağladığı desteğe bağımlı oluyor esrar örneğimi anımsayın lütfen.

Dostum sürekli esrar örneği veriyorsun da onla antidepresanların alakası YÖK. Esrar direk beyinde bağımlılık merkezi nükleus akumbensi uyarıyor. Antidepresanlar farklı mekanizması var.

• quote:

evet , içkiyi bırakın bence. anlık unutkanlık yapar içki ama sonrası yine çöküş. manevi olarak ben geldim rabbim kabul et beni deyip yaratıcıya yönelin ben öyle yaptım tabiki yine hatalar oluyor ama tekrar gidiyorum rahmeti en genisin kapısına ve beni rahatlatıyor.

Yok hocam icki icmiyorum antidepresani icmeyi kast ettim orada

Sormak istedigim antidepresan eski kotu anilarinizi unutturdu mu bana en cok bu lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: lonelas

quote:

Tamam öyleyse kişinin ilacı bıraktığı zaman yaşayacağı yoksunluğu da reddetmiyorsunuz. Bu ilacı kullanan adam, ilacı içinde bulunduğu psikolojik buhrandan çıkış yolu olarak gördüğünden hiçbir zaman doğru şekilde bırakamıyor. Dolayısıyla ilacın ona sağladığı desteğe bağımlı oluyor esrar örneğimi anımsayın lütfen.

Bilmiyor vik vik konuşuyor

• 4-5 ay kullandım, 1 gram faydasını görmedim ve bıraktım.

• up beyler güncelleme :

57 kilodan 75 e çıktım 😅😑😑

• Cinsellik ne durumda libidon ve testo seviyen muhakkak düşmüştür valla erkek için en kötü şey cinsel olarak zayıf olması özgüvenini yerlerde gezdirir.

Ufaklık ne durumda ??

Hayır neden soruyorum bende aşırı heyecan titreme ve korku oluyor hiç sebep yokken veya birilerini gördüğüm tanımadığım ortama girdiğimde her zaman olmuyorda ayda 7-8 kere oluyor özellikle titreme çoktu şuan geçti genede ara ara yokluyor bakalım ölene kadar çekecek miyim bu mevzuyu.

Bu aşırı heyecan ve titreme olayı 19 larda başladı önceden hiç yoktu sadece panik atak vardı panik atağı az çok yendim en azından kontrol ediyorum doktora gittim bi hap yazdıda alamadım kullansam mı diye düşünüyorum çünkü aşırı heyecan ve titreme hiç beklemediğiniz zaman geldiğinde çok kötü oluyor kontrol edemiyorsun.

• CR7_35 kullanıcısına yanıt
    değişiklik yok. iyi aynı durumları ben de yaşıyorum azaldı ama tamamen geçmedi

• kendin aşmaya çalış inan çok bir fark yok . çok kilo aldım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.