Şimdi Ara

AnyCool t808 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
2
Favori
156.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: oskar84

ben aldım elime patladı imei nuamrası kopyalanmıştır 1 ay içerisinde kapatılacaktır die mesaj geldi aveadan gitt i 260 ytl satıcı ortadan kayboldu mesajalrıma cevap da vermiyo bu sorunu nasıl çözebilirim acaba lütfe yardıme din telin özelliikelri iyi ma 1 ay sonra kapanacak ya suleyman.zor@tekstilbank.com.tr biri cevaplras çok sevinicem

İŞTE ARKADAŞLAR SONUÇ BU......HER FIRSATTA UYARMAYA ÇALIŞTIM......BU SONUÇLAR ELDEN ALANLARDA DA VAR. ŞU ANDA ALICI SATICI KOVALAMACASI BAŞLADI....HAYDİ HAYIRLISI...
  • arkadaşlar bu telefonda EDGE VE 3G (Görüntülü konuşma) özellikleri varmı eğer yoksa bu tip özellikleri olan çin malı telefon başka telefon varmıdır bilgi alabilirmiyim
  • ARKADAŞIM BİR TELEFONDA GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA OLMASI İÇİN FREKANS BİLGİSİNDE UMTS YAZMASI GEREK BU ÇİN TELLERİNDE BU YAZMIYOR.FREKANS 900/1800 YAZMAKTA BUDA NORMAL BİR TEL OLDUKLARINI GÖSTERİR.İKİ KAMERASI VAR AMA AYRI AYRI KULLANILIYOR.KAMERALARINDA ALIM VE DE VERİM.YOKTUR.YANLIZCA ÇİFT HATLILARDA G.M NİN 3G COOL MODELİNDE BULUNMAKTADIR.SEVGİLER
  • Arkadaşlar anycool cep telefonlarının T serisinde T808 T818 T 819 T828 T838i
    T848 T 858 T868 modelleri var su anda türkiyeye gelenler T 838İ ye kadar yakında diğer serilerinde geleceğini sanıyorum çünkü 2 ay içinde T 838i ye kadar olan modeller geldi fiatlarıda su anda 270 ytl alınan telefonlar 2 ay içinde 70 ytl kadar inip 200 ytl ye satılıyor diğer serilerde gelince fiatları iyice ineceğini düsünüyorum yabancı sitelerden incelediğim kadarı ile hemem hepsinde modellerin özellikleri aynı adresini verdiğim web adresinde ANYCOOL T858 modelini http://www.3gec.net/product_6247.html verdigim sitedede ANYCOOL T868 modelini inceleyebilirsiniz http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=1615&page=1 bekleyin fiatları iyice uygun hale geleçek aynı paraya daha iyi anycool modelleri alacağınızı sanıyorum saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasans -- 8 Haziran 2008; 12:54:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: oskar84

ben aldım elime patladı imei nuamrası kopyalanmıştır 1 ay içerisinde kapatılacaktır die mesaj geldi aveadan gitt i 260 ytl satıcı ortadan kayboldu mesajalrıma cevap da vermiyo bu sorunu nasıl çözebilirim acaba lütfe yardıme din telin özelliikelri iyi ma 1 ay sonra kapanacak ya suleyman.zor@tekstilbank.com.tr biri cevaplras çok sevinicem

herhangi bir anycool satan dükkana gidin,yeni imei yükletin.20 liraya felan yapıorlar.
    yada istanbuldaysanız direk doğubanka gidin...
    elinizde patlayan bişi yok merak etmeyin,hallediliyor imei konusu...
  • Arkadaşlar bu telefonda outlook senkronizasyonu var mı? Veya pc senkronizasyonu yapıyor mu? Kişinin ikinci numarasını senkronize etmiyormuş doğru mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaangurcan

Arkadaşlar bu telefonda outlook senkronizasyonu var mı? Veya pc senkronizasyonu yapıyor mu? Kişinin ikinci numarasını senkronize etmiyormuş doğru mu?

pc senk programı var zaten yapıyor ama kişinin 2. numarasını almıyor.tek numara kaydediyor.aslında program 2 numarayıda destekliyor fakat senkronizede extra bilgi alımı hatası veriyor ve sadece tek numara alıyor.

outlook a senkronize yok ama outlook dosyasını import edebiliyorsunuz ...
  • t808 Tv Modu Ve Camerası Diğer Modellerine Göre Çok İyi Bizzat Denenedim.

Hatta Bazı Kanalları Antensiz Çekiyor..
  • yaklaşık 1 hafta önce doğubanktan anycool t838 aldım fakat telefonun bazen sesi tamanen gidiyor kapatıp açınca düzeliyor ama bunun nedenini bir türlü bulamadım acaba bilen var mı?
  • bende dun 1 tane aldım sessize alma var profillerden toplantı yı seç özelleştirden ayarlayabilirsin. yanlız keşke almasaydım dedim neden mi? akşam babam aynısından bana almış şimdi 2 tane t808 im warbirini hiç açmadım satıcam heralde açtığımdaqn izlenimler;
    kamera orta(ne vasat nede süper)
    hız(gayet güzel)
    dokunmatik ekran(süper)
    ses kalitesi(süper)
    tv çekimi(ANKARA İÇİN(İSTANBUL YOLUNDA MAÇ İZLEDİM CIZIRTISIZ UYDU KALİTESİNDE)
    ÇİFT SİM(GEYET GÜZEL PROBLEMSİZ)
    ŞARJ(DİĞER TV Lİ TELLERE GÖRE DAHA UZUN)
    KART- MİCRO SD
    İNTERNET
    EL YAZISIYLA MESAJ YAZMA(N99İ DE YOK.)

BENCE ALACAK ARKADAŞLARA T 808 İ TAVSİYE EDERİM N 99 İ Yİ 2 YE KATLAR.

BENDEKİ T 808 İN FİYATI 250 LİRADIR ALMAK İSTEYEN PM
    quote:

Orjinalden alıntı: celenlee

Ben bugun garantisiz olandan aldım.
    Yamuklarını gördükçe ( ki inşallah görmem )
    Burda sizlerle paylaşırım.

İlk önce Bana en çok koyan şeyi paylaşayım.

Telefon çalarken "Sessize alma" diye bir kavram yok.
    ya açacaksın ya Reddeceksin yada ölece çalmaya yada titremeye devam edecek. Bu sıkıntı oluşturabilir çoğu kişi için.

Şimdilik ilk göze çarpan bu.
    Kullandıkça yazarım..

Bu arada Telefon için PC suit arıyorum bilen varsa burda paylaşsın lütfen.

• s.a arkadaslar

bende anycool t818 modeli mevcut ama daha hazifa karti almadim. En son kaç gb ta kadar destekliyo bilgilendirirseniz sevinirim.

simdiden tesekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: By.Apo

s.a arkadaslar

bende anycool t818 modeli mevcut ama daha hazifa karti almadim. En son kaç gb ta kadar destekliyo bilgilendirirseniz sevinirim.

simdiden tesekkürler...

2 gb çalışıo..
    fazlasını bilmiyorum..

• quote:

Orjinalden alıntı: sarıkanaryam

quote:

s.a arkadaslar

simdiden tesekkürler...

2 gb çalışıo..
    fazlasını bilmiyorum..

sagol kardes cevapsiz birakmadigin icin..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sarıkanaryam

quote:

s.a arkadaslar

simdiden tesekkürler...

2 gb çalışıo..
    fazlasını bilmiyorum..

sagol kardes cevapsiz birakmadigin icin..

rica ederim kardeşim...
    burda birbirmize yardımcı olmak için varıs...

• Dün doğubank a uğradım.

Doğubanktaki tüm dükkanlarda var bu anycool'lardan. Bir çok modelini gördüm ki çoğu dükkanda çift sim kartlı t808, 818, 828 ve 838 var. Bir kaç dükkanda da modelini hatırlayamadığım iki model daha gördüm. Süper cihazlar, menüleri n99i deki gibi özentisiz değil ve koskocaman ekranları var. Fiyatlar mı: 200-230 YTL arası. 180 e bile alabilirsiniz sıkı pazarlıkla.
  • arkadaşlar ben bu telefona baya özendim çift kartlı oluşu pda fln oluşu beni çekiyor resmen. şimdi sorun şu msj atarken hat seçmek kolay oluyor mu? Doğubankta anycooltr.com daki 828 modelini buldum onu almayı planlıyorum bozuk türkçesine çözüm var mı illa diğer kasalardan birini mi almalıyım
  • s.a arkadaslar

t818 video olarak hangi formatlari destekliyo

mesela avi,mpeg gibi formatlari çalistiriyomu???????

• Slm arkadaşlar bende bu forumda yeniyim anladığım kadarıyla anycool marka telefonların hiç birinde 1.3 ten daha iyi kamera yok 5 mp yazmışlar 3.2 yazmışlar ama hepsi hikaye uzun zamandırda araştırıyorum bu telefonları ancak karar veremedim bazıları çok övüyor makinayı bazıları yerin dibine sokmuş bu telefon iyimi kötümü kullanan arkadaşlar cevaplasın lütfen (bilen bilmeyen konuşunca karmaşa oluyo!!!) şimdiden teşekkürler...
  • Samsung WEP 180 Bluetooth kulaklıgım ve Anycool T818 telefonum var. Bu telefonda TV izlerken veya Mp3 dinlerken çıkan sesleri bluetooth kulaklık ile dinleyebilirmiyiz. Bilen arkadaşlar nasıl ayar yapıldığını teferruatlı şekilde izah ederseniz sevinirim. Şimdiden tşk.ler...
  • arkadasin eger bu telefonu kamera içi aliyosan hiç alma kamerada birak 1.3megapixeli , megapixel bile yok kamera vga zoom yapiyo ama foto bozuluyo... Ama isigi iyi ayarlarsan fotoyu güzel cekiyo. cift hat sorunsuz calisiyo. ekrani devasa bise diger tellere göre ve dokunmatik sorunsuz çalisiyo. tv de güzel. sesi müzik seti gibi. ama tus takimi biraz sert. telefonda takilma yasamadim hic. menüsüde güzel nokia gibi cok kullanisli bi menü. yanliz sarj aleti cok dandik ve usb kablonun takildigi sokette dandik geldi bana ama dikkatli kullanirsan bise olmaz tas gibi tel. bende t818 var. fotolarda tipi kötü gözüküyo ama eline alinca diger modellerden daha iyi oldugunu görüceksin. siddetle tavsiye ederim yani güzel tel...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.