Şimdi Ara

AnyCool t808 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
2
Favori
156.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevap için teşekkürler arkadaşım kullanan birinden bunları duymak güzel kamerasına usbsine gelincede bu kadar ucuza alınan bi telde olur o kadar sorunlar.. Benim için önemli olan makinanın doğru çalışması hatlarda sorun yaşamıyor olmak onun dışındakiler çokta sorun değil... Tekrar teşekkürler...
    quote:

Orjinalden alıntı: By.Apo

arkadasin eger bu telefonu kamera içi aliyosan hiç alma kamerada birak 1.3megapixeli , megapixel bile yok kamera vga zoom yapiyo ama foto bozuluyo... Ama isigi iyi ayarlarsan fotoyu güzel cekiyo. cift hat sorunsuz calisiyo. ekrani devasa bise diger tellere göre ve dokunmatik sorunsuz çalisiyo. tv de güzel. sesi müzik seti gibi. ama tus takimi biraz sert. telefonda takilma yasamadim hic. menüsüde güzel nokia gibi cok kullanisli bi menü. yanliz sarj aleti cok dandik ve usb kablonun takildigi sokette dandik geldi bana ama dikkatli kullanirsan bise olmaz tas gibi tel. bende t818 var. fotolarda tipi kötü gözüküyo ama eline alinca diger modellerden daha iyi oldugunu görüceksin. siddetle tavsiye ederim yani güzel tel...

• Arkadaşlar.Bluetooth kulaklık ile T818 telefonda Müzik dinleyen veya TV izleyen varmı? Varsa telefon ses ayarlarını Bluetooth kulaklığa nasıl yaptınız?
  • t818 modelinde seste problem var karşı taraf sesimi kesik kesik duyuyor bu sorunla karşılaşan varmı ben çok net duyuyorum bunda bir problem yok fabrika ayar menüsünden bişi yapılabiliyormu *Kare66*kare Kare işaretini bulamadım da klavyede :)
  • arkadaşlar ben de bugun anycool t838i aldım gayt memnunum almadan önce de bayağı araştırdım ve anycool teledfonları arasında en beğendiğim telefon bu oldu diğerlerinden daha şekil ve kamerası daha ii çift hat herşey tıkır tıkır çalışıyo fakat şu ses değiştimeyi yapamadım bileniniz varsa yarımdıcı olabilrmi?
  • Beyler ben 2 gun once AnyCool Aldım modelını tam bılmıorıum ama cıft kamera ve Anycool yazısı Sol ustkosede anlarsınız artık..
    Benım problemım 3-4 saat şarja koyuorum hiç dolmuyor Ama doluyor gosterıor hep Bi bilgisi olan var mı yada telefon ıcerısınden nereden ayar yapıcam Yada bozukluk nerede...
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

arkadaşlar ben bu telefona baya özendim çift kartlı oluşu pda fln oluşu beni çekiyor resmen. şimdi sorun şu msj atarken hat seçmek kolay oluyor mu? Doğubankta anycooltr.com daki 828 modelini buldum onu almayı planlıyorum bozuk türkçesine çözüm var mı illa diğer kasalardan birini mi almalıyım

ilgisiz gördüm sizi arkadaşlar ????
  • quote:

Orjinalden alıntı: sErTaCh-uylas

arkadaşlar ben de bugun anycool t838i aldım gayt memnunum almadan önce de bayağı araştırdım ve anycool teledfonları arasında en beğendiğim telefon bu oldu diğerlerinden daha şekil ve kamerası daha ii çift hat herşey tıkır tıkır çalışıyo fakat şu ses değiştimeyi yapamadım bileniniz varsa yarımdıcı olabilrmi?

abi bilgisi olan yok mu ya???
  • ANYCOOL T838 İLE
    ANYCOOL T828 ARASINDAKİ FARKLAR
    Diğer modeller 2 GB destekler 838 4 gb destekler
    Ses gücü daha yüksek
    TV çekimi daha net
    Foto-Kamera modu daha yüksek 3.2MP
    Anycool 828 deki özellerin tamamı mevcuttur.

İŞTE ARALRINDAKI FARK
  • yaw gençlik ben bu anycool un sitesine baktım t808 diye bişey göremedim http://anycoolmobile.com/urunler.html ayrıca normalde bu anycool garantili değilmi?siz 300 e falan nasıl aldınız?
  • doğubanktan en son kim kaça aldı bu telefonu arkadaşlar?fiyat araştırması olsunda ona göre hareket edeyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanery

Arkadaşlar.Bluetooth kulaklık ile T818 telefonda Müzik dinleyen veya TV izleyen varmı? Varsa telefon ses ayarlarını Bluetooth kulaklığa nasıl yaptınız?

Bu soruma cevap verecek kimse yokmu. saygılar..
  • BEN BU TELEFONLARDAN ALMAK İSTEYEN ARKADAŞLARI UYARMAK İSTİYORUM. AYNI MODELLER BİLE BİRBİRİNİ TUTMUYOR. MUTLAKA İYİ İNCELENMELİ. SADECE ANYCOOL TELEFONLARINI KONU EDEN BİR SİTE VAR.. ANYCOOL CEP FORUM İSİMLİ SİTEDE BU TELEFONLARIN ARTI-EKSİ YÖNLERİ TARTIŞILIYOR.. İSTEYEN ARKADAŞLAR BAKSINLAR VE BİLDİKLERİNİ BİZİMLE PAYLAŞSINLAR.. http://cepcanavari.tr.gg/ANYCOOL.htm http://cepcanavari.tr.gg/FORUMLAR%3C%3C%3E%3E-Ue-YE-OL/index.htm ÇİN TELEFONLARININ İÇİNDE HOŞUMA GİDEN ANYCOOL Z1 MODELİDİR. HEM KİBAR HEM DE SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR.. http://cepcanavari.tr.gg/ANYCOOL-Z1.htm

• HAMDİCAP kardeşim senin satıcı lduğun belli.Yukarıda verdiğin hiçbir site Anycool un resmi sitesi değil inceledim.TAMAMEN SATIŞ SİTESİ........
    AYRICA ANYCOOL UN RESMİ SİTESİ VE DE SATICISI --İNTEL İLETİŞİMDİR---BUNUN DIŞINDAKİLER MALESEF KAÇAK VE DE YASAL DEĞİL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FKRKN -- 23 Haziran 2008; 10:38:35 >
  • Bende de T828 var ama E-250 kulakligiyla olmadi.sizin ki farkli sanirim

quote:

Orjinalden alıntı: ersinaylin

hımm...kullandığım telefon anycool ama modeli t828 ,belki model farkındandır..saygılar...
  • bu yazdığın meseleyi bende çok uğraştım ama yapamadım yapan arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinirim ayrıca ilgilenenlere bu telefonların pc suite ve modem driver'ını bulamayanlara aşağıdaki sitede mevcut

http://mt6227-driver.blogspot.com/search?updated-min=2008-01-01T00%3A00%3A00-08%3A00&updated-max=2009-01-01T00%3A00%3A00-08%3A00&max-results=7

quote:

Orjinalden alıntı: osmanery

Samsung WEP 180 Bluetooth kulaklıgım ve Anycool T818 telefonum var. Bu telefonda TV izlerken veya Mp3 dinlerken çıkan sesleri bluetooth kulaklık ile dinleyebilirmiyiz. Bilen arkadaşlar nasıl ayar yapıldığını teferruatlı şekilde izah ederseniz sevinirim. Şimdiden tşk.ler...

• selam arkadaslar ben yenıyımde t8xx ailesine yenı katıldım cok memnunum ama birkac sorum olcak.
    1)telefonda msj yazarken nasıl kalemi kullana biliriz?
    2)bide acıklık koyuluk renk ayarı nasıl yapabilriz?
    3)bide telefona resim atınca neden acımıyor? acılması için ne yapmayılıız? acabilen warmı ?

sımdıden tesekkurler. iyi forumlar..
  • arkadasım

1 mesaj yazarken yıldız tusuna bastığında sol üst köşede abc ABC 123 falan değişio ayrıca aşağıda klavye falan değişio eğer yazı yazıcaksan klavyeyi abc moduna al ve kalemle dokunarak yaz
    2 resimleri açabilmen içinde boytunu küçültmen lazım
  • saol kardesım peki renk ayarını bilen warmı ?
  • ya beyler foto atmayı bulabilen warmı ? 100kb+ acmıo cok kotu bişey bu öelliginin olmaması diger türlü 4x4 tel...
  • TELEFONUN HAFIZASI 197 K BU NEDENLE RESİMLERİ MALESEF AÇMIYOR...BİLGİSAYARA GÖNDER ORADA KÜÇÜLT SONRA TEKRAR TELEFONA AT O ZAMAN GÖSTERİN...BİZ BU KONUDA İNSANLARI SÜREKLİ UYARDIK AMA..........MALESEF REKLAMLARA YENİLDİK.....SEVGİLER
    quote:

Orjinalden alıntı: tre1

ya beyler foto atmayı bulabilen warmı ? 100kb+ acmıo cok kotu bişey bu öelliginin olmaması diger türlü 4x4 tel...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.