Şimdi Ara

Antidepresanı bırakıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mtt06

hayırlı olsun kardeşim. çok ihtiyaç değilse bu tür ilaçlara bulaşmamak lazım.

iç huzurun için üveys zikri çekebilirsin kardeşim. bu zikir sayesinde bir çok kişi psikolojik rahatsızlıklardan ve başka hastalıklardan kurtuldu. veyselkarane.com sitesinde tüm bilgiler mevcut. sitedeki ziyaretçi defterinden insanlar ne lütuflar yaşamış öğrenebilirsin. youtube dada videolar var insanlar neler yaşamış izleyebilirsin. bende bu zikri çekiyorum çok güzel şeyler yaşadım. sende yaşa ve gör!
    Noluyor lan Tarikatcılar bastı konudisini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: InScienceWeTrust

Noluyor lan Tarikatcılar bastı konudisini

Alıntıları Göster
    tam aksine üveyslik tarikatları yok sayıp Allahla kul arasına aracı sokmamaktır. bende bir tarikat üyesi değilim ve tarikatlerden pek haz almam belirtmek istedim.
  • quote:

tam aksine üveyslik tarikatları yok sayıp Allahla kul arasına aracı sokmamaktır. bende bir tarikat üyesi değilim ve tarikatlerden pek haz almam belirtmek istedim.

Alıntıları Göster
    Hadi başka kapıya başka yer mi kalmadı birader

• aniden bırakman sağlıklı olmaz doktora sormadan bırakcak olsan bile yavaş yavaş bırak aniden karar verip kendine zarar verebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F40EE863A -- 18 Nisan 2018; 17:20:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F40EE863A

aniden bırakman sağlıklı olmaz doktora sormadan bırakcak olsan bile yavaş yavaş bırak aniden karar verip kendine zarar verebilirsin
    ne kadar güçlüyüm görmek istiyorum.
  • quote:

hayırlı olsun kardeşim. çok ihtiyaç değilse bu tür ilaçlara bulaşmamak lazım.

iç huzurun için üveys zikri çekebilirsin kardeşim. bu zikir sayesinde bir çok kişi psikolojik rahatsızlıklardan ve başka hastalıklardan kurtuldu. veyselkarane.com sitesinde tüm bilgiler mevcut. sitedeki ziyaretçi defterinden insanlar ne lütuflar yaşamış öğrenebilirsin. youtube dada videolar var insanlar neler yaşamış izleyebilirsin. bende bu zikri çekiyorum çok güzel şeyler yaşadım. sende yaşa ve gör!
    Çok uzun bu hocam en kolayı nasıl oluyor? 2000 adet salavat diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebedi Dumura Uğratıcı

Çok uzun bu hocam en kolayı nasıl oluyor? 2000 adet salavat diyor

Alıntıları Göster
    hayır hocam yüz er tane yanlış yere bakmışsın. toplasan 10 dakika . 100 tovbe estağfirulllah, 100 salavat, 11 ihlas, 1 fatiha, hediye ediyorsun, 100 tevhid. tabi bunları yaparken abdestli oluyorsun. ben çekiyorum hiç zor değil
  • bunları bırakınca en dip halini yaşıyorsun zor aşabilene helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hann-

bunları bırakınca en dip halini yaşıyorsun zor aşabilene helal olsun
    O dibi ne zaman görüyoruz? O dibe inmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebedi Dumura Uğratıcı

O dibi ne zaman görüyoruz? O dibe inmek istiyorum

Alıntıları Göster
    kişiden kişiye değişir 3-6 ay içinde yaşarsın
  • Ben de anksiyete ve depresif bozukluk yüzünden gitmiştim,stilizan ve lustral başlatmıştı...

Aynı etkileri gördüm. Anksiyete bozukluğumu düzeltti fakat ruhsuzlaştım,hislerim yok olmuştu.Ne gülebiliyordum ne ağlayabiliyordum...

Kendim bıraktım 2ay kullandıktan sonra...

Fakat antidepresanlar ağır ilaçlardır uzun süre kullanım sonrasında direk bırakılması tavsiye edilmez.

Tolerans aralığını genişletmek için dozu azaltarak bırakabilirsin,psikiyatristlerin de yöntemi budur.

Tıp fakültesi öğrencisiyim,psikiyatri hakkında genel bilgi sahibiyim.Psikiyatri alanında günümüzde en çok karşılaşılan problem doktorların direk kolaya kaçıp antidepresan tedavisine başlatması.Günümüzde psikologlarla çözülebilecek olayları bile yönlendirmeden ilaç tedavisi ile aşmaya çalışıyorlar... Psikiyatri olasılıklarla dolu bir alan,henüz netlik derecesi 0a yakın...Zaten son birkaç yüzyılda doğan ve gelişen bir alan. Her ilaç kişiden kişiye değişik yan etkiler yaratabilir,uzun süreli kullanım sonucu tedavi edilemeyecek sonuçlar doğurabilir. Bu yüzden bu antidepresan ve türevleri olsun kırmızı reçeteli ilaçlar olsun tavsiye edilmez,ben de şahsım olarak tavsiye etmem.

Psikiyatristlere güvenseniz dahi ilaçlara sakın ama sakın güvenmeyin,psikiyatristler bile olası yan etkiyi öngöremeyebilir. Psikiyatristlerin de temel kaynağı her doktorunki gibi textbooklardır... Yani ilah değiller ki her şeyi bilsinler. Ama psikologla çözülemeyecek problemleriniz olduğunda başvurabileceğiniz yegane kaynak psikiyatristlerdir... Burda anlatmaya çalıştığım şey ilaç tedavisini son çare olarak görün... Benim düşünceme göre psikolojik problemlerin birçoğu kafada bitiyor,tabi diğer fizyolojik faktörler de etkili...

• Hocam daha bugün yazıldı bana anksiyete bozukluğundan dolayı 10mg yazdılar çok kontrol edilemez değilim.

Bu ilacı kullanırken zeka olarak bir gerileme gördün mü kendinde ,en merak ettiğim konu bu

• quote:

Orijinalden alıntı: lesfleursdumal

Hocam daha bugün yazıldı bana anksiyete bozukluğundan dolayı 10mg yazdılar çok kontrol edilemez değilim.

Bu ilacı kullanırken zeka olarak bir gerileme gördün mü kendinde ,en merak ettiğim konu bu
    antidepresan kullanan biri olarak baya çeşit kullandım genel yan etkilerini görürsün, mesela: algı kaybı sanki deliricek gibi olma çevreye boş boş bakma, sallantı hissi, uyurken 4k ultra hd rüyalar görürsün ama alayı saçma sapan, geç boşalma vs ..ama korku ,aniden gelen hissizlik ,panik atak vs uğramıyor tetikliyor ama yoğun olmuyor ,kullanman gerekiyorsa kullan mahalle muhabbetlerine bakma
  • yuharı
  • Bırakmanıza çok sevindim . Eğer çok dayanamazssanız tavsiyem kötü ama olsun 1 bira için .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartmann

Bırakmanıza çok sevindim . Eğer çok dayanamazssanız tavsiyem kötü ama olsun 1 bira için .
    teşekkür ederim hocam bira içersem şişesini de kıçıma sokarım.
  • Bende de titreme ve heyecan var nörolojiye gittim kan testi basit muayne ve beyin MR çekildi temiz bi kan testi ve EMG verdiler o da 1 ay sonra.

Yalnız bende ki titreme psikolojik olarak başlamadı yorgunluk ve güçsüzlüğe bağlı başladı yani harekete bağlı titreme var yani ee bu başlayınca her heyecanlanmamda titreme oluyor.

Psikiyatriye gitmedim gitmeyi düşünüyorum da antideprasan bana gelmez yalnız şu dideral etki ederse iyi olur bazen çok heyecan oluyor bayağı etkiliyor beni.

• quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Bende de titreme ve heyecan var nörolojiye gittim kan testi basit muayne ve beyin MR çekildi temiz bi kan testi ve EMG verdiler o da 1 ay sonra.

Yalnız bende ki titreme psikolojik olarak başlamadı yorgunluk ve güçsüzlüğe bağlı başladı yani harekete bağlı titreme var yani ee bu başlayınca her heyecanlanmamda titreme oluyor.

Psikiyatriye gitmedim gitmeyi düşünüyorum da antideprasan bana gelmez yalnız şu dideral etki ederse iyi olur bazen çok heyecan oluyor bayağı etkiliyor beni.
    tremorun tedavisi yok. Haplarda işe yaramıyor.
  • İki tedavi var biri Beyin Pili bu genelde parkinson hastalarında +%70 üzerinde başarı sağlıyor esansiyel tremora bi faydası yok.

İlaç tedavisi ilk seçenek bazılarına etki ediyormuş bazılarına etki etmiyormuş mesela sana etki etmemiş.

Ee napcaz biz ölene kadar titreyecek miyiz ??

Hayır benim ki psikolojik olarak meydana çıkmadı neden geçmiyo çözemedim bende kullansam antidepresan faydalı olur mu ??

İlk başta elimde ve bacaklarımda quadriceps kaslarımda çıktı şimdi ayağımda kalflarda göğüs karın kol hatta boyun kaslarımıda sıçradı yukarı aşağı sağa sola yapınca çok hafid bi titrene oluyor boyun kaslarında hissediyorum en kötüsü kafa titremesi çok rezalet arada boynum kitleniyor kafam titreyecek gibi oluyor.

Ya varya millet alkol uyuşturucu her boku yer 90 yaşına kadar bi bok olmaz biz genç yaşta neye yakalandık.

Senin neren titriyor gündelik hayatını etkiliyor mu ya da nasıl başa çıkıyorsun ??

• Secita kullanan var mı?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.