Şimdi Ara

Antivirüs programı Hakkında !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bilgisayarımla baya sorun yaşadım düzenli bir antivirüs programına ihtiyacım var fakat tam korumalı olucak satın almayı düşünüyorum daha önce kaspersky kullandım önerilerinizi bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim..

• Kaspersky Anmtivirus yazılımını önerebilirim yalnız fazla kasma, zorlama yapmaması için sistem özelliklerinizin de elverişli olması gereklidir. Düşük özelliğe sahip sistemlerde Kaspersky Antivirus yazılımı sıkıntı yaşatabilir.

Alternatif olarak Eset Smart Security güvenlik paketini de önerebilirim.
  • spiky2122003 S kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum, tavsiyeniz için teşekkürler..
  • Inflame90 kullanıcısına yanıt
    avast! iyidir verdiği yan hizmetler hoşuma gitti özellkle deepscreen(komut istemi durup dururken açılırsa devreye girer) ve online güvenlik uzantısı (free içinde olması)-software updater-windwos başlamadan tarama yapabilmesi-vs vs...
    bedava (isterse) kayıt olun bedava olmasına rağmen müthiş pc yi kastırmaz
  • Haklı olabilirsiniz ama ben avast tan pek memnun kalmadım daha doğrusu virüs taramalarında yetersiz bir program bence yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim :)
  • Eset + Kaspersky
    Güzel olur yukarıdaki arkadaşın dediği gibi.Bide zararlı yazılımlar için Malware-Bytes öneririm.
  • Bende bunlardan birini düşünüyorum sanırım kaspersky olucak yine teşekkürler yorumunuz için :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birde hocam anti malware'lar çok önemli.
    Böyle hani internet sayfasını değiştiren,kayıt defterini falan silen şeylerden korunmak için anti-malware kesinlikle lazım.
    Bunun içinde Malware-Bytes olması gereken bi program. @Inflame90

Birde ilk önce deneme sürümünü indirip denemenizi öneririm olası bi durumda sistem falan yavaşlarsa diye.
  • Anti malware tek bi program sanırım haklısınız internet sayfasının değişmesi gibi sorunlardan bende şikayetçiyim uyardığınız ve yorumunuz için teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.