Şimdi Ara

AntiPatRioT Clan Video (CeeK) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • GEÇEN GÜN PELERİN GÖREVİNE GİDİYODUNUZ GAL,İBA EZİQ ASALAR FELAN VARDI :D

hehe evt)
  • Beyler bende areste oynuyorum ve PAtriot clanı oyuncularından hercules le party kurdum...apos döndük daha doğrusu o dönmedi....Herif sadece bakıodu kös kös...Buyrun burdan bakabilirsiniz...Resim koymayı bilmiorum kusura bakmayın space den görebilirsiniz....Buyrun yorum beklerim

http://spaces.msn.com/atisafakakpnar7/PersonalSpace.aspx?_c01_blogpart=myspace&_c02_owner=1&_c=blogpart
  • video dediğin CZ pk olur

Peki

www.mytc.net/~bahri/Pkz.wmv
  • ceek gerçekten güzelse indirecem bak dandik bişise boşuna indirmiyim.adamın biri lenna_cleric diye bi bp nin videosunu koymuş hiç bişi yok videoda kestiği mesdiği yok adamın.seninkide öle olmasın.inter war ı indirdim video da hiç bişi yok itemleri fln çıkarıon ne o öle düzgünce bi video çoek madem....
  • CeeK Bizim clanın pelerin görevine yardım edermisin ?
  • emeğine sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: necdet5555

emeğine sağlık

amaç?
  • link öldümğ banamı öle geliyo?
  • Areste human olsun orc olsun iki taraftanda sevilmeyen bi clandılar...
    Hatta PerfectChoic3 clan başkanı Vanessita 80 olucağı zaman ew de kasılırken kastırmayız, izin vermeyiz v.s garip garip oyunun hakimi olduklarını sandıklarını belirtmişlerdi... LOL diyorum ben :)

Daha önce koxp videolarını Knightın resmi forumuna koyduklarını görmüşlerdim, JadeReal forum moderatorüydü nedeolsa izin verirmi kendi clanının yaptığı illegal şeylerin yayılmasına :))

Clan üyelerinin bazılarının pelerinin görevinde np transfer yaptığını v.s duydum...

Ceek forumdan atılmanın sebebininde bu başlık olduğunu biliyorum

Cevap diğer Ares oyuncularında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC_99 -- 16 Mart 2007; 18:49:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MC_99

Areste human olsun orc olsun iki taraftanda sevilmeyen bi clandılar...
    Hatta PerfectChoic3 clan başkanı Vanessita 80 olucağı zaman ew de kasılırken kastırmayız, izin vermeyiz v.s garip garip oyunun hakimi olduklarını sandıklarını belirtmişlerdi... LOL diyorum ben :)

Daha önce koxp videolarını Knightın resmi forumuna koyduklarını görmüşlerdim, JadeReal forum moderatorüydü nedeolsa izin verirmi kendi clanının yaptığı illegal şeylerin yayılmasına :))

Clan üyelerinin bazılarının pelerinin görevinde np transfer yaptığını v.s duydum...

Arkadaşım clanın çok saygın oyuncularını bilirim...
    Örneğin Ke zamanında millet 70 lvlde eline +7 raptoru zor bulurken Hercules 61 lvlde St_Hacker55 le 2 kişi deru dönüyodu ss arşivini açmıştı forumda 80 lvle kasarken illegal kasanlara sövdükçe sövmüş 60 lvlden sonra girdiği koxp partylerin sayısı vücudundaki parmaklar kadar onları bile yazmıştı hatta o yüzden P3r4 Ncs basmıştı...(Hatred clanının bi zamanlarda alt clan başkanı P3r4)

Sonra Griphin vardı oda çok özel bi kullanıcıydı...

Bi kaç ezik yüzünden bütün bi clana çamur atamazsınız...

• quote:

Orjinalden alıntı: greenpæce

quote:

Orjinalden alıntı: MC_99

Areste human olsun orc olsun iki taraftanda sevilmeyen bi clandılar...

Arkadaşım clanın çok saygın oyuncularını bilirim...
    Örneğin Ke zamanında millet 70 lvlde eline +7 raptoru zor bulurken Hercules 61 lvlde St_Hacker55 le 2 kişi deru dönüyodu ss arşivini açmıştı forumda 80 lvle kasarken illegal kasanlara sövdükçe sövmüş 60 lvlden sonra girdiği koxp partylerin sayısı vücudundaki parmaklar kadar onları bile yazmıştı hatta o yüzden P3r4 Ncs basmıştı...(Hatred clanının bi zamanlarda alt clan başkanı P3r4)

Sonra Griphin vardı oda çok özel bi kullanıcıydı...

Bi kaç ezik yüzünden bütün bi clana çamur atamazsınız...

Hercules e çamur attığım yok.
    Ben clan hakkında duyduğum ve bazı gördüğüm şeyleri paylaşmak istedim.
    Hercules oyunun en iyi warriorlarından biri ona laf atmak bana düşmez

• ceek oyunu bırakmıstın sanki ama nese...
  • quote:

Orjinalden alıntı: necdet5555

emeğine sağlık

1 senelik konu hörtlemiş
  • İndiremiyorum
  • Gerçekten CeeK senmisin bu videodaki senin carmı ? cok guzel bence tebirkler
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.