Şimdi Ara

Antin Quntin ( A.Q) Online Tanıtım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar Hepinize Merhaba , Ben A.Q Online ' dan '' ZehR '' amacım oyunu sizlere tanıtmak ve Antin Quntin adlı oyunun tanıtım etkinliğine katılmak.

A.Q ( Antin Quntin ) Online GameTURK bünyesince ülkemize getirilmiş ve %100 türkçeleştirilmiş bir MMOFPS oyunudur.Daha çok anime tarzı bir oyun, eğlenceli modlarıyla bütün oyuncuları kendine çeken bir MMOFPS oyunu.
    Oyun şuan açık betada ve 15 bin aşkın oyunucusu var.

Gelelim oyun içini tanıtmaya;
    Oyunda 6 adet farklı karakter mevcut bu karakterler: Rocco, Sayko , Ciciş , Soteci , Dozer ve Joker

Karakterler:

Rocco :
    RPG-7 tarzı yani roket atar silahları kullanıyor. ikincil olarakta pompalı tüfek kullanıyor.

Sayko:
    Taarruza dayalı silahlar kullanıyor. Ak47 , m4a1 tarzı diğer karakterlerden ayıran özelliği ise 4. slotta bombasının olması.

Ciciş : Savasmaya yönelik bir karakter değil, takım arkadaşlarını iyileştirmeye yarayan bir karakter ek olarak
    Ok atma silahı var. Bu karakterle çatışmaya giremezsiniz yani.

Soteci : Aslında sniper sınıfıdır. Adı üstünde düşmanlarını sotelerde yakalayıp kafadan iyi avlar. ( Benim Favorim. :) )

Dozer : Ağır makinalı kullanan bir karakterdir M134 tarzı ağır makinalı silahlar kullanır. Gerçekten iyi bir Karakterdir.

Joker : Düşmanları alevleriyle yakar küle çevirir. Aynı zamanda takım arkadaşlarına buz püskürterek onları yanmaktan kurtarabilir.

Modlar :

Araç Modu :

Bu modda iki takımada verilen bir araç var ve bu aracı belirlenen noktaya rakip takımdan önce götürmeniz gerekmekte. Aracın yanında ne kadar çok kişi durursa araç o kadar hızlı gidiyo ve ayriyetten aracın yanında durdukça canınız ve cephaneniz doluyor.

Takım Ölüm Oyunu :

Bu mod aslında çok basit diğer MMOFPS oyunlarındada olduğu gibi İki takım var ve bu iki takım birbiriyle çatışma içerisindeler. Belirlenen öldürme sayısına ilk ulaşan takım oyunun galibi oluyor.

İşgal Modu :

İki takımada belirlenilmiş 2.30 dakikalık bir süre var ve bu süre zarfında her iki takımada yakın olan hedefte 2.30 dakika duran takım oyunun galibi oluyor.

Boss Modu :

Bu mod açık betada oyuna dahil oldu. Gerçekten eğlenceli bir mod oyunda bir boss var ve takımca bu boss'u öldürmeye çalışıyorsunuz. Benim en sevdiğim modlardan birtanesi diyebilirim.

Silah Geliştirme :

Oyunda silahlarınızı ve armorlarınızı 15. seviyeye kadar geliştirebiliyorsunuz. Oyun içinde bulunan geliştirme eşyasıyla bunu gerçekleştirebilirsiniz.

Görev Sistemi :

Oyunda günlük görevler , haftalık görevler ve genek görevler olmak üzere 3 çeşit görev sınıfı var ve siz bu görevleri gerçekleştirdikçe oyun içi özel eşyalar kazanabiliyorsunuz.

İmzalar :

Oyun içinde 2 çeşit imza var 1. Karakter adınızın arkasına koyabileceğiniz bir imza 2. ise oyun içinde belirlenen tuşa basarak duvara yapılan imza.

Oyunun Facebook Adresi :https://www.facebook.com/AntinQuntinFPS

Oyunu indirmek ve üye olmak için :http://www.gameturk.com/portal/aqonline/index.php

Tanıtım Video :http://www.youtube.com/watch?v=DCtitgVCzfw&feature=youtu.be

Oyun İçi Takma İsim : ZehR

• TF2 çakması Türkler ne zaman orijinal bir fikirle karşımıza çıkacak çok merak ediyorum. Ayrıca sırf 7-13 yaş arası veletlerin dikkatini çekmek için oyunun kısaltmasını küfürlü yapmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.