Şimdi Ara

COMODO INTERNET SECURITY - Antivirüs + Güvenlik Duvarı + Ücretsiz + Resimli Anlatımlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  COMODO INTERNET SECURITY - Antivirüs + Güvenlik Duvarı + Ücretsiz + Resimli Anlatımlı

Tamamen ücretsiz olan ve bünyesinde Antivirüs Programı - Güvenlik Duvarı bulunduran Comodo Internet Security Premium programını 22 adımda kurulumu ile birlikte resimli olarak anlattık. Ayrıntıları Okuyun..

Bilgisayarınızı virüslerden, hacker saldırılarından ve bir çok zararlı yazılımdan korumak için:
    Artık antivirüs programlarına büyük bütçeler ayırmanıza ve crack - serial gibi yasadışı eylemlere başvurmanıza gerek kalmayacak !!

Comodo güvenlik firması bilgisayar kullanıcılarına tamamen ücretsiz Antivirüs ve Güvenlik Duvarı'nın bir arada bulunduğu bir paket sunuyor. Dünyada bir çok güvenlik editöründen ücretsiz olmasına rağmen tam not alan Comodo Internet Security Premium'u sizler için kurulumdan itibaren standart ayarların yapılmasına kadar resimli olarak inceledik.

Aşağıda programın kurulumu anlatılmıştır.
    PROGRAM ayarlarını'da RESİMLİ OLARAK görüntülemek için TIKLAYIN.
    PROGRAMI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN
     COMODO INTERNET SECURITY - Antivirüs + Güvenlik Duvarı + Ücretsiz + Resimli Anlatımlı

Alıntı:http://www.bilisimlive.com
    Konu:http://www.bilisimlive.com/comodo-internet-security-inceleme-download-ucretsiz-0912.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoblv -- 21 Ağustos 2010; 21:59:47 >

• Paylaşımın için teşekkürler faydalı olucaktır
  • paylasım için saol:) bi deneyelim:)
  • sağolun arkadaşlar bende kurdum çok memnunum sistemi kasmıyor birde sürekli ücretsiz bıktım key derdi lisans derdi falan
  • Firewall'u kullanmıştım. Oldukça başarılı. Ama Antivirüs fonksiyonunu denemedim. Nasıldır, kullananlardan yorum alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: feylesof

Firewall'u kullanmıştım. Oldukça başarılı. Ama Antivirüs fonksiyonunu denemedim. Nasıldır, kullananlardan yorum alabilir miyim?

feylesof şu anda hem firewall hem antivirüs özelliğini kullanıyorum. ilk kurulumdan sora yaklaşık 100 mb lık veritabanı güncelleştirmesi yapıyor. Çok başarılı tarama yapıyor. sistem dosyalarına zarar vermeden temizliyor virüsleri. en güzel yanı sistemi kasmıyor. hem güvenlik duvarı hem antivirüs olduğundan maksimuma yakın güvenlik sağlıyor.

Zaten melih abdulhayoğlu adında türk bir iş adamı şirketin sahibi. Abd de yaşıyormuş bir röportajını izledim pazarın %30 'u şu anda ellerindeymiş. Programı firmalara paralı satıyor ev kullanıcılarına ücretsiz sunuyormuş. Bir çok virüs programı denedim bu ücretsiz olmasına rağmen çok başarılı. tavsiye ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.