Şimdi Ara

Antremandan önce enerjimizin yüksek olması için ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuda yardımınız lazım, kickboks'u çok seviyorum antremanlara istekli gidiyorum ama şu aralar üzerimde halsizlik var. Buda performansımı çok düşürüyor. Antremanlardan önce ne tavsiye edebilirsiniz ?

• Uyku olabilir günde kaç saat uyuyorsun mesela ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarchyZone

Uyku olabilir günde kaç saat uyuyorsun mesela ?
    Hocam 10 saat falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes4125 -- 25 Şubat 2014; 22:51:36 >
  • Antremandan 30-45 dk önce karbonhidrat ağırlıklı beslenirsen bence gayet zinde gidebilirsin. Makarna, Haşlanmış patates ve tahıllı ekmek gibi değeri yüksek besinler bunlarla birlikte 1 adet muz yedin mi bomba gibi gidersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnarchyZone

Antremandan 30-45 dk önce karbonhidrat ağırlıklı beslenirsen bence gayet zinde gidebilirsin. Makarna, Haşlanmış patates ve tahıllı ekmek gibi değeri yüksek besinler bunlarla birlikte 1 adet muz yedin mi bomba gibi gidersin

Sağolasın deniycem
  • antrenmandan 35 40 dakika önce yersen antrenmanın 15. dakikasında yerden toplarlar...,
    antrenmandan en az 2 saat önce karbonhidrat ağırlıklı beslenmelisin... çok acıkırsan 1 saat önce biraz meyve falan yiyebilirsin...
    halsizliğin sebebi yetersiz beslenme olabilir... antrenmanlar da ağır geçiyorsa beslenmen yetersiz geliyordur...
    bunu antrenmandan önce enerji alarak atlatamazsın beslenme düzeni sağlaman gerekir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 26 Şubat 2014; 11:54:56 >
  • antremandan 2 saat once:
    1 su bardağı yulaf ezmesi
    3 tam haşlanmış yumurta
    yarım muz

ye bunları.antremanda yorulursan gel beni bul.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

antrenmandan 35 40 dakika önce yersen antrenmanın 15. dakikasında yerden toplarlar...,
    antrenmandan en az 2 saat önce karbonhidrat ağırlıklı beslenmelisin... çok acıkırsan 1 saat önce biraz meyve falan yiyebilirsin...
    halsizliğin sebebi yetersiz beslenme olabilir... antrenmanlar da ağır geçiyorsa beslenmen yetersiz geliyordur...
    bunu antrenmandan önce enerji alarak atlatamazsın beslenme düzeni sağlaman gerekir...

Hocam bunları söylemen çok iyi oldu, daha bugün ki antremana 35 - 40 dk önce tıka basa yedim. Bundan sonra 2 saat önce yemeye dikkat edicem.
  • karbonhidrat ağırlıklı beslenebilirsin birde tatlı ye çok faydası olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.