Daha önce tsr başlığı vardı ama tüm duyurularımızı bundan sonra buradan yapacağız.Daha önce yaptığımız fansub çalışmaları Çalışmalarımız hakkında tanıtım bilgilerini buradanhttp://soulofanime.org/forum/viewforum.php?f=72 İndirme linklerini ise buradan ulaşabilirsiniz.http://www.soulofanime.org/projeler/ Ga-Rei -Zero- [02/12] Full Metal Panic! The Second Raid [03/13] Sousei no Aquarion [07/26] Sayonara Zetsubou Sensei [06/12] Full Metal Panic? Fumoffu [12/12] Chi's Sweet Home [104/104] Afro Samurai: Resurrection [1/1] [OAV] QUIZ Magic Academy ~OAV~ [1/1] School Days [12/12] Ichigo 100% Özel Bölümler [2/2] Kido Senshi Gundam SEED C.E. 73 STARGAZER Higan [1/1] [TV] Full Metal Panic! [24/24] Chobits [28/28] Afro Samurai [5/5] Eve no Jikan [03/06] chigo 100% Original DVD Animation [4/4] Müzik] Myléne Farmer - Peut Etre Toi [1/1]
Bu haftaki sunumumuz ise ayrıca Kurenai 1/12 [TV] Ga-Rei -Zero- [03/12] [TV] Sayonara Zetsubou Sensei [07/12] Full Metal Panic! The Second Raid [05/13] iyi seyirler
Kolay gelsin,FMP TSR'nin dili japonca mı yoksa İngilizce dublaj mı?
japonca dublaj türkçe alt yazılı.çalışmalarımızın afro samuray dışında hepsi japonca dublaj türkçe alt yazılıdır
School Days'e başlamanız iyi olmuş, yarım kalmıştı. Çalışmalarınızda başarılar.
SOA'da buranın linkini vermiştim bi aralar, yani DH Anime&Manga bölümünün linkini... 2.gün banlanmışım -_-''
quote:
Orjinalden alıntı: basturkemin
SOA'da buranın linkini vermiştim bi aralar, yani DH Anime&Manga bölümünün linkini... 2.gün banlanmışım -_-''
hayırlara hocam admin sakin biridir sakın başka bir muhabbetten olmasın
FMP serileri baya iyi olmuş arayacaktım da üşeniyodum iyi oldu bu topic
iyi çalışmalar bu arada
bu hafta güncellemesi ile
Sayonara Zetsubou Sensei [08/12] Kure-nai [02/12] Full Metal Panic! The Second Raid [07/13] Ga-Rei -Zero- [04/12] oldu iyi seyirler
evet sağlığımız önemine dikkat çektiğimiz bu haftada; Kure-nai [03/12] Full Metal Panic! TSR [09/13] Sousei no Aquarion [08/26] birde sorunlu olan chi's sweet home un 3 bölümüne v2 çıkardık.iyi seyirler
[TV] Full Metal Panic! The Second Raid [11/13] [TV] Sayonara Zetsubou Sensei [09/12] [TV] Kure-nai [04/12] iyi seyirler
FMP'nin ilk iki serisini online izleyerek bitirmiştim,gayet eğlenceli bir animeydi. 3. serisinin adam gibi downloadını bulamamıştım,şimdi tr sublı olarak bulmaa fırsatım oldu.FMP'yi en kısa zamanda bitirirsiniz umarım,kolay gelsin.
Ben de FMP 3'Ü sabırsızlıklar bekleyenlerdenim. İlk 2 seriyi yine sao'dan indirmiştim. School Days'i de yine sao'dan indirmiştim. Başarılır animeler seçiliyor, çeviri için emeği geçenler sonsuz teşekkürler.
kimisi için bu altalta 2 mesaj birşeyler ifde etmesede bizim içn çok şey ifade ediyor.İlgili olmanız kötü veya iyi yorumlarınız bizi daha da çalışma azmi kazandırıyor.Fmp'yi inşallah haftaya sona erdirip yeni serilere yelken açacağız.İyi seyirler
Biz milletçe öyleyiz bakma sen. Sanal alemde de olsa birisine saol demeyi küçülme olarak görürüz.
[TV] Full Metal Panic! The Second Raid [12/13] [TV] Chi's New Address [012/???] [TV] Kure-nai [05/12] [TV] Sayonara Zetsubou Sensei [10/12] Full metal panic tsr'nin son bölümü kaldı.onun arkasından tsr ova'yıda yapacağımızın müjdesini verelim.İyi seyirler
Oooh süper,bir taşla iki kuş ^^.
Yeni bir seriye geçecek misiniz?
quote:
Orjinalden alıntı: AtArdAmAr
Oooh süper,bir taşla iki kuş ^^.
Yeni bir seriye geçecek misiniz?
güzel bir soru :D ben encode u bırakacağım için sayounara sensei bitince yeni bir seriye başlamayacağım. gezz in aklında 1 2 proje var tam netleşmedi ama ga-rei zero veya aquarion a yardım verebilir.o yüzden şimdilik sürpriz kalsın