ben şu anda kaspersky antivirüs personal pro 4.5.0.104 kullanıyorum. 26.10.2007 e kadar geçerli bi key var fakat eski bi sürüm olduğundan tam güvenemiyorum. topiclerden gördüğüm kadarıyla nod32 e yönelik bi üstünlük var ne dersiniz kasperskye devam ediyim yoksa nod32 e mi geçiyim???????????????
quote:
Orjinalden alıntı: CoMe_On
ben şu anda kaspersky antivirüs personal pro 4.5.0.104 kullanıyorum. 26.10.2007 e kadar geçerli bi key var fakat eski bi sürüm olduğundan tam güvenemiyorum. topiclerden gördüğüm kadarıyla nod32 e yönelik bi üstünlük var ne dersiniz kasperskye devam ediyim yoksa nod32 e mi geçiyim???????????????
Aktif olarak nod32'yi kullanıp, İsteğe bağlı taramalar için Kaspersky kullanabilirsiniz...
Bence zone alarm pro kullan.İçinde hem firewall hem antispy özelliği var
quote:
Orjinalden alıntı: İsTLee
Bence zone alarm pro kullan.İçinde hem firewall hem antispy özelliği var
bende aynı antivirüs programını kullanıyorum. en az bir buçuk sene daha paşa paşa kullanırız. zamanı gelince de ne yapılması gerekiyorsa yaparız. şimdiden dertlenmeye gerek yok
Valla şu anda Kaspersky kurulu.
Ondan önceki Nod32 hem sistemi hiç ama hiç yormaması hem de çok hızlı tarama yapması ben de "acab" sorusu doğurdu ve Kaspersky kurdum ama şunu gördüm ki Nod32 gerçekten de baba bir program.
Firewall olarak da hemehen ehemen hepsi aynı bence :Kerio,Sygate,Zone Alarm.Fakat Sygate sistemde var mı yok mu belli değil.O yüzden onu öneriyorum
zone alarm free ve avg yada antivir free virüs prg ları yanına spy boot real çalışsın yeterli.
girdiğin sitelere ve her free prg ı yüklemeyerekte güvenliğini iyice sağlama almış olursun.
Kaspersky çok ağır bi anti
quote:
Orjinalden alıntı: mbukalemun
zone alarm free ve avg yada antivir free virüs prg ları yanına spy boot real çalışsın yeterli.
girdiğin sitelere ve her free prg ı yüklemeyerekte güvenliğini iyice sağlama almış olursun.
sen bunları kullandığın için mi iyi diyorsun yoksa bir dayanağın var mı?
Mesela Zone Alarm ın Sygate e göre na artısı var?
ya da AVG nin Nod32 ye göre ne artısı var?
quote:
Orjinalden alıntı: karizzmma
Kaspersky çok ağır bi anti
Evet çok kasar panda veya nod32 yi kullanabilirsin.. avast falan tavsiye etmem..
arkadaşlar avast nasıl?ben bir aydır avast kullanıyorum çok da memnunum ama tavsiye ettiğiniz gerçekten baba diyebileceginiz virus programı var mı?
DİKKAT!!
Forumda söylenenler doğrultusunda 2 yıllık Kaspersky ci olmama rağmen yeni formattan sonra NOD32 yi kurdum.. Başlarda çok hoşuma gitti hızlı kullanımı kolay sayılır.. arayuzu güzel.. vss.. bir hafta kadar kullandım ama bilgisayarda bir ağarlaşma sezdim CPU çok meşgul oluyordu.. içime kurt düştü Hiren's boot cd ile açıp mcaffe ile taratma yaptım 2 trojan 5 adware buldu... Kaspesry kullanırkende arasıra bu taratmayı yapardım hep temiz çıkardı... NOD 32 yi kaldırdım Kaspersk e geri döndüm..
Aman arkadaşlar dikkat edelim
babi bence bi 22www.asltavista.box.sk22 ye bi girin ordan bi şey olmuyosa daha da olmaz arkadaşlar. ben nod32 öneriyorum
hiçbişi kullanmayın nete girmeyin dosyada almayın oturun öyle virüs girmez
avast bencede
avast derim
Ne avastı ya.Avastın üzerine nod veya kaspersky kurunda avastın ne kadar virüs ve trojan kaçırdığını görün.Denemesi bedava .