***** yere r4pidshar3 gelecek 4 yerin (a) 3 yerine (e) koyun .............
No Comment
CeeK kardeş videonun ismini neden antipatriot koydun anlamadım, videoyu izledim hala anlamadım Ama bende bir antipatriot'um, o klana sinir oluyorum. Klanın adı PaTRioT (vatansever) ama klanın simgesi yunanın omega işareti. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu Üyelerine hiç girmeyeyim, herbiri diğerinden ............ ..........
ceek ben seni gördüm arestesin
takımı düzmüş gene kardeş ama foruma takılmıo hiç.sadece vidosunu koyuyo sonra cvp yok biraz foruma takılsa iyi olur aslında....
ceek clan kaç lvl bu arada
Öncelikle Sunu belirteyim Beğendiginize Sevindim 2 haftada 1 video cekiyorum sadece 3 foruma koyuyorum ve bu forumların 2sine artık girmeyecegim Bundan sonya donanimhabere takılmayı düsünüyorum lvlimi videodan göre bilirsin :) ezigim az 63 :(
Klanın adı PaTRioT (vatansever) ama klanın simgesi yunanın omega işareti
evet Galiba ßenim için Patriot Clanının anlamı önemli degil yani kimse anti vatansever olamaz degilmi:=) Herneyse ßenim Sadece O Clandaki kişiliksiz insanlarla sorunlarım var ve bu kişilerin Koll adminler ile gm ler ile itribatları var %50 xp Scrool (%50 EXPLERİ DAHA FAZLA VERİYOR İLLEGAL YOLDAN ALINIYOR HİÇ GÖRMEDİM) istedikleri zaman istedikleri yerde Boss cıkartıyorlar her ßirinin +8 shell set full uniqler vs var Aresde olsaydınız ztn ne mal olduklarını anlardınız:=)
guzel mı bare ?
kimmiş onlar ya öle gm fln gerçekten o kadar gm lerle alışverişleri varmı ? yuh yani.eğer öle olursa bu oyunun ne anlamı kaldı öle şeymi olur ben o gm in taaa.... nie böle adamları gm yapayılarsa
nasıl bişimiş bakalım
CeeK ben PaTRiot'ta hiç böyle şeyler görmedim. patriottaki birine +7/12dex shell sattım. neden böyle şeyler yaptığını bilmiyorum. şimdi patriotu savunuyor gibi görünmek istemiyorum fakat paticiği biraz ziyaret ediyorsan bad_company clanının sitesinde adamlara nasıl küfürler ettiğini gördüm. örn: "göreceksin. senin anneni dıııııtttt" gibisinden. ama clanın güzel olmuş. tebrikler. ilk 100e de girmişsin.
***** yere r4pidshar3 gelecek 4 yerin (a) 3 yerine (e) koyun .............
No Comment
CeeK kardeş videonun ismini neden antipatriot koydun anlamadım, videoyu izledim hala anlamadım Ama bende bir antipatriot'um, o klana sinir oluyorum. Klanın adı PaTRioT (vatansever) ama klanın simgesi yunanın omega işareti. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu Üyelerine hiç girmeyeyim, herbiri diğerinden ............ ..........
Bu arada kardeş senin yuzunden kac aydır kullandıgım avatarımı değiştirdim keşke avatarını seçmeden once forumda biraz baksaydın kullanan warmı dıye..