Şimdi Ara

Antivirüs Program Tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben şu an nod32 4 kullanmaktayım ama kaspersky daha iyidir diyen epey insan var. siz ne önerirsiniz ?
    ayrıca kaspersky internet swcurity mi kurmak lazım yoksa bununla birlikte kaspersky antivirüsüde mi kurmak lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsenseix -- 17 Ağustos 2010; 19:02:20 >

• Arkadaşım birçok antivirüsü kullandım sonuçta kaspersky'nin lisansını aldım. Yükledikten sonra unuttum gitti bir daha güvenlikle ilgili herhangi bir sorunu hiç yaşamadım. Lakin güncelleştirme tarama esnasında şu anda çok kasılıyor. Tamam tarama da her zaman kasardı ama güncelleştirme yaparken çok kastığı için güncelleştirmeyi ancak bilgisayar başından kalkarken yapıyorum artık. İnternet security 2011 kullanıyorum. Durum budur. Çok absürd sitelerde dolaşmıyorsan ikide bir crack tır şudur budur kullanmıyorsan Nod 32 smart security de bilgisayarını yeterince korur zaten. Dediğim illegal şeylerle uğraşıyorsanda antivirüsü kapatmadan uğraşamazsın zaten hangi marka olduğuda önemli değil o durumda !
    Son olarak da Antivirüsler artık çok geniş kapsamlı. İnternet security ile aralarında neredeyse tek fark Güvenlik duvarı ve Outlook mail spam taraması Güvenlik duvarını ücretsiz bulursun Outlook kullanmıyorsanda Sadece antivirüs yeter

• kesinlikle avira arkadaşlar
    koyu bir kaspersky cıydım kasmalarından bıktım nod32 makarna süzgeci gibi gelen geçiyor.
    avast yetersiz

AVİRA DAN şaşmayın derim tercih sizin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gemmologist

Arkadaşım birçok antivirüsü kullandım sonuçta kaspersky'nin lisansını aldım. Yükledikten sonra unuttum gitti bir daha güvenlikle ilgili herhangi bir sorunu hiç yaşamadım. Lakin güncelleştirme tarama esnasında şu anda çok kasılıyor. Tamam tarama da her zaman kasardı ama güncelleştirme yaparken çok kastığı için güncelleştirmeyi ancak bilgisayar başından kalkarken yapıyorum artık. İnternet security 2011 kullanıyorum. Durum budur. Çok absürd sitelerde dolaşmıyorsan ikide bir crack tır şudur budur kullanmıyorsan Nod 32 smart security de bilgisayarını yeterince korur zaten. Dediğim illegal şeylerle uğraşıyorsanda antivirüsü kapatmadan uğraşamazsın zaten hangi marka olduğuda önemli değil o durumda !
    Son olarak da Antivirüsler artık çok geniş kapsamlı. İnternet security ile aralarında neredeyse tek fark Güvenlik duvarı ve Outlook mail spam taraması Güvenlik duvarını ücretsiz bulursun Outlook kullanmıyorsanda Sadece antivirüs yeter

ikide bir crack tir şudur budur şeylerle uğraşıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Antivirüs Önerisi
    geçen yıl açıldı
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.