AVG 6.0 FREE kessinlikle tavsiye ediyorum ben bilgisayar teknisyeniyim ve virüsün olduğu heryerde müthiş bir performans gösteriyor temizlemediği birşey yok süper
Bit Defender Rus yazılımdada iyidirler ama pek ısınamadım çok ağar çalışıo nortonm gibi AVG fullsystem scan ı 10 dkk sürmüyo bile
Avast iyidir, bende severim...
bende avast'i tek gecerim, sistemi yormuyo ve norton'un bulamadigi virusleri buluyo...
eğer antivirus kullanma mecburiyetine düşseydim kaspersky kullanırdım
quote:
Orjinalden alıntı: EkSeLAnS
quote:
Orjinalden alıntı: watcher
şu avast antivirus hiç kimsenin bulamadığı herşeyi buluoyor
sen bu antivirusu çok semişsin anlaşılan eh eğer programın devamlılıgını istiyorsan destek olmalısın crack le serialle ne işin var
biz gençlik zaten aldığımız az buçuk paralarla internetten bi kredikartı bulup ödeme yapabiliyoruz da gıcıklığına crack kullanıyoruz
Bu anti-virüs proramını kurduktan sonra ilk yaptırdığım taratmada hdd üzerindeki yedek tuttuğum bütün kurulmamış programların sadece setup dosyalarını sildi attı. Allah tan hepsinin cd dede yedeği vardı. Kısacası o programı kullananın bilgisayarında hiç bir sorun olmaz. Çünkü hdd de doğru dürüst hiç bi şey kalmıyacak
Gel sen Kaspersky 2004 kur hiç başın ağrımasın Dostum...
en iyisi norton coprate edition ama herkes bulamas :)
quote:
Orjinalden alıntı: bmutlu
eyer diskim fat 32 ise kırman cok kolay bunu herkes bilmes windows\system içinde sam adlı uzantı olmaya bir dosya bar onu sam.bak olarak rename et sonra bilgisayarı administrator olarak şifresiz acarsın sadece masa ustundeki kısayolların gider eyer ntfs ise disk patitionu ozaman format :) kolay gele
quote:
su dunyada bir sen varmissinda bizim haberimiz yokmus
quote:
Neden senmi yazdın norton un o versiyonunu?
KAV tek geçerim(Becerebilene ucretsiz)
quote:
Orjinalden alıntı: watcher
kardeşim bir sürü antivirus programı var bir boka yaramaz bu adamlar bunu bildikleri halde niye boşuna uğraşırlar die beynimi yoruyorum şu avast antivirus hiç kimsenin bulamadığı herşeyi buluoyor bu programı deneyen varmı? ayrıca halen demo kullanmaktayım crack'ini bulanda varmı die merak içersindeyim..... makinayı da hiç kasmamakta ayrıca.....
evet avast cok harika cd keyini pm attım
burada panta platinium internet security 8.0 kullanan yok anırım panda sizin kav ınızı antivirüs diye yakalayıp siler forever panda
Yoolar Fordun, dağlar kurdun, bu işler de "norton"un....
Norton 2005, wormlara karşıda etkili
antivirüs programlarının kralı bulunamaz herkes kendi kafasına göre tutturmuş bitane kullanıyor mesela benim nortona alerjim nedeni makinayı çok kasması vs isteyen istediğini kullanır fakat yapılan testler olması gerekiyor bi arkadaşımız bununla ilgili bir topic açmıştı ama bulamadım kendisi nod32 yi test etmiş sonuç gerçekten çok iyi bulabilen varsa arkadaşşın dediği virüslü dosyaları download edersiniz nein ne olduğu meydana çıkar tabi riskine katlanabilirseniz
arkadaslar bence en iyi antivirüs programi antivir ! bi kere sistemi hic yormuyor. çalıştığını bile anlamazsın... güncelersen bulmadığı virüs yok... bi de bedava... siddetle tavsiye olunur ! avg internet hızını yavaşlatıyor... nortondan bahsetmek zaten gereksiz... hiç bi işe yaramıyor.. at gitsin ! en iyisi antivir,, bi de yanına zone alarm + ad-aware 6.0 oh cllop gibi walla