ARKADAŞLAR BAŞKA PROĞRAM İSTEMİYORUM FAVORİM AVAST AMA BU GÜN BİT DEFENDER' İ KURDUM BU İKİLİ HAKKINDA FİKİRLERİNİZİ ALMAK İSTEDİM.
BİLGİ PAYLAŞTIKCA ÇOĞALIR
.
hani bakan geçiyor yokmu konu hakkında bilgisi olan.
avg antivirüs ü deneyebilirsin.
avast iyidir,bit defender hakkında pek bir bilgim yok.
ben avg yle avast kullanıorum.ama seninkide duvar olur.
Avast'ı kaldır hemen,favorim dediğin program en çok açık verenlerden biri,Bedava AntiVirus arıyorsan Avira AntiVir veya Active Virus Shield kullanabilirsin,ayrıca BitDefender tavsiye ederim
avast çok iyi değil her virusu trojanı bulamıyor kasperskyi denemeni tavsiye ederim bir aylık ücretsiz deneme programı var
bitdefender cok iyi mcafee 8.0i kullaniordum bitdefender a gectikten sora farki anladim..super bir yazilim firewall fln super..yavaslamada yok tavsiye ederim..
beleşlerin en iyisi bana göre Avira antivir bir dene memnun kalırsın :)
quote:
Orjinalden alıntı: C@RtHeR
kesinlikle
quote:
Orjinalden alıntı: C@RtHeR
hocam yanlış bildiğiniz birşey varrr antivir in classic denen ücretsiz olanı dandiktir iyi olan paralı olanıdır.onunda adı antivir premium sizin testlerde gördüğünüz hep antivir premiumdur antivir premium bilinen virüslerin yüzde 95ini yakalarken bedava olanı yüzde 80-85 arasında kalıyor paralı ike parasız olan arasında dağlar kadar fark var hocam.aman diyim buna dikkat edin
quote:
Orjinalden alıntı: okisava
ARKADAŞLAR BAŞKA PROĞRAM İSTEMİYORUM FAVORİM AVAST AMA BU GÜN BİT DEFENDER' İ KURDUM BU İKİLİ HAKKINDA FİKİRLERİNİZİ ALMAK İSTEDİM.
BİLGİ PAYLAŞTIKCA ÇOĞALIR
.
hocam ikisi arasında kesinlikle BITDEFENDER daha iyi.avast antivirüsler arasında ilk onun içine bile giremez.bunu sööölim.testlere bak gör.
başka birşey kullancaksan başta NOD32 sonra MCAFEE ve sonra FSECURE ve NORTON. bunların en sonları harikadır hele mcafee enterprise 8.5 süper.NOD32 süper.FSECURE2007 süper.
kaspersky internet security
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme