Şimdi Ara

AnyBalance (Çok Amaçlı Servis Sağlayıcı Sorgulama Sistemi) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
12
Favori
15.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chronos1121

Turkcell sadece faturalı kısmı hazırlandığı için faturalı/faturasız seçeneği yok. Faturasız hat sahiplerin katılımı çok düşük maalesef.
    Bir de Turkcell dün itibariyle web sitesini komple yeniledi ve şu anda yaptığımız servis sağlayıcı doğal olarak devere dışı kaldı. Onu en kısa zamanda yenileyeceğiz.
    Haberlerimizi takip edin :)

ilginiz icin tesekkurler. turkcell faturali icin takipteyim
    bu lisanslama olayini halâ tam anlayamadım yukarda yazildigi gibi google hesabina omur boyu lisanslamak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    Lisanslama kısmı zannettiğiniz kadar karışık değil. Menüden "Buy" seçeneğine tıklarsanız karşınıza satın alma sayfası gelecektir. Ordaki orta kısmındaki menüden lisans türünüzü seçin ve Google Play üzerinden ödemeyi yapın. Google Play süresiz lisansın fiyatı şu anda 17.99 USD (açıklama kısmında görünecek zaten)
  • quote:

Lisanslama kısmı zannettiğiniz kadar karışık değil. Menüden "Buy" seçeneğine tıklarsanız karşınıza satın alma sayfası gelecektir. Ordaki orta kısmındaki menüden lisans türünüzü seçin ve Google Play üzerinden ödemeyi yapın. Google Play süresiz lisansın fiyatı şu anda 17.99 USD (açıklama kısmında görünecek zaten)

program ilerleyen zamanlarda ucretli olmadan , erken davranin bu ucretsiz zamanlarda lisansı kapın gibi bir anlam cikariyorum konunun ilk mesajından ya yanlış anlamışım ya da program ilk çıktığı zamanlar öyleymis.

bu sekilde ne kadar gider bu program ?

• quote:

program ilerleyen zamanlarda ucretli olmadan , erken davranin bu ucretsiz zamanlarda lisansı kapın gibi bir anlam cikariyorum konunun ilk mesajından ya yanlış anlamışım ya da program ilk çıktığı zamanlar öyleymis.

bu sekilde ne kadar gider bu program ?

• ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    Mesajlar biraz fazla olmuş hocam :)
    Programda toplam 7 hesabın altında kaldığınız sürece ücretli lisans almak gibi bir zorunluluğunuz yok. Ücretli versiyonun avantajlarını da yazdım ilk mesajda, ama lisansı kapın gibi bir şey yazdığımı hatırlamıyorum, onu hangi kısımda çıkarttınız acaba? Orayı düzelteyim de yanlış anlaşılma olmasın :)
  • Arkadaşlar Turkcell kullanıcıları Turkcell Online İşlemler uygulamasını indirerek de benzer bir işlevi Widget halinde edinebilirler.

• birkaç arkadaşım da benden görüp istediler. gören beğeniyor istiyor :)
  • marxx kullanıcısına yanıt
    İşte ne güzel, demek ki yayılıyoruz, gelişyoruz.

Son durum haberi: Bu arada Turkcell için yapılandırma sürüyor. Site komple değiştiği için modül baştan yapılandırılacak, ve sayaçlar biraz değişecek gibi.

Vodafone için de halen katılımcı yok, hiç aranızda veya çevrenizde faturalı/faturasız Vodafone abonesi yok mu?
  • MÜJDE! AnyBalance Türkçe test sürümü hazır.
    Lütfen kurup, bulduğunuz herhangi bir hata varsa bana bildirin. Bir süre test edip markete de güncellemeyi çıkaracağız.
    Türkçe sürümünü indir:
    http://yadi.sk/d/rU91JWT3DPkvo

Türkçe sürüm hakkında mutlaka, ama mutlaka pozitif ve negatif her türlü cevabınızı bekliyorum. Bu yorumların doğrultusunda Google Play markete eklemeyi yapacağız.

Herkesi haberdar edemiyorum tek mesajda, ama cevaplarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 27 Kasım 2013; 12:37:15 >
  • işin içinde ruslar varsa bir durup düşünüp öyle kullanmak lazım yinede ortada emek var başarılar dilerim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

Arkadaşlar Turkcell kullanıcıları Turkcell Online İşlemler uygulamasını indirerek de benzer bir işlevi Widget halinde edinebilirler.

Ben zaten o şekilde kullanıyorum. Güvenli en azından.
  • Bu arada Turkcell faturasız desteklenmiyor mu? Uygulamayı kurup ayarları yaptım ancak sadece kalan bakiyeyi görebiliyorum. Veri paketi vs. görünmüyor.
  • oktay86 kullanıcısına yanıt
    Sizin için önyargıları aşma zamanı geldi ve geçiyor bile.
  • Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    Henüz tam olarak desteklenmiyor. Hesap bilgilerini vermek isteyen kullanıcı yok.
    Projeye katılmak istiyorsanız bana PM atabilirsiniz
  • quote:

Sizin için önyargıları aşma zamanı geldi ve geçiyor bile.

Zamanla aşılıcaktır ama zaman gerekir bunlar için. Dediğim gibi emeğe saygımız var başarılar diliyorum.
  • Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    Yalnız hangi versiyon Turkcell modülü kurdunuz? son 2.0.7 versiyonda teoride çalışması lazım herşeyin
  • quote:

MÜJDE! AnyBalance Türkçe test sürümü hazır.
    Lütfen kurup, bulduğunuz herhangi bir hata varsa bana bildirin. Bir süre test edip markete de güncellemeyi çıkaracağız.
    Türkçe sürümünü indir:
    http://yadi.sk/d/rU91JWT3DPkvo

Türkçe sürüm hakkında mutlaka, ama mutlaka pozitif ve negatif her türlü cevabınızı bekliyorum. Bu yorumların doğrultusunda Google Play markete eklemeyi yapacağız.

Herkesi haberdar edemiyorum tek mesajda, ama cevaplarınızı bekliyorum.

Kardeşim on numarasın
    Sadece programın arayuzunun türkçe olmasi bile pozitif yoruma yeter artar bile.herşey tıkır tıkır .emeğine sağlık

• şazenuş kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Diğer tarafa da bilgi verebilirmisiniz? Ben burdaki ana mesajı ve Turkcell modülü güncelleyince oraki mesajımı da güncellerim daha sonra.
  • Teşekkür ederiz hocam, emeğinize sağlık, elleriniz dert görmesin...
  • quote:

Teşekkür ederim hocam. Diğer tarafa da bilgi verebilirmisiniz? Ben burdaki ana mesajı ve Turkcell modülü güncelleyince oraki mesajımı da güncellerim daha sonra.

Tabi ki ne demek

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.