Şimdi Ara

antivirus programlarının kralı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Warm Blocking özelliği filan eklemişler. Bayagi güzel olmus...
  • Walla Bit Defender 8 kullanıyorum, memnunum.
  • avast ve kaspersky en iyileri norton sistemi sömürüyor
  • Dostlar konuya yazılanların tamamını okudum ve herkes kendine göre haklı sebepler ile antivirus programı kullanıyor buna saygı duyarım ..ancak burada bende 96 yılından bu yana hem evimde hem cafemde hemde pc satış ve servis işi yapmaktayım nacizane tecrübeme dayanarak ESET NOD32 7-8 usd +kdv 1 yıllık güncelleme ve lisans daha ne için ararsınız diğer hem pahalı hemde sorunlu prg.ları üstelik türkiye de tel desteği var. Nisan 2004 te ilk duydum ve 1 ay sonra aldım ilk lisanslı prg ı yaz boyunca serviste bir çok yönüyle kendimce test ettim .. şimdi ise tüm makinalarıma lisanslı NOD32 kurdum virüsleri unuttum..kesinlikle ve şiddetle herkese tavsiye ederim.. NOT : ESET firması şimdi tüm virus prg larında bulunan "Heuristics scann engine technologie" dünyada ilk uygulayan firma..
    ayrıntı için şu linklere bakabilirsiniz :http://www.netsoft.com.tr/ http://www.nod32.com/home/home.htm http://www.nod32.com.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Troya -- 2 Kasım 2004, 23:37:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Troya

Dostlar konuya yazılanların tamamını okudum ve herkes kendine göre haklı sebepler ile antivirus programı kullanıyor buna saygı duyarım ..ancak burada bende 96 yılından bu yana hem evimde hem cafemde hemde pc satış ve servis işi yapmaktayım nacizane tecrübeme dayanarak ESET NOD32 7-8 usd +kdv 1 yıllık güncelleme ve lisans daha ne için ararsınız diğer hem pahalı hemde sorunlu prg.ları üstelik türkiye de tel desteği var. Nisan 2004 te ilk duydum ve 1 ay sonra aldım ilk lisanslı prg ı yaz boyunca serviste bir çok yönüyle kendimce test ettim .. şimdi ise tüm makinalarıma lisanslı NOD32 kurdum virüsleri unuttum..kesinlikle ve şiddetle herkese tavsiye ederim.. NOT : ESET firması şimdi tüm virus prg larında bulunan "Heuristics scann engine technologie" dünyada ilk uygulayan firma..
    ayrıntı için şu linklere bakabilirsiniz :http://www.netsoft.com.tr/ http://www.nod32.com/home/home.htm http://www.nod32.com.tr/

+1

• quote:

Orjinalden alıntı: surfer

antivir . etkili ve ücretsiz

aynen katılıyorumda su bendekı manager32.exe yı bı turlu bulamıyor searclıyom oda bulmuyor netsek bılmemkı
  • Eset nod32. En iyisi bu bence. Arkadaşında bahsettiği gibi Heuristic Scan Engine Technology kullanan ilk firma. Ayrıca microsoft'un built-in firewall ve sistem virüsleri konusunda en büyük çözüm ortağıda nod32. Kendim Norton kullanıyorum, üşenmsem iki dakika girip alacağım. 7 dolar yüzlerce dolarlık makinanızın stabil çalışması için çok ufak bir rakam, herkes verebilir.
  • yani şimdi sp2+nod32 yeterli mi bu zone alarm falan nedir biraz açıklarmısınız
  • Dostlar Aslında Norton u kötülemek istemem ama bana 1 yıl önce yaşattığı sıkıntıları düşündüğüm zaman hakkında hiç ii düşünmüyorum.. Oysa bende bundan 3 sene önce Norton un (Symantec) firmasının ABD deki Savunma bakanlığının (Pentagon) sistem güvenliği için anlaşma yaptığını duyduğum için onu o tarihten itibaren kullanmaya başlamış ve tavsiye etmiştim.. ancak aradan 3 yıl geçtikten sonra bizler gibi normal userler için ürettikleri antivirus prg.ının çok kötü olduğunu ve şöhretlerini kötüye kullandıklarını düşünüyorum... ve bu düşüncemi kanıtlayan bir haberi de bu gün aldım ve okudum ki düşüncemde hakkaten haklıymışım şimdi sizlere haberi c/p yapıyorum Haber kaynağı :www.haberarsivi.com ve Hürriyetim dir.

İLGİLİ HABER

Önde gelen online güvenlik şirketlerinden Symantec, amiral gemisi Norton AntiVirüs 2005'te güvenlik açığı olduğunu kabul etti. İlk olarak ekim ayında bulunan açık, Norton AntiVirus 2005 kullanıcılarının bilgisayarlarına virüs bulaştıran bazı zararlı script'lerin çalışmasına izin veriyor. ZDNet'e konuşan Symantec Sözcüsü güvenlik zaafiyetini kabul etmekle birlikte "sadece 'administator' (bilgisayar yöneticisi) hakkıyla açılan Windows sistemlerini etkilediğini için" kullanıcılar açısından tehdit oluşturmadığını iddia etti. Sözcü, "Symantec bu durumun tehdit değil, erişim olarak nitelendirmeyi tercih ediyor. Söz konusu VSB script'i yönetici hakkıyla çalışan Windows'larda etkili oluyor" dedi.

MILISIC: SYMANTEC KULLANICILARI YANILTIYOR
    Ekim ayında açığı bulan güvenlik araştırmacısı Dan Milisic ise Symantec ile aynı fikirde değil. Norton AntiVirus 2005'in kurumsal müşterilerden çok bilgisayarını yönetici haklarıyla açan tüketiciler için tasarlanmış bir ürün olduğuna dikkat çeken Milisic, Symantec'i 'konunun özünü kaçırmak ve kullanıcıları yanlış yönlendirmekle" suçladı. Milisic, "'Symantec, Benim kodum çalışmıyor diyemiyor, çünkü bunu yapamaz. Norton Antivirus ev pazarına yönelik bir üründür. Kurumsal müşteriler için ayrı bir ürün vardır" diye konuştu.

Endüstri analisti Foad Fadaghi, Symantec tartışmasına katılmamayı tercih etmekle birlikte ev kullanıcılarının genelde yönetici olarak sistemlerini açtığını doğruladı.

OTOMATİK KORUMA GEÇ KALIYOR
    Norton AntiVirus'teki güvenlik açığı, Script Blocking (kod engelleme) özelliğinin devre dışı kalmasına neden oluyor. Ayrıca tray ikonuna tıklayarak NAV konsolunu açana kadar otomatik koruma özelliği işe yaramıyor. Bu süre içerisinde virüs zaten harekete geçmiş oluyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: trasher

yani şimdi sp2+nod32 yeterli mi bu zone alarm falan nedir biraz açıklarmısınız

ewt arkadaşım bir Lisanslı windows XP homeTR veya PROTR yüklü pc nin minimum güvenliği için kesinlikle SP2+Güçlü bir A.V.Programı (Tavsiye Lisanslı NOD32)+Ortalamanın üstünde başarılı bir Spyware yazılım güvenlik Programı (Tavsiye Lisanslı Ad-Aware Pro)... ancak tüm bu yazılımların uygun şekilde yapılandırılması ve güncellenmesi şarttır.. ve tabiiki hepsinin lisanslı olamsı güvenliğinizi ve gerektiğinde hertürlü oluşabilecek sorunlarınızı danışabilmeniz için yazılım lisansları artık kesinlikle olmalıdır diye düşünüyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Troya -- 10 Kasım 2004, 15:31:13 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.