Şimdi Ara

!!!ANYCOOL T 808 ( ANALOG TV + ÇİFT SİMKARTLI + 1 GB HAFIZA KARTI HEDİYE )!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok kararsız kaldım lütfen yardım edin bu telefonu almaya çok meyilliyim ve ne dersiniz telefon hakında?? hepsiburadanın en çok satan teli ve hepsiburada garantisi ile satılıyor ne dersiniz??

• alma kesinlikle
  • quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

alma kesinlikle

kesinlikle katılıyorum sakın alma

neden alma diyorum : bnde yaklasık 1 ay önce anycool t828 kullandım telefonda 2mp kamera var yazıyor fakat vga zaten hepsinin vga bazılarında 3,2 5,0 hatta 6,2 mp bile yazar ama hepsi vga
    gelelim işin en kötü yanı olan sar degerlerine sar degerleri normalin çok üstünde bide çift sim kartlı olunca allahh yandık anam o telefonla 5dk bile konusamassınız konusursanısda basagrısından dayanabilcekmisinis merak ediyorum
    gelelim cihazın sesine sesi zaten herkes biliyor çok iyi fakat hoparlörleri kaliteli deil o yüzden bir kaç ay içinde yavaş yavaş kalite gidiyor sesin yerini aşırı cızırtı alıyor ...
    ve ayrıca orda telefon 5 hoparlörlü gözüküyor fakat çift hoparlör.....
    bnce bu telin tek artısı tv olayı fakat bu cihazların antenleri çok hassas hemen kırılıor
    bnm t828 ime ne oldu derseniz
    müzik açıkken suya düştü ve su içinde bir süre kaldı su içinde durdugu süre boyunca müzik kapanmadı çaldı fakat sonra hoparlörler boguldu tel kapandı allah rahmet eylesin

sana öğütüm hiçç bulaşma bu telefonlara uygun fiyata bir SE yada NOKİA nul al onlarseni kesinlikle tatmin edecektir

• Çift hat ve tv' ye aldanmayın. Bu ve buna benzer olan telefonlar son derece kalitesiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.