Şimdi Ara

AntiPatRioT Clan Video (CeeK) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    CeeK ben PaTRiot'ta hiç böyle şeyler görmedim. patriottaki birine +7/12dex shell sattım.
    neden böyle şeyler yaptığını bilmiyorum. şimdi patriotu savunuyor gibi görünmek istemiyorum fakat paticiği biraz ziyaret ediyorsan bad_company clanının sitesinde adamlara nasıl küfürler ettiğini gördüm.

evet Ettim inkar etmiyorum cokda iyi etmişim sebebini yazmıstım adamlar 1 hafta boyunca ks yaptı bana artık burama kadar geldi ve aklıma ne geldiyse küfür ettim talos çekerken adam okla towna getirdi guarda kestirdi sende olsan sende söverdin bu bir

ikinci olarak diger arkadaş avatar demiş benim avatarım yokki ? artı avatarım olsa bile kimsenin bilmedigi 1 avatar olur :)

diger arkadaşa gelince virüs varmı demiş wmv uzantısında nasıl bir virüs bekledigini anlamıs degilim beni destekleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum

• ceek benı tanıdınmı karsu mage AMWAY xD nbr abı nasıl gidio bu arada videoyu tma inidiricem bozuk cıkdıı :DD bir daha alıp yollarmısın yada başaksı yaopamadımda :d
  • http://rapidshar e.de/files/14823204/antipatriot.wmv.html

BOŞLUK KOYMADAN YAZIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geyik95_ -- 7 Mart 2006; 22:34:04 >
  • CeeK arkadaşım, emperor_tr avatar meselesini bana diyor, üstüne alınmışsın...
    Benim avatar'ım psikopat bir kedi resmiydi, forumda dışarıdan resim koymak kaldırılmış sanırım çünkü avatarım gözükmüyordu, bende sitenin kendi avatar listesinden 1 tane seçtim.
    emperor_tr, bir avatar'ın sana ait olmasını istiyorsan o resmi kendin eklemelisin, ancak şu an için siteye resim ekleme kaldırılmış durumda. İlk fırsatta bende kendi avatarıma dönmek isterim zaten...

Ceek, PaTRioT'un üyelerinin ne kadar karaktersiz olduklarını bi tek ben düşünüyorum sanıyordum, sanırım 2dk muhabbet eden herkes bu karakter tahlilini yapabilir.

Cibilliyetsizler bir de krallığa adaylığını koydular, kral olduklarını düşünebiliyormusunuz ?
  • Ceek Clan + ?
    Sende hep video çekiyon ... İşin gücün yok mudur..:D
  • ceek clan kurunca reklam yapmaya mı basladın forum forum gezion
  • yaw walla ya CeeK sen nesin necisin ? kendini bi tanıtsan ii olur aslında bide artık bu foruma takılsan seversin.bi kendini tanıtırsan ii olur...
  • videoyu izlemistim patide ilk weridigin zaman clanın guzel
    ama antipatriot ismi arkada sen golem keserken ıslak tosbaa seni sanki koruo
    patriotun lideri gm yalakası real para ile item alan bir insandır bunu boyle bilin ama cok ii insanlarda war clanda ornek ıslak tosbaa
  • bana zamanında çok yararları dokunmuştu
    isim vermiycem ama muhabet ettiğimde çok adam var
    bence haksızlık yapıyorsun
    oyunda bi yığın gereksiz KSci klan var, bula bula, patriotumu seçtin kendine
    en ..... clan bence hatred'dır...
    patriot hatred'ın yanında kedi kalır
  • ceeke ben bildigim kadarıyla tanıtam lvl 63 bir cok kez kazıklanmıs itemi silinmis bir insan
    ayrıca hobileri dm we troll warior cekmektir bundan dolayı cook kez lvl dusmustur
  • harbiden çok lwl mı düştü yaw ? bide heralde en büyük hobisi pelerin canavarı kesmek bundan öncede bi videosu vardı
  • kendi soylemisti paticikte 60-61 arası %60 dusmus dm cekmekten
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1Teknik

CeeK arkadaşım, emperor_tr avatar meselesini bana diyor, üstüne alınmışsın...
    Benim avatar'ım psikopat bir kedi resmiydi, forumda dışarıdan resim koymak kaldırılmış sanırım çünkü avatarım gözükmüyordu, bende sitenin kendi avatar listesinden 1 tane seçtim.
    emperor_tr, bir avatar'ın sana ait olmasını istiyorsan o resmi kendin eklemelisin, ancak şu an için siteye resim ekleme kaldırılmış durumda. İlk fırsatta bende kendi avatarıma dönmek isterim zaten...

Ceek, PaTRioT'un üyelerinin ne kadar karaktersiz olduklarını bi tek ben düşünüyorum sanıyordum, sanırım 2dk muhabbet eden herkes bu karakter tahlilini yapabilir.

Cibilliyetsizler bir de krallığa adaylığını koydular, kral olduklarını düşünebiliyormusunuz ?

Kardeş sorun yok kullanmana tabiki bişeydiyemem ama keşke secmden once araştırsaydın bıraz baska kullanan warmı ayıp olurmu diye..tabiki benim degiL avatar..

• Bu arada video harika ceek eline saglik..

Dun indirdim ve kac kez tekrar izledigimi ne sen sor ne ben soyliyim..
  • aresdeyim jade yi gördüm cure dedi verdim bana bişi verdi sonra ty demeden gitti ve ıslak tospağa ve diyerleri kimseyi partye almıyorlar CEEK CLAN +KAÇ
  • ceeke ben bildigim kadarıyla tanıtam lvl 63 bir cok kez kazıklanmıs itemi silinmis bir insan
    ayrıca hobileri dm we troll warior cekmektir bundan dolayı cook kez lvl dusmustur

Arkadaş aynen beni anlatmış ne isem oyum :) Gerçekte suanda 68 lvl felandım cok xp kaybettim inanın bana herneyse

ceek clan kurunca reklam yapmaya mı basladın forum forum gezion

ßenim reklama ihtiyacım yok sadece videolarımı paylaşmak için giriyorum okadar

clanım 60+ 20k np + dır ztn dün bug yüzünden sinirlenip disband ettim yeniden kurdum suanda clanda 8 kişiyiz grade 3 ins 2 3 gün içerisinde eskisinden daha iyi olacagıma inanıyorum (clanım adına ) gerçi 2 gündür oyuna giremiyorum premium bitti ve alamıyorum %10 deyince Kapanıyor :)
  • ozaman bırak mıyım elit aldı benide alt clanına 51 lvl im grade 2 500np
  • CeeK kusura bakma. biraz sinirli bi halimde yazdım o yazıyı.
    PaTRiotta bulunmuş biri olarak dediklerine o kadar katılmıyorum.
    Kabul ediyorum Jade büyük paralar veriyordu. Ama dupe değildi emin ol.

(sinirli olmamın nedeni de ogamede adamın biri saldırdı 78 tane komuta gemim paramparça oldu. hala artık maddeleri topluyorum)
  • hehe:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeeK

ceeke ben bildigim kadarıyla tanıtam lvl 63 bir cok kez kazıklanmıs itemi silinmis bir insan

Arkadaş aynen beni anlatmış ne isem oyum :) Gerçekte suanda 68 lvl felandım cok xp kaybettim inanın bana herneyse

ceek clan kurunca reklam yapmaya mı basladın forum forum gezion

ßenim reklama ihtiyacım yok sadece videolarımı paylaşmak için giriyorum okadar

clanım 60+ 20k np + dır ztn dün bug yüzünden sinirlenip disband ettim yeniden kurdum suanda clanda 8 kişiyiz grade 3 ins 2 3 gün içerisinde eskisinden daha iyi olacagıma inanıyorum (clanım adına ) gerçi 2 gündür oyuna giremiyorum premium bitti ve alamıyorum %10 deyince Kapanıyor :)

GEÇEN GÜN PELERİN GÖREVİNE GİDİYODUNUZ GAL,İBA EZİQ ASALAR FELAN VARDI :D

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.