Şimdi Ara

AnyCool t808 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
2
Favori
156.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün t838i yi 190ytl ye aldım :D hiç bir sorum yoq süper sıfır 3.2 mp dio bi ona gıcık oldum kamera vga o yazııı yok etmeme gerekio ndn ble bi mallık yaptısalar artık
  • BAŞ AĞRISINI HİSSEDEN byApo madem aldın bu telefonu konuşurken kulağından uzak tut kardeşim yada sürekli kulaklık kullan sevgiler
    quote:

Orjinalden alıntı: By.Apo

quote:

Orjinalden alıntı: ARIKAN

Arkadaşlar bir denemenizi rica ediyorum.Alın elinize bir nokia-s.e.-samsung-lg-mot vs.gibi telefonlarla 10 dakika bir konuşma yapın.sonra kendinizi rahatsız hissetmessiniz.AMA bir çin malı(n99-n100-n101n-Anycool seriler ile bu süreyi konuşarak geçirin bakın arkadaşlar başınız ağrımaya başlayacaktır.LÜTFEN BİR DENEYİN.....Bu sitede bangır bangır bağırıyorum hiç bir allahın kulu SAR DEĞERİ AÇIKLAMAIYOR.SATICILARDA BİLMİYOR.AMA ONU KAÇAK GETİRENLER.( G.antepde-nusaybinde-kiliste vb.sınır şehirlerinde ) ÇOK İYİ BİLİYORLAR. PARALAR CEBE.RADYASYON BİZİM GİBİ KULLANICILARA.........HAYIRLISI OLSUN
    O BÖLGELERDE BİR ZAMANLAR ÇALIŞTIĞIM İÇİN ÇOK İYİ KONULARI BİLİRİM

Bu konuda kesinlikle ARIKAN arkadaşıma katılıyorum...

Bende t818 var ve uzun konuşmalarda gerçekten kulağım çok rahatsız oluyor...Kulaklıkla konuşmayı tercih ediyorum.Zaten bu fiyata telefondan anca böyle birşey olur..

• selam. ben bir tane anycool telefon aldım.290 a 4 gün oluyor. ama versiyonun bilmiyorum internetten arattım benımkine benzer anycool da bulamadım. versiyonun nasıl öğrenirim acaba? üstünde veya pilinde veya pilinin altındada bişe yazmıyor. anycool menunun ustunde sağ üst köşede kamera ve üst ortada hafif derinlik. derinlikli çizginin içindede V harfi var. versiyonu kaç oluyo şimdi? ben aldım ama satmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kokoin

selam. ben bir tane anycool telefon aldım.290 a 4 gün oluyor. ama versiyonun bilmiyorum internetten arattım benımkine benzer anycool da bulamadım. versiyonun nasıl öğrenirim acaba? üstünde veya pilinde veya pilinin altındada bişe yazmıyor. anycool menunun ustunde sağ üst köşede kamera ve üst ortada hafif derinlik. derinlikli çizginin içindede V harfi var. versiyonu kaç oluyo şimdi? ben aldım ama satmayı düşünüyorum.

Anycool modeli die insanlar o firma benim o firma benim derken zaten bir standardı olmuyor. Kaldı ki ortada öyle bir firma olmadığı için de kaçakçılar varmış gibi logo yapıştırıp satıyor ve değerinden yine yükseğe satılıyor. Tavsiyem telefonu aldığın yere geri iade etmen, üzerine para ekleyip MARKA telefonlara yönelmen. Amacın çift hatlı telefonsa Samsung ve General mobile...

• quote:

Orjinalden alıntı: ße®k

quote:

Orjinalden alıntı: asikartal18

menü--dosya yöneticisi--hafıza kartı veya resim nerdeyse oraya gir--resimin üzerine gel tamama bas seçeneklere gir---ilet de--bluetooth a de tmm dırr

quote:

quote:

arkadaşlar ben 2 gün önce anycool aldım ama bir sorunum var. Çektiğim fotoğrafı bluetoothla başka birine yollayamıyorum, daha doğrusu menüden nereye giderek yapacağımı bulamadım. Yardım ederseniz sevinirim.

cevap lütfen

ilet kısmında bluetooth seçeneği yok, sadece telefon defterine seçeneği var.

Bendede aynı sorun var, blututdan resim göndereceğim zaman ilet diyorum sadece Telefon defterine diye seçenek çıkıyor. Fakat Müzik göndereceğim zaman "ilet/Blutut" özelliği açılıyor ve gönderiyor. Neden resim göndereceğim zaman blutut çıkmıyor. Diğer taraftan resim ve müzikleri blututtan alıyor.
    Yazılımı bozulmuş olabilirmi? Yeni yazılım atılabilirmi?
    Teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: asikartal18

menü--dosya yöneticisi--hafıza kartı veya resim nerdeyse oraya gir--resimin üzerine gel tamama bas seçeneklere gir---ilet de--bluetooth a de tmm dırr

quote:

quote:

arkadaşlar ben 2 gün önce anycool aldım ama bir sorunum var. Çektiğim fotoğrafı bluetoothla başka birine yollayamıyorum, daha doğrusu menüden nereye giderek yapacağımı bulamadım. Yardım ederseniz sevinirim.

cevap lütfen

Arkadaşlar aynı sorun bir çok kişide var. Blututtan resim göndermiyor. Sizler gönderebiliyormusunuz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Alageyik34
    Anycool modeli die insanlar o firma benim o firma benim derken zaten bir standardı olmuyor. Kaldı ki ortada öyle bir firma olmadığı için de kaçakçılar varmış gibi logo yapıştırıp satıyor ve değerinden yine yükseğe satılıyor. Tavsiyem telefonu aldığın yere geri iade etmen, üzerine para ekleyip MARKA telefonlara yönelmen. Amacın çift hatlı telefonsa Samsung ve General mobile...

alageyik34 arkadasım telefon çok güzel. telefondan memnunum,tavsiyede ederim. fakat ben kızaklıda gözüm kaldı, nokia 6500 slayt gibi.6500 slaytın kaçağını 200 e aldım hafıza giriş yeri arızalı çıktı, ustune 90 kağit ekledim bunla deiştim.
    yoksa bu telefonda çok iyi. bataryasının yanında TV900 yazıyo,menuleri vista gorunumlu.
    ama versiyonu kaçsa yinede bulamadım.bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.

• Kokoin arkadaş anycool T808 telefonun versiyonunu öğrenmek için *#66*# versiyonu ve telefon hakkında herşeyi yazıyor.
  • arkadaşlar bende anycool N101n modeli var ekranı kırıldı nasıl bulabilirim
  • quote:

Bende göremedim öyle bir özellik. Yalnız müzik gönderirken blutut ile gönder çıkıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ss64

arkadaşlar bende anycool N101n modeli var ekranı kırıldı nasıl bulabilirim

Moralini bozmak istemem ama bildiğin çöp tenekesi varsa oraya at...

Şaka bir yana, bu model telefonların malesef ekranı-yedek parçalarını tedarik etmemişler.. Bunların geneli ülkeye kaçak yollardan getirildiği için hiç bir garanti içermiyor. Geçmiş olsun...

Bilgi: McOrco adlı üye, bu model telefonların yedek parçalarının olduğunu söyledi... O'na bir sor istersen...

• Orjinalden alıntı: nurolog

arkadaşlar ben istanbuldan GOLDEN ROYAL G703 diye bir telefon sipariş ettim pzartesi gelecek fiyatı 650 ytl bu telefonu önerdiler bilgisi olan varsa bana yazsın.şimdiden teşekkürler
    [/quot

Kalan konturu 2 hattada öğrenebiliyorsunuz bende öyle bir sorun yok. Turkcell Sim(A) da, Avea Sim(B) de takılı. *123# yap A tuşa bas, Turkcell hattında kalan konturu gösteriyor. 9333 yaz B tuşa bas kalan konturu söylüyor.
  • quote:

bt sorunu çözüldü

Bt sorununu nasıl çözdün?
  • En sonunda blutut olayını deneme yanılma yolu ile çözdüm. Herhangi bir resimi göndereceğimiz zaman ilet diyordum sadece telefon defterine çıkıyordu ve gönderme yapmıyordu.
    Resimi seçiyorsunuz seçenekler diyoruz ilet üzerinde parmağınızla çift tıklıyorsunuz bir sürü seçenek çıkıyor en altta blutut dediğinizde gönderiyor.
    Bu sorunuda çözüldü,
    Mobiledit program ile aynı Nokia PC suite proğramı gibi kablolu bağlantı yapıp Telefonun içini açabiliyorsunuz.
    Kolay gelsin
  • Bende 2 gün önce aldım bu teli gayet memnunum. İnternet ve kamera haricinde güzel bir telefon. Ses oldukça iyi. Çift batarya kulaklık 200 liraya aldım. Menüdede bi sıkıntım yok. İnternet ihtiyacı olmayanlar ve kamera kalitesi önemli değil diyenler için alınabilir bi telefon..
  • Arkadaşlar Anycool T808 telefon da video izlemek için hangi formatta olması lazım. Kaç tane converter proğram ile değişik değişik formatları denedim açmadı. Kendi kamerasıyla çektiği videoyu ayrıntılı bir şekilde inceledim, ayarları encode proğramlarıyla birebir yapmama ragmen oynatmadı.
    Bu konuda bilgisi olan arkadaş varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: veygun

Kokoin arkadaş anycool T808 telefonun versiyonunu öğrenmek için *#66*# versiyonu ve telefon hakkında herşeyi yazıyor.

valla bravo arkadasım. Tşk ettim.. t808 miş.. çift hatlı sorunu yok. kontur oğrenme olayında felan.. bloototh sağlam. hafıza kartı 512mb, orjinal nokia bataryalı 210 kağida bırakıyorum ben 290 a aldım, alalı 7 gün oldu. gayette güzel ,sıfır 6500 slaytı olan varsa takasa giderim.ilgililere duyrulu..
  • NERESİ İYİ BUNLARIN ARKADAŞIM.Arkadaşlar bir denemenizi rica ediyorum.Alın elinize bir nokia-s.e.-samsung-lg-mot vs.gibi telefonlarla 10 dakika bir konuşma yapın.sonra kendinizi rahatsız hissetmessiniz.AMA bir çin malı(n99-n100-n101n-Anycool seriler ile bu süreyi konuşarak geçirin bakın arkadaşlar başınız ağrımaya başlayacaktır.LÜTFEN BİR DENEYİN.....Bu sitede bangır bangır bağırıyorum hiç bir allahın kulu SAR DEĞERİ AÇIKLAMAIYOR.SATICILARDA BİLMİYOR.AMA ONU KAÇAK GETİRENLER.( G.antepde-nusaybinde-kiliste vb.sınır şehirlerinde ) ÇOK İYİ BİLİYORLAR. PARALAR CEBE.RADYASYON BİZİM GİBİ KULLANICILARA.........HAYIRLISI OLSUN
    O BÖLGELERDE BİR ZAMANLAR ÇALIŞTIĞIM İÇİN ÇOK İYİ KONULARI BİLİRİM
  • babam almis bu telefonu bugun biraz inceledim gercekten guzel bir telefon ozellikle tv ve radyo kalitesi cok iyi.
    ama arkadasin dedigi gibi sar durumu sanirim bu telefonda fazlaymis,bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: veygun

Arkadaşlar Anycool T808 telefon da video izlemek için hangi formatta olması lazım. Kaç tane converter proğram ile değişik değişik formatları denedim açmadı. Kendi kamerasıyla çektiği videoyu ayrıntılı bir şekilde inceledim, ayarları encode proğramlarıyla birebir yapmama ragmen oynatmadı.
    Bu konuda bilgisi olan arkadaş varmı?

En sonunda video olayını çözdüm, İstediğim videoyu telefon için video formatına çevirebildim sorunsuz izleyebiliyorum.
    Total video converter proğramının video dönüştürücü ayarları;
    Video formatı=PSP/Mpeg4 seçin.
    video size=176x144......16.9
    video opsion=Codec-xvid, frame rate=10, Bit rate=200
    Convert dediğimizde Anycool T808 telde izleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.