Şimdi Ara

Antivirüs firmaları Windows 7 desteği sunmaya devam edecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 14 Ocak tarihinde teknik destek süresi resmi olarak sona eren Windows 7 işletim sistemi halen büyük bir kesim tarafından kullanılıyor. Bu bakımdan meydana gelecek bir risk milyonlarca kullanıcıyı etkileyecek. Antivirüs firmaları bunun farkında.

Avantaj olabilir

AV-Test platformunun verdiği bilgilere göre antivirüs firmaları en azından 2022 yılına kadar Windows 7 işletim sistemini desteklemeyi planlıyor. Yani belli başlı pek çok antivirüs uygulaması Windows 7 üzerinde çalışmaya ve güncelleme almaya devam edecek.

Ayrıca Bkz.Katlanabilir Galaxy Z Flip basın görselleri karşınızda

Firmalar teknik desteğin kesilmesi ile riskli duruma gelen sistem sahiplerinin uyumlu antivirüs yazılımlarına yöneleceğini ve bu sayede yeni müşteriler kazanabileceklerini ümit ediyor. Windows 10 sürümüne geçemeyen Windows 7 sahipleri çekirdek seviyesinde açıklar hariç diğer saldırılara karşı korunma fırsatı elde edecek.

Antivirüs geliştiricileri haricinde tarayıcılar da Windows 7 üzerinde destek sunmaya devam edecek. Chrome tarayıcısı Temmuz 2021 dönemine kadar desteğe devam edecek. Mozilla ise Windows XP döneminde uzatılmış destek sunmuştu. Bu bakımdan Windows 7 için destek sunacaktır.

• Antivirüs firmaları Windows 7 desteği sunmaya devam edecek
  • Eset son sürümü Windows 7 bilgisayara yükleyemedim geçen gün.
  • Antivirüs programları sistemi daha da kararsız hale getiriyorlar ve üstüne sistemlerde güvenlik açıkları oluşturuyorlar. Ölmüş inek sağılmaz diye bir ata sözü var, o hesap.
  • windows 7 + kaspersky int. security ile gayet sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam ediyorum. laptop'um da win10 yüklü fakat masaüstü pc'mi 10'a geçirmeyi düşünmeme sebep olacak bir durum hala yok. microsoft'un desteği kesmesinin de benim açımdan hiçbir sakıncası yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Der Meister.

Antivirüs programları sistemi daha da kararsız hale getiriyorlar ve üstüne sistemlerde güvenlik açıkları oluşturuyorlar. Ölmüş inek sağılmaz diye bir ata sözü var, o hesap.
    simdi ben buna desem ki seni virus delisi yaparlar, kredi kartini patlatirlar bu diyecek ki, ben hangi programa tiklayacagimi bilirim ben de diyecegim ki he canim he..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows7 için hangi antivirüsü tavsiye edersiniz?
  • 7 kullananların inat etmelerini anlamıyorum , windows zaten sorunlu bir işletim sistemi ama bunun içinde en güzel olan sistem 10'da
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.