Şimdi Ara

Antidepresan başladım ve kötüleşiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
4.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bırak diyenlere bakma,bende de benzer sorunlar var.
    kullanacaksın,bunun tek yolu ilk olarak bu ilaçları kullanmandır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yutubda bir dayi var

o psikayatri ye tumden karsi yoksa siz psikiyatrmissiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum kafanda sana batan düşünceler neler

İcini kemiren o pislikler neler

Bunlari genel olarak tarif et onlarla ugrasalim

Yoksa bu ilac falan filan bos is

Faca atmak nedir ya yazik degil mi sana annen baban seni bunun icin mi dogurdu sen onların küçücük bebegiydin bir zamanlar kendine zarar verme

Hani sinirlenip yumruk atsan saga sola yine biraz anlarim da faca falan olmaz kardesim bu ciddi bir oz nefret gostergesi kendini neden sevmiyorsun dışardan bekledigin sevgiyi neden kendine vermiyorsun

Kitap tavsiye edebilirim özelden yaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle tokarla sporla işe girmekle geçecek şey degil okb. İlaç degistireceksin mecbur. Ben kilo aldigim icin ilac kullanmiyorum rezil haldeyim

• Zig47 Z kullanıcısına yanıt
    Bülent sevinçi diyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi choyrn -- 21 Kasım 2019; 18:11:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rasputin in alive kullanıcısına yanıt
    Dindar olmasam da inancım var. Ama bu bir hastalık, bir bozukluk. Bu hastalığın atak dönemlerinde bunu yapsam bu irade dışı bir hareket olur. Çünkü alevlenme dönemlerinde mantıklı düşünme yetisi yok oluyor. Ayrıca keşke düzgün düşünebilsem de bu arzudan vazgeçebilsem. Sağlıklı bir zihne sahip insan düşünmez bunu. Ben ruh hastasıyım ve kabul de ediyorum bunu. O yüzdem cehennem bile bazen caydırmıyor.

• Zig47 Z kullanıcısına yanıt
    Bülent sevinç i diyorsunuz değil mi? O adam kadar sevmediğim çok az cahil insan vardır. İşkembeden sallıyor. Kendi de geçmişte Bakırköy’de yatmış, hasta olduğunu söylediler diye psikiyatriye düşman olmuş. Tıp eğitimi olmayan bir insan tutup da şu ilaç bu etkiyi yapar diyemez,dememeli. Bunu tıp eğitimi olan biri söylese başka, üstüne düşünülebilir. Ama bu abimiz ODTÜ mezunu, tıp fakültesi değil. Onun alanıyla ilgisi bile yok. Benim kardeşim doktor, o bana kullan diyor. O sırf psikiyatri para kazansın diye beni süründürür mü? Ayrıca prozac kullanmaya bir ay geç başlasam çoktan kendimi öldürmüştüm. Öyle insanlara inanmayınchocam, kendiniz araştırıp okuyun.

• Sağolun hocam. O söyleyenlere kulak asmam zaten. Ailemde iki tane tıpçı var, Bülent Sevinç’e de inanacak değilim. Ama çok kötü etkiler yaptı, ben de bu ilacın ilk dönem yan etkisi mi yoksa farklı bir bozukluk mu bunu anlamaya çalıştım. Size de geçmiş olsun düzelir umarım sorunlarınız. Teşekkür ederim cevabınız için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lifeless1236 -- 21 Kasım 2019; 20:7:59 >
  • Çıkmıyor insanın zihninden gerçekten ya. İllet bir hastalık. Tedavi şart. Geçmiş olsun size de

• ya bu ilaç meselesinde benim de kafam inanılmaz karışık. en iyisi doktora bırakmak bu işi. ben de 5 aydır cipralex devam ediyorum ama pek bir faydasını göremedim muhtemelen ilaç değişikliği olacak ve mecbur 3 hafta yan etki yaşıcam ama yapacak bir şey yok... şimdi buspon diye bir ilaç verdi o en ufak bir yan etki yapmadı. bilemiyorum altan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeless1236

Çıkmıyor insanın zihninden gerçekten ya. İllet bir hastalık. Tedavi şart. Geçmiş olsun size de
    Kardeşim halini ben anlarım kaç yaşındasın bilmiyorum ama 34 yaşındayım kendimi bildim bileli rahatsızım. Bipolarım ayrıca yanında borderline da teşhis edildi psikolog tarafından.

Prozac, depakin, cedrina, abizol içiyorum son bi kaç yıldır düzenli günde 6 tane.
    Arada atmalıkda xanax var hatta bugün iyice bunaldım attım bi xanax.

Hepsinin yanında boşanma sürecindeyim 2 aydır 3.5 yaşındaki oğlumu göremiyorum 1 ay daha göremicem mahkemeye kadar.

Faça, kavga gürültü, karakol, aileye eziyet, yabancılara şiddey vs ile geçti hayatım son bi kaç yıldır şiddet olayları azaldı.

İlaçlar fayda ediyor sanırım ama en az 20 kilo aldım manken gibi yakışıklı adamdım şimdi biraz diyete girdim bakalım eski halimize döneriz inşallah yeniden.

İşin ucunda bi daha oğlumu görmemek olsa belki bende intihar ederdim şimdiye ama evlat işte.

Bu dünyada evlenecek son adam olarak görülürdüm çevrem olarak. Çünkü ortamım çok iyiydi

Yaptık bi hata evlendik daha kötü oldu hastalığım. Sen sen ol evlenme sakın hayatını yaşamaya devam et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SarbiReyiz -- 21 Kasım 2019; 20:38:38 >

• Bende tıpkı senin gibi okbliyim. Senin gibi uzun zamanlarca prozac ve faverin kullandım. Anladığım şey şu olduki ilaçlar sadece kullanırken etkili bıraktıktan sonra eski haline dönüyorsun. Bu nalet şeyin tedavisi yok. Kanserin görünmez hali gibi bir şey. Çok kötü halde değilsen ilaç kullanma. Bu ilaçların hepsi intihar düşüncelerine sebep oluyor ve hayattan zevk almanı engelliyor. Üstteki kayra isimli şahıs iyi bilir bu ilaçları onla konuş istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 21 Kasım 2019; 21:4:18 >
  • Polonyacı P kullanıcısına yanıt
    Hocam üstte yazmışsın cymbaltayı bıraktım diye. O ilacı da kullanmıştım hatta bi çok değişik ilaçta kullandım. En uzun süre düzenli kullandıklarım üstte yazdıklarım.
    Beyin katili ve hücre yok edeni biraz daha açar mısın?
    Son zamanlarda azalttım içmeyi biraz ama şu an tam bırakamam malesef.

• Bende uzun zamandır okb hastasıyım. Bu dönem ağır depresyonda eklenince , okulumu dondurmak zorunda kaldım. Kafa tatilindeyim, dinleniyorum. Iyileşmeyi bekliyorum. Faverin kullanmıştım. Bende pek işe yaramadı. Prozac ise ilk içtiğim ilaçtı. Şuan anafranil kullanıyorum.

• İçmeyin. Azaltarak bırakın. Yardım gerekliyse Bülent Sevinç'le iletişime geçebilirsiniz.
    Bülent Sevinçyoutube
    PSİKİYATRİK İLAÇLARIN GERÇEK YÜZÜ 1: ANTİDEPRESANLAR
    https://www.youtube.com/watch?v=-q1EGv8-TkU

• arkadaşlar bana yardım edin. işsizim. hem de uzun zamandır. 11 sene ilaç kullandım. cymbalta solian 7 sene.bıraktım intihara teşebbüs ettim. tek sebep 13 yaşlarında başlayan içe kapanıklık ve depresyondu. bana her türlü ilacı kullandırdılar. anti psikotikler ciddi anlamda beyni felç ediyormuş.

yardımınıza ihtiyacım var. ben ne yapayım. en son şiddet mutsuzluk kritik depresyon ve bir takım takıntılar sebebiyle cipralex başlandı. yanında rexapin 2.5 mg. bana bir yol gösterin. doktorlardan yaka silktim.

hayata tutunmak zorundayım. tedavi desen bana yıllarca uygulananlar tedavi değilmiş. ben de cymbalta solian gibi ilaçları uzun süre istismar ettim. bırakmadım kullandım. doktora gittigimde de devam etmem söylendi. en son kendim bıraktım.

bana bir yol gösterin
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim zaten en çok annem babam için üzülüyorum ovkadar emek ver besle büyüt, sonra delirsin. Yazık bu insanlara. Vicdan azabı duyuyorum. Evet, o öznefret olayında haklısınız, kendime hiç saygım yok kendimden de epey nefret ediyorum. Yanında sürekli nefret ettiğin bir insanla yaşamak gibi. İlaç semptomları azaltıyor dostum biraz, ama bunlar kronik hiçbir zaman tam geçmiyor. İlacım kralı gelse geçmiyor, sıkıntılı hastalıklar. Ama bastırıyor, o yüzden iyi. O düşünceler kemiriyor valla, sürekli. Sonra da faça attırıyor. Kolum delik deşik bakınca korkmaya başladım,bir deöınları aileden saklamaya çalışıyorum. O ppislik düşünceleri atmaya çalışıyorum. Ya ne gibi, kendine hakaret edem işte zarar vermeni söyleyen düşünceler kemiriyor. Ne yapacağız bilmiyorum böyle

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.