Şimdi Ara

ANTİKA Pentium3 600 Mhz kasa - ISA SLOT VAR - bol hediyeli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
15
Favori
18.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kaplan Bey

Ozel mesaj gonderemıyorum hata verıyor,buraya kopyala/yapıstır yapıyorum :
    Selamlar,
    10 makına ıcın ındırımım war yazmıssınız patron, kasa 15 ın oluru nedir ?

Özel mesajınız bana ulaşmış, cevapladım. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su kasa 8 i vermedin gitti patron :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaplan Bey

Su kasa 8 i vermedin gitti patron :)

Ederinde bir rakama talibi çıkarsa hemen vereyim.

Ama şu anki haliyle dış kasası beleşe gidecek gibi görünüyor bana, o yüzden bir fırsat bulunca kasayı boşaltıp ayrı satmayı planlıyorum.

• Merhabalar hayırlı satışlar elinizde Core 2 Duo işlemci var mı 6300 6600?
  • Arkadaştan kasa 7 yi aldım...hesaba transferden bir saat sonra kargoya verildi....Allah razı olsun....iki tane yeğenim var onlara aldım... imkânlarım kısıtlı...kargo geldikten sonra taktım açmam ile masaüstüne düşmem yirmi saniye...Ben şok...demiştim ki şimdi monitör parası verene kadar tv ye bağla...aparat alınacak..

Meğersem arkadaş her şeyi düşünmüş...aparat artı diğer kablolar....Allah senden razı olsun kardeşim param son kuruşuna kadar helaldir...

• Teşekkür ederim, güle güle kullanın..

• quote:

Orijinalden alıntı: tomshardware

quote:

Orijinalden alıntı: asrin43

kasa 5 im gayet hızlı güzel kargolanmış geldi.
    yalnız 1 gb hafızalı modellere ağır geliyor sanırım win7 ,genelde kasılma yapıyor özellikle flash videolu sayfalarda
    ben xp kurup öyle kullanacağım bakalım farkedecekmi

Ram konusunda haklısınız. O kasalar ram sıkıntım olan bir dönemde geldiği için takviye yapamamıştım. Konfigürasyonları tekrar gözden geçirsem iyi olacak. 1 Gb win7 için "taban değer".

Edit: Arkadaşa 1 Gb daha ram ücretsiz olarak gönderildi.

editi görünce işini severek yapan bir insan olduğunuzu anladım. Benim bile alasım geldi iyi çalışmalar

• quote:

Orijinalden alıntı: Seras Victoria

quote:

Orijinalden alıntı: tomshardware

quote:

Orijinalden alıntı: asrin43

kasa 5 im gayet hızlı güzel kargolanmış geldi.
    yalnız 1 gb hafızalı modellere ağır geliyor sanırım win7 ,genelde kasılma yapıyor özellikle flash videolu sayfalarda
    ben xp kurup öyle kullanacağım bakalım farkedecekmi

Ram konusunda haklısınız. O kasalar ram sıkıntım olan bir dönemde geldiği için takviye yapamamıştım. Konfigürasyonları tekrar gözden geçirsem iyi olacak. 1 Gb win7 için "taban değer".

Edit: Arkadaşa 1 Gb daha ram ücretsiz olarak gönderildi.

editi görünce işini severek yapan bir insan olduğunuzu anladım. Benim bile alasım geldi iyi çalışmalar

Güzel düşünceniz için teşekkür ederim.

• O balonları biliyorum, sachane.com'dan bi alışveriş yapmıştım adamlar bu balonlara koymuş çok şaşırdım bu kadar sağlam ve koruyucu olur. İçine elimi sokup duvara yumruk atıyorum son hız, hissetmiyorum bile

Bu arada 150 lira civarına bir kasa bakıyorum sizden, pm'den yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • Brandt nickli arkadaşla anlaştık, kasası gönderildi, hayırlı olsun.

• Kasa 17 Tarafımdan alınmıştır, Sıkıntısız sorunsuz ve güvenilir bir alışveriş oldu, Hayırlı olsun.
  • Kasa 3 tarafımdan alındı, çok temiz, paketleme mükemmel, her şey sorunsuz teşekkür ediyorum.
  • Merhaba,
    kasa5i almak istiyorum. Yardimci olabilir misiniz? Saygilar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydershark

Merhaba,
    kasa5i almak istiyorum. Yardimci olabilir misiniz? Saygilar..

PM gönderildi

• Kasa 15 ekrankartı ne? çoğunun ekran kartı yazılmamış ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dean13

Kasa 15 ekrankartı ne? çoğunun ekran kartı yazılmamış ?

Ekran kartı yazılmayanlarda harici ekran kartı bulunmuyor.
    Kasa 15 de aynı şekilde.
    Anakart Gigabyte GA-G31M-ES2L'dir ve ekran kartı olarak da bu anakarttaki onboard VGA çıkışı kullanılır.
    İsteyen ayrı kart da takabilir tabi ki.

• Tarafımca bir adet bilgisayar alınmıştır. Engin Bey çok yardımsever ve iyiniyetli birisi. Güvenerek satın alabilirsiniz. Aldığım cihaz beklentimin yukarısında çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Windows95

Yıllar önce açılmış bir konudur, ilanda yüzlerce kasa vardı, o yüzden aşağıdaki eski yorumlar kafanızı karıştırmasın.
    Bu son kasa. İşi bıraktım, daha gelmeyecek.

ISA SLOTLARI OLAN Pentium III kasa 300 TL

İster nostaljik oyunlar için kullan, ister endüstriyel amaçlı kullan. Sapasağlam, problemsiz, yağ gibi çalışan sistem.

-Pentium 3 600 Mhz slot işlemci
    -BX çipsetli anakart
    -512 Mb SD ram (yedek SD ramler de var, kasayı alana hediye ederim)
    -40 ve 80 GB harddiskler, 3 adet harddisk var ve Windows 95, Windows 98, ve Windows XP ayrı ayrı harddisklerde kurulu. İstediğin diskin fişini tak, istediğin windowsu seç kullan.
    -CD rom ve DVD rom sürücüler
    -TNT2-M64 AGP ekran kartı eski oyunları güzel oynatıyor.
    -Ses kartını windows 95 bile otomatik tanıyor, driver aramanıza gerek yok.
    -2 adet USB çıkışı var, teki fiziksel hasarlı, o yüzden tek USB kullanılabilir durumda.
    -İçinde PCI slota takılı USB çoğaltma kartı var, ama sadece XP'de çalışıyordu gibi kalmış aklımda. Zaten win 98'de USB normalde de kullanılmıyordu sanırım.
    -Elimde sıfır kutusunda PCI to SATA kartı var, bir kere taktım ama çalıştırmayı beceremedim, onu da hediye edeceğim.
    -Endüstriyel amaçlı kullanmak isteyene 3 ADET ISA SLOT VAR

KEYFİ SATIŞTIR. Nostaljik kasamda eski oyunları oynamaktan gayet memnunum. Acele satma gibi bir derdim yok.
    ISA slotlu bilgisayarlar piyasada yüksek rakamlar ediyor olmasaydı hiç ilana bile koymazdım. Hakkını veren çıkarsa satılsın, yoksa kalabilir.

[simage][/simage]
    [simage][/simage]

İsteyene iri balonlu naylonla ve üzerine sert kartonla çok sağlam şekilde kargo yaparım.
    Kargoyla anlaşmam bitmiştir. Sizin de anlaşmanız yoksa indirimsiz tarifeden gider.
    Hocam bu sizdeki kasalar hazır çalışır vaziyette mi , yani sizden kasa alıp benim monitöre baglasam sorunsuz kulkanirmiykm?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Baphomett

Tarafımca bir adet bilgisayar alınmıştır. Engin Bey çok yardımsever ve iyiniyetli birisi. Güvenerek satın alabilirsiniz. Aldığım cihaz beklentimin yukarısında çıktı.

Çok teşekkürler, güle güle kullanın

• Monsieur Vincent kullanıcısına yanıt
    Evet kasaların hepsi windows yüklü ve fişi takılıp kullanılmaya hazır vaziyettedir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.