|
Antik çağlar yapay zeka ile hayat buldu: İşte harika videolar
-
-
Çok beğendim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yapay zeka inanılmaz derecede hızlı gelişiyor.
Az kaldı insanlık böyle giderse savaş savaş her zaman
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yemin ederim hepsi sanateseri tüm videolar çook çook iyi olmuş ☺️❤️
Pastelimsi değilde tamamen gerçekçi çizip, cisim hareketlerini tuhaflaştırmasa süper içerikler yapılır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başarılı keşke o dönem Türkleri ile ilgili de bir video olsaydı..
Yakında olur hocam, aşırı inanılmaz hızlı ilerliyor bu AI işleri. Bir 10 yıl sonra ne kadar gelişmiş olur hayal bile edemiyorum, sadece resim vs olarak da düşünmeyin
şurada AI ile müzik yapabiliyorsun mesela. Global Trending'deki bir iki şarkıyı dinleyin sitede görmemiş olsam hayatta aklıma gelmezdi AI yapımı olduğu. 5 cümle giriyorsun ritmini falan bile kendi tutturuyor inanılmaz gerçekten.
Yukardaki videolar olsun bu AI müzik işi olsun falan ne kadar hızlı ilerlediğine inanamıyor insan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 22 Kasım 2024; 2:17:30 > -
Antik dönemler her zaman ilgimi çekmiştir. Özellikle de antik Mısır. Amon, amen, amin.
Videolar artistik ve etkileyici ama yapay zekanın gelişim ivmesini kaybettiğine dair çıkarım ve iddialar mevcut. Bu eğer gerçekse ivmelenen geri dönüşler yasası uyarınca yapay zekanın bir takım diğer çağdaş teknolojiler gibi üstel büyümeyle geliştiği yorumuna tezat teşkil eden bir vaziyet.
Assains Creed Black Flag geldi aklıma..
-
Tıbbı saymazsak o zamanlar yaşamak çok daha iyiydi bence. Hava kirliliği bu denli yüksek değildi ve yiyeceklerde günümüzdeki gibi genetik oynamalar yoktu. İnsanlar daha temiz hava soluyor ve daha sağlıklı beslenebiliyorlardı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence Antik dönemlerde gerçek bilime önem veriliyordu. Zaten o dönemlerde tahumu atılanların ekmeğini yiyoruz
yapay zekaya sokaklara zıçtıklarını hatırlatmayı unutmuşlar
-
Sondan ikinci videoda yunan ayinlerini gösterirken, 31. saniyede ezandan, 51 saniyede hac da yapılan tekbirden alıntı var gibi geldi bana
-
Direk tam kaynak verseydiniz keşke insagram ama kim olduğunu hangi kullanıcı olduğunu bilmek çok iyi olurdu
çok iyi hazırlamışlar. yapay zeka muazzam bir şey.
-
-
Hahahayyyy şu işe bak daha doğruyu söyleyemeyen gaddaroğlu gaddar hırsız katil cani acımasızın en önde gideni tipler şimdi yapay zeka ile antik çağları canlandıracaklarmış mış. toz pembe işler herşey temiz :)))
Kolomb ve Macellanın tüm sömürgecilerin ne naneler yediğini bilgi olarak yapay zekaya girmişler mi? 200 milyon kızıl derili yerlinin içinden nasıl geçtiklerinin bilgisi var mı? yok
işleri güçleri yapay zeka sistemlerini kullanıp yatay zekalarıyla dünyaya pazarlama yapmak kendileri gibi insanları hastalık olarak tüm dünyada devşirmek.. :))
tabiki yersen kirşen :)))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_clk -- 22 Kasım 2024; 11:31:43 >
-
bende çok beğendim, günümüzdeki saçma sapan teknolojik yerine o dönemlerini tercih ederdim. Varsın mektupla kuşla haberleşelim mühim değil.
Pastelimsi değilde tamamen gerçekçi çizip, cisim hareketlerini tuhaflaştırmasa süper içerikler yapılır.
|
Başarılı keşke o dönem Türkleri ile ilgili de bir video olsaydı..
|
Çok beğendim.
|
Yakında olur hocam, aşırı inanılmaz hızlı ilerliyor bu AI işleri. Bir 10 yıl sonra ne kadar gelişmiş olur hayal bile edemiyorum, sadece resim vs olarak da düşünmeyin şurada AI ile müzik yapabiliyorsun mesela. Global Trending'deki bir iki şarkıyı dinleyin sitede görmemiş olsam hayatta aklıma gelmezdi AI yapımı olduğu. 5 cümle giriyorsun ritmini falan bile kendi tutturuyor inanılmaz gerçekten. Yukardaki videolar olsun bu AI müzik işi olsun falan ne kadar hızlı ilerlediğine inanamıyor insan. |
Benzer içerikler
- whatsapp profil resmi ss alınca bildirim gidiyor mu 2024
- hepsiburada premium ücreti
- youtube uyku modu
- kişi araştırma programı
- whatsapp durum sözleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X