Şimdi Ara

Antidepresanı bırakıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rexapin ve lustrali bıraktım bugün 1.günüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

İki tedavi var biri Beyin Pili bu genelde parkinson hastalarında +%70 üzerinde başarı sağlıyor esansiyel tremora bi faydası yok.

İlaç tedavisi ilk seçenek bazılarına etki ediyormuş bazılarına etki etmiyormuş mesela sana etki etmemiş.

Ee napcaz biz ölene kadar titreyecek miyiz ??

Hayır benim ki psikolojik olarak meydana çıkmadı neden geçmiyo çözemedim bende kullansam antidepresan faydalı olur mu ??

İlk başta elimde ve bacaklarımda quadriceps kaslarımda çıktı şimdi ayağımda kalflarda göğüs karın kol hatta boyun kaslarımıda sıçradı yukarı aşağı sağa sola yapınca çok hafid bi titrene oluyor boyun kaslarında hissediyorum en kötüsü kafa titremesi çok rezalet arada boynum kitleniyor kafam titreyecek gibi oluyor.

Ya varya millet alkol uyuşturucu her boku yer 90 yaşına kadar bi bok olmaz biz genç yaşta neye yakalandık.

Senin neren titriyor gündelik hayatını etkiliyor mu ya da nasıl başa çıkıyorsun ??
    Valla hocam geçmiş olsun sana benim sadece elim titriyor. Uyku düzeni beslenme düzeni bir nebze olsun azaltıyor. Pek takmıyorum titremeyi. Söyleyen olursa da kafam kırık diyip geçiyorum. Normal hayatıma bir etkisi olmuyor heyecanlanmadıkça. Ama çay taşımaktan falan kaçınıyorum

• upstairs
  • yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-14D640FEB

Ben de anksiyete ve depresif bozukluk yüzünden gitmiştim,stilizan ve lustral başlatmıştı...

Aynı etkileri gördüm. Anksiyete bozukluğumu düzeltti fakat ruhsuzlaştım,hislerim yok olmuştu.Ne gülebiliyordum ne ağlayabiliyordum...

Kendim bıraktım 2ay kullandıktan sonra...

Fakat antidepresanlar ağır ilaçlardır uzun süre kullanım sonrasında direk bırakılması tavsiye edilmez.

Tolerans aralığını genişletmek için dozu azaltarak bırakabilirsin,psikiyatristlerin de yöntemi budur.

Tıp fakültesi öğrencisiyim,psikiyatri hakkında genel bilgi sahibiyim.Psikiyatri alanında günümüzde en çok karşılaşılan problem doktorların direk kolaya kaçıp antidepresan tedavisine başlatması.Günümüzde psikologlarla çözülebilecek olayları bile yönlendirmeden ilaç tedavisi ile aşmaya çalışıyorlar... Psikiyatri olasılıklarla dolu bir alan,henüz netlik derecesi 0a yakın...Zaten son birkaç yüzyılda doğan ve gelişen bir alan. Her ilaç kişiden kişiye değişik yan etkiler yaratabilir,uzun süreli kullanım sonucu tedavi edilemeyecek sonuçlar doğurabilir. Bu yüzden bu antidepresan ve türevleri olsun kırmızı reçeteli ilaçlar olsun tavsiye edilmez,ben de şahsım olarak tavsiye etmem.

Psikiyatristlere güvenseniz dahi ilaçlara sakın ama sakın güvenmeyin,psikiyatristler bile olası yan etkiyi öngöremeyebilir. Psikiyatristlerin de temel kaynağı her doktorunki gibi textbooklardır... Yani ilah değiller ki her şeyi bilsinler. Ama psikologla çözülemeyecek problemleriniz olduğunda başvurabileceğiniz yegane kaynak psikiyatristlerdir... Burda anlatmaya çalıştığım şey ilaç tedavisini son çare olarak görün... Benim düşünceme göre psikolojik problemlerin birçoğu kafada bitiyor,tabi diğer fizyolojik faktörler de etkili...
    Sen varya sen egitilmez bir cahilsin bu yazdıklarını psikiyatristler okusa varya gülerler yok kafada bitiyormuş sen hayatında hiç bipolar hastasiyla konuştun mu ey kendini bilmez ey kendini yüksekte gören zat birgun çok fena cakilacaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: InScienceWeTrust

Sen varya sen egitilmez bir cahilsin bu yazdıklarını psikiyatristler okusa varya gülerler yok kafada bitiyormuş sen hayatında hiç bipolar hastasiyla konuştun mu ey kendini bilmez ey kendini yüksekte gören zat birgun çok fena cakilacaksin

Alıntıları Göster
    Yazdıklarıma verebilecek cevabın yok hakaret ediyorsun. Psikiyatrist çok var çevremde tanıdığım,çoğuyla aynı görüşe sahibim. Kendileri de sıcak bakmıyorlar ilaç tedavisine işin özünde...

Bipolar gibi ağır hastalıklar zaten kendiliğinden atılmaz. Laflarımı cımbızla çekip çarpıtarak şark kurnazlığı yapma...

Anlaşılan bana baya bi bilenmişsin,nerenin kuyruk acısı kaldıysa artık... Verecek cevabın yokken direk hakaret ve aşağılamaya başvuruyorsun.

Aciz bir zavallısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-14D640FEB

Yazdıklarıma verebilecek cevabın yok hakaret ediyorsun. Psikiyatrist çok var çevremde tanıdığım,çoğuyla aynı görüşe sahibim. Kendileri de sıcak bakmıyorlar ilaç tedavisine işin özünde...

Bipolar gibi ağır hastalıklar zaten kendiliğinden atılmaz. Laflarımı cımbızla çekip çarpıtarak şark kurnazlığı yapma...

Anlaşılan bana baya bi bilenmişsin,nerenin kuyruk acısı kaldıysa artık... Verecek cevabın yokken direk hakaret ve aşağılamaya başvuruyorsun.

Aciz bir zavallısın.

Alıntıları Göster
    Senin mesajlarını okuyorum da hepsi birbirinin kopyası hocam.

Ama yine de severek takip ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mtt06

hayırlı olsun kardeşim. çok ihtiyaç değilse bu tür ilaçlara bulaşmamak lazım.

iç huzurun için üveys zikri çekebilirsin kardeşim. bu zikir sayesinde bir çok kişi psikolojik rahatsızlıklardan ve başka hastalıklardan kurtuldu. veyselkarane.com sitesinde tüm bilgiler mevcut. sitedeki ziyaretçi defterinden insanlar ne lütuflar yaşamış öğrenebilirsin. youtube dada videolar var insanlar neler yaşamış izleyebilirsin. bende bu zikri çekiyorum çok güzel şeyler yaşadım. sende yaşa ve gör!
    geldi yine cinci minci hocacı
  • adminler şu tartışmacıları postalasanızda benim konum güme gitmese?@WISDOM @powerstorm @gun @Speed-Step @khanjui @GoldPunch
  • quote:

Orijinalden alıntı: lesfleursdumal

Hocam daha bugün yazıldı bana anksiyete bozukluğundan dolayı 10mg yazdılar çok kontrol edilemez değilim.

Bu ilacı kullanırken zeka olarak bir gerileme gördün mü kendinde ,en merak ettiğim konu bu
    Markaları farklı olabilir ama çevremde profesyonel psikiyatr ve ilaç desteği aldıktan sonra, işinde çok daha başarılı olan kişiler oldu. Tabii ki herkesin durumu farklıdır ama benim tanıdıklarımın odaklanma ve konsantrasyonları sağlamlaştı ve hep iş ve zeka konusunda olumlu etkisi oldu.
  • yukarı
  • InScienceWeTrust kullanıcısına yanıt
    antidepresan uzmanı InScienceWeTrust az önce bana küfür etti, sonra mesajı sildi. böylece uyarı bana gitti ve kanıtları ortadan kaldırmış oldu. bu durumda napıyoruz gülüyoruz ve blokluyoruz. git hapını iç dostum ona buna sarma Blok bye
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.