Şimdi Ara

antidepresan ilaçlara inanmazdım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
4
Favori
11.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 seneden fazla lustral kullandım, sinirlenmiyorsunuz. ancak (kendim için konuşuyorum) 2 sene önce bıraktığımdan beri zombi gibiyim, kendimin farkında değilim artık.

• günde 200 mg kullandım 3 yıl dibi yaşadım aklımı yitiriyordum anksiyetenin dibi vardı bende çekemeyen bilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guiding20

hocam aralıksız 8 sene kullandım 16 yaşımda başladım,24 yaşında doktor kontrolünde azaltarak 2 ay gibi bir süreçte bıraktım lustraldan tut ritalin,xanax,paxil,efexor,citoles gibi aklıma gelenler kırmızı reçeteye kadar ulaştım,bana kattıklarından fazla benden çok şey aldı götürdü şimdi düşünüyorumda keşke hiç başlamasaydım...

Ne götürdü mesela?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Attığın mesajı yazım hatalarından şikayet etmek geçti içimden.Böyle harika yazmayı nereden öğrendin hocam?

• Hangi hapları kullanıyorsunuz?

• Evlenip borçları bitirince kalmıyor bişey boşuna böbreğinize eziyet etmeyin.

• En iyi ilaç hangisi? daha önce venegis kullandım kesmedi
  • eskiden olaylara tepkim daha hızlıydı şuan yok yaşım ilerledikçe tepkilerim azalıyor olabilir ama eskiden yaşadığım duyguları, antidepresana başladıktan sonra yaşayamıyorum, hissizleştim, sinir streste kalmadı artık ama ben bir acayip oldum.

• başlamayın arkadaşlar kliniğe gidip ilaç tedavisi almayın,duygularınızı bastırmasına izin vermeyin, ilaç şirketlerini doktorları zengin etmeyin,uzun süre antideprasan kullanan birisini gözlerinden okunur kullananlar bilir cildiniz yaşlanır bunu bilen uzaktan anlar sizin hap kullandığınızı,vücudunuza zarar vermeyin hiç bir doktor size yarayan ilacı bilemez deneme yanılma yöntemiyle bulunabilir, ancak yan etkileri faydasından çok zararlıdır, yaratıcılığınızı alır götürür sizden yapmayın

• Buraya böyle konuları açmanın riskleri var. Anlaşılan sen bunu göze almışsın. Sakın millete aldırma. Kullanmaya devam et. Ama bağımlı olma. Kendini biraz iyi hissettiğinde yavaş yavaş bırakırsın. Geçmiş olsun.

• Kullandigin ilacin ismi ne

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden-

Attığın mesajı yazım hatalarından şikayet etmek geçti içimden.Böyle harika yazmayı nereden öğrendin hocam?

kesinlikle haklisiniz, ben de rahatsiz oluyorum ama uzun zamandir turkce yazmiyorum zamanla duzelir

isin ilginci sizin bu mesajinizi benenler olmus, demek ki yazim hatalarim baya rahatsiz edici boyutta

duzelecek
  • Antidepresan grubu ömür boyu kullanasınız diye değildir. O anki durumda mevcut sorunla tek başınıza baş edemediğiniz için yardımcı olması içindir. Doktor kontrolünde ilacı kullanırken sorunları aşmayı öğreneceksiniz. Öğrendiğiniz vakit dozu azaltarak bırakacaksınız.
  • Arkadaşlar aranızda herhangi bir dönemde antideprasan türü ilaç kullanan ve devamında lösemi veya diğer kanser türü hastalıklarla tanısan tanidiklariniz felan var mi önemli bir konu

• Öyle basit değil işte. Kaç tane sorun var kim bilir beynin kimyasal olarak yapısının bozulmasıyla meydana gelen. Basit terapilik işlerle halledilecek olsa kimse bı ilaçlara davranmaz. Ben ağır depresyon yaşadım uyuşturucu bağımlılığı ve tedavisi süresince. Ama bu depresyon bir mutsuzluk değil. Karanlık bir bulutun düşüncelerini çarpıttığını düşün. Beynimin yapısı bozulmuş gibiydi. 3 yıldır birçok antidepresan kullandım. Şu an 9 aydır 300mg efexor kullanıyorum günlük. En iyi bundan sonuç aldım. Bu bile azalmış hali. Okuluma döndüm, derslerimi verdim. Beynim daha iyi çalışıyor gibi. Staj falan kovaladım. Ha dünyanın en mutlu insanı değilim ancak gözÜmü kapadığımda herhangi bir intihar senaryosu kurmuyorum kurtuluş olarak. Yataktan çıkıyorum, enerji patlaması yaşamasam da hayatımı idame ettirecek gücüm var.

İçmeyi unutursam tansiyonum düşmüş gibi oluyor, damarlarımın hepsi kulaklarımda atıyor gibi oluyor. Kendimi dışarıdan izliyor gibi oluyorum sık sık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meshhead

Öyle basit değil işte. Kaç tane sorun var kim bilir beynin kimyasal olarak yapısının bozulmasıyla meydana gelen. Basit terapilik işlerle halledilecek olsa kimse bı ilaçlara davranmaz. Ben ağır depresyon yaşadım uyuşturucu bağımlılığı ve tedavisi süresince. Ama bu depresyon bir mutsuzluk değil. Karanlık bir bulutun düşüncelerini çarpıttığını düşün. Beynimin yapısı bozulmuş gibiydi. 3 yıldır birçok antidepresan kullandım. Şu an 9 aydır 300mg efexor kullanıyorum günlük. En iyi bundan sonuç aldım. Bu bile azalmış hali. Okuluma döndüm, derslerimi verdim. Beynim daha iyi çalışıyor gibi. Staj falan kovaladım. Ha dünyanın en mutlu insanı değilim ancak gözÜmü kapadığımda herhangi bir intihar senaryosu kurmuyorum kurtuluş olarak. Yataktan çıkıyorum, enerji patlaması yaşamasam da hayatımı idame ettirecek gücüm var.

İçmeyi unutursam tansiyonum düşmüş gibi oluyor, damarlarımın hepsi kulaklarımda atıyor gibi oluyor. Kendimi dışarıdan izliyor gibi oluyorum sık sık.

zaten bizde sorunu basitlestirip milletle dalga gecmiyoruz ,ama cikipta 10 yasindaki cocukta bile stress bozukluk cikiyorsa bu ulkede bi b... var demektir

ayrica bagimli olmanda senin hatan , olamsaydin , seni kirmak istemem eline saglik ve tebrik ederim iradeni eline almissin ve yenmissin
    ama soyle bisey var benim irademi alacak uysuturcu veya akloku 5 sniyede birakirim, ama iste herkes benim gibi saglam dusramiyor

ama kardesim iyi bir hayat gercekten bedeva geliyor ama daha iyi hayat icin biseyler yapmak lazim misal iyi konumda olan insanala rspor yapar, usengenclik yapmaz, calisir, didinir, dil ogreninr, vs.vs. benimle tembel basit, hayatta amaci olmayan insan arasinda birakta bi fark olsun

sende bu ilac vs birakman dilegiyle

sizi anliyamamissamda kusura bakmayin, bi kucukken ailelerimizi dinledik sigara su bu baslamadik, simdi kendi kararlarimizi verecek yasa geldik ve veriyoruz, ve gordugum kadariylada cevremdeki cogu kisiye nazaran dogru kararlar vermisim

benim derdim su benimkisi bu demeyin, hepmizin hayati asagi yukari ayni sekilde kotu

allah yardimciniz olsun, oncelikle boyle durumlara dusmemek lazim dusenide allah guc kuvvet versin birakmasi icin

• quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

Birkaç aya intahar konunu görmeyelim de.

Bence en iyi cevap bu
  • lonelas kullanıcısına yanıt
    Antidepresan ilaçlar bağımlılık yapmaz bilip bilmeden yorum yapmayın.

• hocam xanax nasıl bir etki ediyor cok etkili mi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.