Şimdi Ara

Antidepresanı bırakıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, tremor şikayetiyle psikiyatra gittim. Yanında kaygı, stres, boşvermişlik olunca da depresyon dedi. 2 aydır böyleydim. Sonra haplara başladım. İlk ay 50mg lustral kullandım günde sabah 1 tane ile. İkinci ay 100 mg oldu. İki ay 100mg kullandım. Son bir haftadır da günde iki tane almaya başladım.

Etkileri: Geç boşlama, kendimi daha iyi ifade edebilmem, hiçbir şeyi takmamam, heyecan korku gibi duygular yok. Tremor geçmedi ama.

Bırakmak istememdeki sebepler ise duygularımın yok olması. Hissizleştim iyice sadece sıkılıyorum. İzlediğim filmlerden okuduğum kitaplardan birşey anlamıyorum. Sanki hayatı hileyle yaşıyormuşum gibi geliyor. Ek olarak hap erken bitti ve pahalı. Artık para vermekte istemiyorum.

Uyarı
    : Bu konu aniden bırakmaya teşvik değildir. Sakın buradan okuyupta hemen gaza gelmeyin. Hiçbir sorumluluk almıyorum.

Bıraktıktan sonraki etkilerini gün gün buraya yazacağım. Hapları tuvalete atıp üzerine işedim Bugün itibari ile başlıyorum.

16 nisan: Hapsız ilk gün olunca pek birşey hissetmedim. Öğlen 13 gibi bir yattım iki buçuk saat uyumuşum. Gece de 1-2 gibi uyudum. Çok güzel rüya gördüm. Sabah kalktığımda ise gözlerimin altı şişmiş. Bilgisayar desem her gün bakıyorum bilgisayara.

17 nisan: Hapsız 2. günüm. Gece gene rüya gördüm. Normalde de hep görürdüm ama parça parça idi. 2 gündür tam görüyorum. Heyecan geri geldi. Özlemişim heyecanlanmayı. Negatif bir etki gözlemlemedim daha.

18 nisan: Daha dibe inmedim. Ama işerken gelen titremeyi hissettim. Haplar varken yaşamış mıydım hatırlamıyorum.

19 nisan: Bugün dibe vurdum gibi oldu. Moralim çok bozuktu. Akşam spora zorla gittim. Ama çıkışta iyi ki gitmişim dedim düzeldim biraz.

20 nisan: bugün akşama kadar hareketliydim baya. Saçma sapan konuşuyordum falan. Akşam 9 a doğru duruldum. Yurtta canım sıkıldı dışarı çıktım. Kampüsün yukarısında ıssız bir park vardı oraya gittim. Ve hüngür hüngür ağlamaya başladım. Evet 4 aydır ağlayamayan ben parka girer girmez salya sümük ağlamaya başladım. Yaklaşık 1 saat ağladım. Yüzümü hissedemiyordum. Önce ellerim sonra yüzüm karıncalanmaya başladı. Gözlerim şişti. Sonra gittim yüzümü yıkadım gülmeye başladım.

21 nisan: Bir önceki gün ağlama seansından sonra arkadaşlarla buluştum. Sabaha kadar film izledik. Sabah 7.30 da falan yattım akşam kalktım o yüzden pek birşey olmadı.

25 nisan: Hemen hemen normale döndüm. Çizgi film izlerken bile tüylerim diken diken oluyore

7 mayıs: Yalnız kaldıkça salya sümük ağlıyorum. Dibe vurdum. En kötü noktadayım sanırım. Ama pişman değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebedi Dumura Uğratıcı -- 7 Mayıs 2018; 8:57:19 >

• doktorun öngördüğü süreden şaşma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Doktoruna danış.

• Bana neden erken boşalma sorunu için kullandığını söyledin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAIZEN

Doktoruna danış.
    Doktorum başka şehirde. Tekrar görüşmemiz 1 2 ayı bulur. O süre zarfında iyice mallaşmak istemiyorum. Yeterince malım zaten
  • En kötüsü de salak salak gülmeler sona eriyor. Herkes soruyor neden suratın düştü senin eskiden daha guleryuzluydun (: Kullanmayın kullandirtmayin.

• Birden bitakamazsin

Yavas yavas dozu azalta azalta birak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİGARAYI BIRAKTIM.
    12 yıl önce açıldı
    SİGARAYI BIRAKTIM...
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • upstairs
  • Etkileri: Geç boşlama, kendimi daha iyi ifade edebilmem, hiçbir şeyi takmamam, heyecan korku gibi duygular yok.

Ben kendimi bildim bileli böyleyim bence hiç problem yok heyecan ve korku sadece çok az
  • Bi anda bırakırsan çekilme sendromu dediğimiz belirtiler oluşur daha kötü olursun bu ilaçlar doz azaltılarak bırakılır herkes doktor anasını sattigimin ulkesinde

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0E0E24FF4

Etkileri: Geç boşlama, kendimi daha iyi ifade edebilmem, hiçbir şeyi takmamam, heyecan korku gibi duygular yok.

Ben kendimi bildim bileli böyleyim bence hiç problem yok heyecan ve korku sadece çok az
    Hocam dalaksız olduğun için öyle olabilir mi

• hap kullanırken bu hisiyatları yaşıyorsan biran evvel benimde bu haptan kullanmam lazım reçetesiz satılıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

hap kullanırken bu hisiyatları yaşıyorsan biran evvel benimde bu haptan kullanmam lazım reçetesiz satılıyor mu
    bilmiyorum ama ücreti yüksek olabilir. Doktora gidin. yaşamayı unutuyoz ama.

@InScienceWeTrust saa mı sorcam topraaam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebedi Dumura Uğratıcı

bilmiyorum ama ücreti yüksek olabilir. Doktora gidin. yaşamayı unutuyoz ama.

@InScienceWeTrust saa mı sorcam topraaam?

Alıntıları Göster
    Git öl aluminyum

• quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

hap kullanırken bu hisiyatları yaşıyorsan biran evvel benimde bu haptan kullanmam lazım reçetesiz satılıyor mu
    Reçetesiz alamazsin

• hayırlı olsun kardeşim. çok ihtiyaç değilse bu tür ilaçlara bulaşmamak lazım.

iç huzurun için üveys zikri çekebilirsin kardeşim. bu zikir sayesinde bir çok kişi psikolojik rahatsızlıklardan ve başka hastalıklardan kurtuldu. veyselkarane.com sitesinde tüm bilgiler mevcut. sitedeki ziyaretçi defterinden insanlar ne lütuflar yaşamış öğrenebilirsin. youtube dada videolar var insanlar neler yaşamış izleyebilirsin. bende bu zikri çekiyorum çok güzel şeyler yaşadım. sende yaşa ve gör!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtt06

hayırlı olsun kardeşim. çok ihtiyaç değilse bu tür ilaçlara bulaşmamak lazım.

iç huzurun için üveys zikri çekebilirsin kardeşim. bu zikir sayesinde bir çok kişi psikolojik rahatsızlıklardan ve başka hastalıklardan kurtuldu. veyselkarane.com sitesinde tüm bilgiler mevcut. sitedeki ziyaretçi defterinden insanlar ne lütuflar yaşamış öğrenebilirsin. youtube dada videolar var insanlar neler yaşamış izleyebilirsin. bende bu zikri çekiyorum çok güzel şeyler yaşadım. sende yaşa ve gör!
    Tesekkur ederim

@InScienceWeTrust kendime iskence etmek istiyorum ak47

• Kafayı nası yiyonuz la
  • quote:

Orijinalden alıntı: InScienceWeTrust

Hocam dalaksız olduğun için öyle olabilir mi

Alıntıları Göster
    2 dalaklıyım ve fazlasını istiyorum çok dalaklılığa karşı değilim tabiri caiz ise dalağınıza da talibim
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.