Şimdi Ara

ANTİVİRÜS TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam millet dün ESET NOD 32 adlı virüs programını indirdim favorimdir kendisi fakat sonra aklıma ESET Smart Security geldi bende onu indirdim kurdum sonrasında ESET NOD 32 yok oldu şuanda ne bildirim çubuğunda nede başka yerde ben ESET NOD 32 yi etkinleştirmiştim şimdi Smart Security etkinleşmiş NOD 32 kalkmış bu normal birşeymi Smart Security NOD 32 den daha iyimiş acaba bu ürün anahtarını kendine alıp NOD 32 yimi sildi böyle bir olanak varmı yoksa ne oldu bu program birde bu ESET Smart Security varken AVAST ı kursak bir sorun çıkarmı ?

cevaplayan herkese teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: emre gençel

Selam millet dün ESET NOD 32 adlı virüs programını indirdim favorimdir kendisi fakat sonra aklıma ESET Smart Security geldi bende onu indirdim kurdum sonrasında ESET NOD 32 yok oldu şuanda ne bildirim çubuğunda nede başka yerde ben ESET NOD 32 yi etkinleştirmiştim şimdi Smart Security etkinleşmiş NOD 32 kalkmış bu normal birşeymi Smart Security NOD 32 den daha iyimiş acaba bu ürün anahtarını kendine alıp NOD 32 yimi sildi böyle bir olanak varmı yoksa ne oldu bu program birde bu ESET Smart Security varken AVAST ı kursak bir sorun çıkarmı ?

cevaplayan herkese teşekkür ederim

Bildiğim kadarıyla kurulu olan bir antivirüsü kaldırmadan aynı marka diğer bir antivirüsü bilgisayarına aynı anda kuramazsın kurarken muhtemelen bir önceki antivirüsü kaldırır.Ancak farklı bir firma ise aynı anda kurabilir ama o da çakışmaya sebep olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarik1968 -- 1 Ekim 2016; 14:07:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Antivirüs Önerisi
    geçen yıl açıldı
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.