Bildirim
Antivirüs programı Hakkında !!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Kaspersky Anmtivirus yazılımını önerebilirim yalnız fazla kasma, zorlama yapmaması için sistem özelliklerinizin de elverişli olması gereklidir. Düşük özelliğe sahip sistemlerde Kaspersky Antivirus yazılımı sıkıntı yaşatabilir.
Alternatif olarak Eset Smart Security güvenlik paketini de önerebilirim. -
Anlıyorum, tavsiyeniz için teşekkürler.. -
avast! iyidir verdiği yan hizmetler hoşuma gitti özellkle deepscreen(komut istemi durup dururken açılırsa devreye girer) ve online güvenlik uzantısı (free içinde olması)-software updater-windwos başlamadan tarama yapabilmesi-vs vs...
bedava (isterse) kayıt olun bedava olmasına rağmen müthiş pc yi kastırmaz -
Haklı olabilirsiniz ama ben avast tan pek memnun kalmadım daha doğrusu virüs taramalarında yetersiz bir program bence yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim :) -
Eset + Kaspersky
Güzel olur yukarıdaki arkadaşın dediği gibi.Bide zararlı yazılımlar için Malware-Bytes öneririm. -
Bende bunlardan birini düşünüyorum sanırım kaspersky olucak yine teşekkürler yorumunuz için :) -
Birde hocam anti malware'lar çok önemli.
Böyle hani internet sayfasını değiştiren,kayıt defterini falan silen şeylerden korunmak için anti-malware kesinlikle lazım.
Bunun içinde Malware-Bytes olması gereken bi program. @Inflame90
Birde ilk önce deneme sürümünü indirip denemenizi öneririm olası bi durumda sistem falan yavaşlarsa diye. -
Anti malware tek bi program sanırım haklısınız internet sayfasının değişmesi gibi sorunlardan bende şikayetçiyim uyardığınız ve yorumunuz için teşekkürler :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X