arkadaşlar çok kararsız kaldım lütfen yardım edin bu telefonu almaya çok meyilliyim ve ne dersiniz telefon hakında?? hepsiburadanın en çok satan teli ve hepsiburada garantisi ile satılıyor ne dersiniz??
alma kesinlikle
quote:
Orjinalden alıntı: sugarboy
alma kesinlikle
kesinlikle katılıyorum sakın alma
neden alma diyorum : bnde yaklasık 1 ay önce anycool t828 kullandım telefonda 2mp kamera var yazıyor fakat vga zaten hepsinin vga bazılarında 3,2 5,0 hatta 6,2 mp bile yazar ama hepsi vga gelelim işin en kötü yanı olan sar degerlerine sar degerleri normalin çok üstünde bide çift sim kartlı olunca allahh yandık anam o telefonla 5dk bile konusamassınız konusursanısda basagrısından dayanabilcekmisinis merak ediyorum gelelim cihazın sesine sesi zaten herkes biliyor çok iyi fakat hoparlörleri kaliteli deil o yüzden bir kaç ay içinde yavaş yavaş kalite gidiyor sesin yerini aşırı cızırtı alıyor ... ve ayrıca orda telefon 5 hoparlörlü gözüküyor fakat çift hoparlör..... bnce bu telin tek artısı tv olayı fakat bu cihazların antenleri çok hassas hemen kırılıor bnm t828 ime ne oldu derseniz müzik açıkken suya düştü ve su içinde bir süre kaldı su içinde durdugu süre boyunca müzik kapanmadı çaldı fakat sonra hoparlörler boguldu tel kapandı allah rahmet eylesin
sana öğütüm hiçç bulaşma bu telefonlara uygun fiyata bir SE yada NOKİA nul al onlarseni kesinlikle tatmin edecektir
Çift hat ve tv' ye aldanmayın. Bu ve buna benzer olan telefonlar son derece kalitesiz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme