Şimdi Ara

ANTİKA Pentium3 600 Mhz kasa - ISA SLOT VAR - bol hediyeli (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
15
Favori
18.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasa 11 in anakart yapısı nasıl acaba kendine özel bir şeklimi var, yoksa herhangi bir mini itx anakart uyucak şekildemi ? Birde güç kaynağı kaç watt acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SharpClaw941

Kasa 11 in anakart yapısı nasıl acaba kendine özel bir şeklimi var, yoksa herhangi bir mini itx anakart uyucak şekildemi ? Birde güç kaynağı kaç watt acaba ?

Malesef 11'in anakartı kendine özgü bir yapıya sahip.

Yatık kasa içine universal bir kart takmak istiyorsanız 13 ve 14'ü öneririm.
    Güç kaynaklarına da yarın bakıp size net bir değer yazacağım.

ANTİKA Pentium3 600 Mhz kasa - ISA SLOT VAR - bol hediyeli
     ANTİKA Pentium3 600 Mhz kasa - ISA SLOT VAR - bol hediyeli

• Bilgi için çok teşekkür ederim.

• SharpClaw941 S kullanıcısına yanıt
    Power supplylara baktım IBM olan 20 pin 220 watt (anakart 24 pin fakat çalıştırıyor)
    HP olan ise 24 pin 200 watt.

• Core2Quad Q6600 ve üzeri bi quad işlemci elinize geçerse uplar mısınız?
  • V.Vasquez V kullanıcısına yanıt
    Core 2 Quad elime çok nadir düştüğü için "sadece işlemci" olarak satmayı düşünmem.

• erk51 PM'inize cevap veremiyorum,
    "üye özel mesaja izin vermiyor" diyor.

• Merhaba Üstadım.
    Kasa 14u almak isterim. Bir sorum olacak. Kasa 11 kadar sessiz çalışır mı acaba? Bir de Windows orijinal yüklü yazıyor. Gerçi xplerin güncelleme desteği sona erdi diye duymuştum. Windows Phone bir telefonum var ve bağlamak istediğimde sorunsuz bir şekilde veri aktarımı (foto,müzik v.s.) işlerimi görür mü? Teşekkürler, hayırlı satışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydershark

Merhaba Üstadım.
    Kasa 14u almak isterim. Bir sorum olacak. Kasa 11 kadar sessiz çalışır mı acaba? Bir de Windows orijinal yüklü yazıyor. Gerçi xplerin güncelleme desteği sona erdi diye duymuştum. Windows Phone bir telefonum var ve bağlamak istediğimde sorunsuz bir şekilde veri aktarımı (foto,müzik v.s.) işlerimi görür mü? Teşekkürler, hayırlı satışlar.

Core i3 kasa hariç elimdeki hiçbir kasa Fujitsu kadar sessiz olmayı başaramıyor açıkçası. HP-i3 ve Fujitsu diğerlerinden açık ara önde.
    Ama tabi sorduğunuz IBM kasanın da sesi makul seviyede. Kötü değil yani.

Windows phone veri aktarımı meselesini de inanın hiç bilmiyorum. Tecrübe etmediğim bir konuda ne desem yalan olur.

• pm
  • Upupup çok güzel kasalar var güzel konu

• Sanal pazar çalışmıyorsun galiba. Bende bunca model arasından bir istediğimi bulamıyorum. Monitörlü satışın var mı ? Merak ettiğim için soruyorum. Cevaplarsan sevinirim. Alıcı değilsin niye soruyorsun da diyebilirsin ? Sorun değil. İyi satışlar. Şu ihalelerden birine girmediğim için pişmanım. Ürünler çoğunlukla çalışır ve iyi durumdaymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: os_lnx

Sanal pazar çalışmıyorsun galiba. Bende bunca model arasından bir istediğimi bulamıyorum. Monitörlü satışın var mı ? Merak ettiğim için soruyorum. Cevaplarsan sevinirim. Alıcı değilsin niye soruyorsun da diyebilirsin ? Sorun değil. İyi satışlar. Şu ihalelerden birine girmediğim için pişmanım. Ürünler çoğunlukla çalışır ve iyi durumdaymış.

Sanal pazar veya GET gibi sistemler hem bana karmaşık geliyor, hem de alıcıyı korurken satıcıyı riske atıyor. O şekilde kazıklanan bilgisayarcı arkadaşlarım olduğu için ben o tür satışlara hiç girmedim.
    Zaten şu anda da satışlar gayet iyi olduğu için "cazibeyi arttırıcı seçenekler" sunma ihtiyacı duymuyorum. Her gün kargoya bir veya birkaç koli hazırlıyorum çok şükür, daha fazla satış beni yorar.

Monitörler tükendi sayılır, tekrar gelir ama 3 gün sonra mı 3 ay sonra mı Allah bilir. Çünkü bizde "mal bitti gidip toptancıdan alayım" gibi bir olay yok. Ne zaman mal düşerse şansa.

Ürünlerin sağlamlığı belli olmuyor. Bazen 100 kasadan 98'i çalışıyor, bazen 98'i çalışmıyor. Yani bu iş hep kaymaklı değil, bazen çöpe de para vermiş oluyoruz farketmeden.
    Bir kasayı açıyorsun içinden bol bol ramler ve 2 TB harddiskler çıkıyor, diğer kasayı açıyorsun içi bomboş, sadece teneke kasa.
    Veya bazen 50 tane kasanın hepsinin ramleri "araklanmış" oluyor, haydaaa işin yoksa piyasadan ram topla. Fazladan emek, fazladan maliyet.

Bir de işin müşterilerle uğraşma kısmı var ki en zoru o.
    Saçma sapan sorular, saçma teklifler, 50 liralık kasa alıp yanında 100 liralık ekranı beleş istemeler falan.
    İlk zamanlar sabır ettim ama son birkaç aydır sinir sistemimi epey yıpratmaya başladılar. O yüzden birçok mızmız müşteriyi çeşitli bahanelerle reddediyorum.
    Sadece "şu kasayı alacağım hesap numaranızı verin" diyen kişilere satıyorum, hatta beni yormadıkları için onlara küçük iyilikler de yapıyorum.

Halen bu işi yapmadığınıza pişmansanız bir kez deneyip kendiniz görün.
    "Tecrübe" en iyi (ve en pahalı) öğretmendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows95 -- 2 Şubat 2016; 20:08:28 >

• Engin Bey'den 3 kasa aldım. 2 adet dx2300 1 adet 3010MT. Ne konuştuysak aynısı geldi. Paketleme ve özen çok başarılı.

Kafanızda şüphe olmasın. Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomshardware

quote:

Orijinalden alıntı: os_lnx

Sanal pazar çalışmıyorsun galiba. Bende bunca model arasından bir istediğimi bulamıyorum. Monitörlü satışın var mı ? Merak ettiğim için soruyorum. Cevaplarsan sevinirim. Alıcı değilsin niye soruyorsun da diyebilirsin ? Sorun değil. İyi satışlar. Şu ihalelerden birine girmediğim için pişmanım. Ürünler çoğunlukla çalışır ve iyi durumdaymış.

Sanal pazar veya GET gibi sistemler hem bana karmaşık geliyor, hem de alıcıyı korurken satıcıyı riske atıyor. O şekilde kazıklanan bilgisayarcı arkadaşlarım olduğu için ben o tür satışlara hiç girmedim.
    Zaten şu anda da satışlar gayet iyi olduğu için "cazibeyi arttırıcı seçenekler" sunma ihtiyacı duymuyorum. Her gün kargoya bir veya birkaç koli hazırlıyorum çok şükür, daha fazla satış beni yorar.

Monitörler tükendi sayılır, tekrar gelir ama 3 gün sonra mı 3 ay sonra mı Allah bilir. Çünkü bizde "mal bitti gidip toptancıdan alayım" gibi bir olay yok. Ne zaman mal düşerse şansa.

Ürünlerin sağlamlığı belli olmuyor. Bazen 100 kasadan 98'i çalışıyor, bazen 98'i çalışmıyor. Yani bu iş hep kaymaklı değil, bazen çöpe de para vermiş oluyoruz farketmeden.
    Bir kasayı açıyorsun içinden bol bol ramler ve 2 TB harddiskler çıkıyor, diğer kasayı açıyorsun içi bomboş, sadece teneke kasa.
    Veya bazen 50 tane kasanın hepsinin ramleri "araklanmış" oluyor, haydaaa işin yoksa piyasadan ram topla. Fazladan emek, fazladan maliyet.

Bir de işin müşterilerle uğraşma kısmı var ki en zoru o.
    Saçma sapan sorular, saçma teklifler, 50 liralık kasa alıp yanında 100 liralık ekranı beleş istemeler falan.
    İlk zamanlar sabır ettim ama son birkaç aydır sinir sistemimi epey yıpratmaya başladılar. O yüzden birçok mızmız müşteriyi çeşitli bahanelerle reddediyorum.
    Sadece "şu kasayı alacağım hesap numaranızı verin" diyen kişilere satıyorum, hatta beni yormadıkları için onlara küçük iyilikler de yapıyorum.

Halen bu işi yapmadığınıza pişmansanız bir kez deneyip kendiniz görün.
    "Tecrübe" en iyi (ve en pahalı) öğretmendir.

Bu hurda işinde belli miktarda risk var ama bi okadarda kazanç var. Yukarıda da söylediğim üzere her zaman sağlam çıkmaz. Ama gördüğüm kadarı ile yenilenen devlet daireleri ve özel yerler var ve çokta kötü olmayan ürünleri elden çıkarmışlar. Tabi belli miktar para yatırıp ne aldıysanız onu kabul ediyorsunuz en başından büyük bir risk. Söylediğim gibi iyibir getiriside olabiliyor. Ben en fazla 3000 lira civarı tutacak bir ihaleden bahsediyorum. 50 adet kasının yanı sıra bir 2 sayfayı dolduran bir liste vardı. Bir hurdacı bana sordu ne olacağını bilmediğiden sınırda, getirisi olmayabilir diye cevap verdim. Ne yaptı bilmiyorum.

Sanalpazar ve get gibi sistemler tam aksine iyi bir güvence diye düşünüyorum. Tam aksine daha az yorulmamı sağladı bu güne kadar. İşleri çok daha kolaylaştırıyorlar bana göre. Özellikle sanalpazar. Satıcı ürün parasını her zaman peşin alabiliyor ve alıcı taksitle ödemesini yapabiliyor. Neyse size iyi satışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

Engin Bey'den 3 kasa aldım. 2 adet dx2300 1 adet 3010MT. Ne konuştuysak aynısı geldi. Paketleme ve özen çok başarılı.

Kafanızda şüphe olmasın. Saygılar

Güzel yorumunuz ve desteğiniz için teşekkür ederim.

• Merhaba hocam kasa 9 da pci-e slotu varmı netten baktımda tam bir bilgi bulamadım cvp verirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bodyman700

Merhaba hocam kasa 9 da pci-e slotu varmı netten baktımda tam bir bilgi bulamadım cvp verirseniz sevinirim.

PCI Express slot vardır. Yatık kasa olduğu için "low profile" ekran kartları takılabilir.

• Üstadım kasa 5 anakartı kaç gb ram destekliyor.2 gb ekran kartı ile uyumlu olurmu.Anakart ddr 3 desteklemiyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lithran

Üstadım kasa 5 anakartı kaç gb ram destekliyor.2 gb ekran kartı ile uyumlu olurmu.Anakart ddr 3 desteklemiyor sanırım.

Anakart özelliklerini malesef ezbere bilemiyorum. ASUS M2A74-AM SE model numarasıyla araştırabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.