fenerbahçeli arkadaşlarım antuya üyeydim ama giremiyorum silinmiş sanırım üyeliğim.yıllardır üyeydim sanırım pazar gunu biraz sert mesajlar verdık silinmiş o gün bi el atında girebileyim orya hergun girmeliyim yoksa sanki bişeyler eksik..yardımcı olabilecek varmı...
bi el atın renkdaşlarım... nikim xhakkanx ti
Artık hepimiz 12Numaraya hocam boşver orayı. Bu arada davetiye atabilecek var mı 12Numara için?
davetiye ile giriliyorsa bende alayım arkadaşlar....
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
Artık hepimiz 12Numaraya hocam boşver orayı. Bu arada davetiye atabilecek var mı 12Numara için?
12 numara ne oluyor acaba?
antu sisteminde bir hata olmuş hafta içinde. Sistem kendisi kimi üyelikleri otomatik olarak silmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: Noctivagant
antu sisteminde bir hata olmuş hafta içinde. Sistem kendisi kimi üyelikleri otomatik olarak silmiş.
renktaş düzelecekmiymiş..
İyice kendini kaybetti antu. Biraz düzelmişti ama,eski haline döndü. Fenerbahçe'nin sözde resmi taraftar sitesi.
3 temmuzda antu kendini belli etti arkadaşlar. antu deyip durmayin tüm taraftarlar 12numarada bulusuyor.
ayrıca davetiye sistemine dikkat edin , rakip taraftardan birini davet edersenız ve o üye ceza alirsa sizin üyelikte güme gider.
quote:
Orijinalden alıntı: McSlaty
3 temmuzda antu kendini belli etti arkadaşlar. antu deyip durmayin tüm taraftarlar 12numarada bulusuyor.
ayrıca davetiye sistemine dikkat edin , rakip taraftardan birini davet edersenız ve o üye ceza alirsa sizin üyelikte güme gider.
renktaş davetiye nerden nasıl alabiliriz.....üye olan bi renktaş davet gönderebilirmi...siteyıde snaırım antudan bir arkadaş yapıyordu..
renktaşlar biri bana 12numara davetiyesi atabilir mi..çok merak ettim
Davetiye olmadan uye oldum ben daha davetiyeye gecilmedi sanirim...
antu şifreside kabul olur..ne olup bitiyo okuyamıyoruz kaç gundur..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme