Şimdi Ara

Antivirüs Tavsiyesinde Bulunur Musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Eset İnternet security kullanıyorum. Fakat kendiliğinden sayfalar açılıyor.
    Acaba bana iyi ve bilgisayarı kasmayacak bir antivirüs programı tavsiye eder misiniz?
    Teşekkür ederim

• Kaspersky Gerçekten Çok Güzel Bir Uygulama Tavsiye Ederim Full Sürümüde İnternetten Araştırılıp Bulunabilir Üstelik Saygılarımla!
  • SeCuRiTy TM kullanıcısına yanıt
    Kaspersky eskiden kullanmıştım. Çok kasıyordu. Acaba şu an kullanımı nasıl, bilgisayarı kasar mı?
    Teşekkürler
  • pisyagmur kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarı İlk Açtığında Komple Kendine Gelmesi İmleç Dolması Vs. Normalde 5 Dakikada Pc Kendine Geliyorsa KasperSky İle 10 Dakikada Felan Gelir Ama Açılış Harici Bir Kasma Bende Yok Hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 7 - 8 kullanıyorsanız: Combofix + Malwarebytes

Windows 8.1 - 10 kullanıyorsanız: Malwarebytes önerimdir. (Combofix 8.1 ve 10 desteklenmiyor)

Kasper gibi antivirüs tarayıcılarda genelde virüs oluşur, üstelik de işine gelen dosyaları tarar. Malwarebytes ise sistemin dibini dahi tarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Up Lieutenant -- 6 Ağustos 2018; 4:23:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Aslında Combofix AntiVirüs Programı Değildir! Sistemdeki Sıkıntıları Gideren Her Sıkıntı Olduğunda Tarayıp Düzelttirebildiğimiz Bir Programdır!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bence hiç gerek yok windows Defender i açık tutman yeterli olacaktır şayet ben öyle yapıyorum 0 virüs
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SeCuRiTy TM kullanıcısına yanıt
    dikkat ettiyseniz; mesajımın ilk satırında malwarebytes ile birlikte yazmışım. yani futbol terimiyle bakacak olursak; combofix asist, malwarebytes gol.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avira kullanın hafiftir ve kasmaz.

• Teşekkür ederim arkadaslar.
  • Hiçbir şey kullanmayın arkadaşlar.

• 1- Eset internet security kullanmak

2- Tarayıcı olarak Mozilla kullanmak

3- ad block eklentisi kullanmak (mozilla için)

4- windows "Kullanıcı hesabı denetimi" ayarını en yüksek seviyeye getirmek

5- Bilgisayarlar arası kullanılan usb diskleri kullanma-mak

Antivirüs Tavsiyesinde Bulunur Musunuz?
  • Avast antivirüs programını öneririm , uzun zamandır kullanıyorum ve şu ana kadar hiçbir sorununu görmedim.Ücretsiz olarak kullanacaksın sanırım professiyonel versiyonunu da satın almanı öneririm.
  • Kaspersky Internet Security İyidir
  • Eset hiç bir işe yaramaz eseti silip Kaspersky yükledim bir sürü trojan bulmuştu Avast la falan hiç uğraşma kendine hayrı yok programın zaten crakleme işi en bastan adamı kanser ediyo git 40 lira ver orijinal Windows al ne 100 de100 disk kullanma sorunu yaşarsın nede antivirüs Windows defender sürekli guncelleme alıyor

• Eset İnternet security kaldırıp kaspersky deneme sürümünü yükledim. Kaspersky taradım ve bir sürü trojen virüs filan buldu. Ayrıca reklamları da kendiliğinden engelliyor. Çok memnun kaldım. Deneme sürümü bitince muhtemelen lisans satın alacağım.

Lisans satın alma konusunda yardımcı olabilir misiniz? İnternetten alış veriş yapma konusunda bilgisizim. Yardımcı olacak arkadaslara teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.