Şimdi Ara

AnyCool t808 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
2
Favori
156.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sıfır anycool t818i 210 liraya satıyorum acilen ulaşın kaçırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 23 Mayıs 2008; 9:42:46 >
  • bu makineyle çekilmiş örnek foto ve video var mı
  • foto kalitesi iyi değil örnek olarak e250 nin kamerasıyla aynı kalitedee

quote:

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

bu makineyle çekilmiş örnek foto ve video var mı
  • evet dediğin gibi böyle bir sorun var çaresi:
    txt uzantılı dosyayı not defterinde açıp farklı kaydet diyip aşağıdan kodlama şeklini UTF8 seçip öyle dene sonuç gayet iyi karakter sorunu falan yok.

quote:

Orjinalden alıntı: fakon

Arkadaşlar t818'de ebook özeliğini,txt dosyalarının bazı karakterlerini bozuk olarak tanısa da okunabiliyor..Ancak telefona yüklenebilen başka formatlarda ebook dosyaları varmı sizin bildiğiniz.
  • pardon bi konu daha var:
    cep telefonundan açtığın dosya hala karakter hatası verebilir. dosyayı açtığınızda settings seçeneğinden aşağılarda kod kısmını utf8 seçip okeylersiniz telefon e kitabı başarılı bir şekilde okur. Saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: mansurdan

evet dediğin gibi böyle bir sorun var çaresi:
    txt uzantılı dosyayı not defterinde açıp farklı kaydet diyip aşağıdan kodlama şeklini UTF8 seçip öyle dene sonuç gayet iyi karakter sorunu falan yok.

quote:

Orjinalden alıntı: fakon

Arkadaşlar t818'de ebook özeliğini,txt dosyalarının bazı karakterlerini bozuk olarak tanısa da okunabiliyor..Ancak telefona yüklenebilen başka formatlarda ebook dosyaları varmı sizin bildiğiniz.

• arkadaslar mp4 vıdeo oynatma sorunun cozen varmı nasıl yapıcaz ses normal ama goruntu agır oynuyor lutfen yardım edınn
  • mp4 u nolmal oynatmak için video kaydedicideki sol alt kösedeki Ev-0 ı Alt istikameti gösteren oka kalemi ile basarak EV-4 e getir biraz düzelir
  • benim kulaklık sorunu var ya çalışmıyor kulaklı ne yapmam lazımmm yardımm kardeşlerimmm
  • benim hala anlayamadığım şey anycool letus şimdi de dolia. dolia nın ne farkı war hepsi aynı mı bunların?
  • arkadaşlar bi problemim var,bunu çözen varmı bakalım.

şimdi rehberde bi kişiye mesela 2 telefon kaydediyorsunuz.biri ev biri cep mesela.
    fakat pc suite de telefon hafızasını kaydettiğinizde sadece 1 numarayı pc ye kaydediyor.
    yada telefon hafızasından sime kopyaladığınızda bir ismi,2 numarası olsada bir numarasını kaydediyor sime :)

yani biz telefon hafızasını zaten pc suite ile pc ye kopyalayabiliyoruz diye rahat davranırsak,ve birgün telefon göçerse,bi bakmışız,yedeklerde ,her bi isme tek telefon numarası olduğunu göreceğiz.
    örneğin,babam,altında 3 telefon numarası var ama yedeklediğimde sadece 1 ini atıyor.

varmı bu durumu çözen ? :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: csungu

arkadaşlar bi problemim var,bunu çözen varmı bakalım.

şimdi rehberde bi kişiye mesela 2 telefon kaydediyorsunuz.biri ev biri cep mesela.
    fakat pc suite de telefon hafızasını kaydettiğinizde sadece 1 numarayı pc ye kaydediyor.
    yada telefon hafızasından sime kopyaladığınızda bir ismi,2 numarası olsada bir numarasını kaydediyor sime :)

yani biz telefon hafızasını zaten pc suite ile pc ye kopyalayabiliyoruz diye rahat davranırsak,ve birgün telefon göçerse,bi bakmışız,yedeklerde ,her bi isme tek telefon numarası olduğunu göreceğiz.
    örneğin,babam,altında 3 telefon numarası var ama yedeklediğimde sadece 1 ini atıyor.

varmı bu durumu çözen ? :)

bende 818 modeli var ama pc suit progranını ındırdım takıtım sorun cıkmadı tanıyor ama pc suit ile telefon baglanmıyor bırbırıne mesela java özluk yuklemek ıstedım ama olmadı

• http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=9487832 özelliklerini incele nereden yazdıgınızı bılmıyorum istanbuldaysanız dogubankı gezın bulursunuz

quote:

Orjinalden alıntı: mto

quote:

Orjinalden alıntı: 1ree

quote:

Orjinalden alıntı: mad_prenses

arkadaşlar bana acil cvp yazmalısınız yarın gidip alıcam şu anycool u ama t818 mi almalıyım t808 mi??? ne önerirsiniz??Acil halletmeliyim bu mevzuyu şehir dışına çıkcıam yarın almalıyım..ne diyorsunuz??

ben anycool t818 kullanıyorum memnun um tavsıye ederım fıyatına gore ıyı ayrıca 808 ın ustmodelı

istersen daha ust modelı cıkmıs goruntusunde begendım anycool t819 al camera pikseli de yuksek

yinede ozellikleri sana hitap ediyor mu ona bak ıncele birbiriyle kıyasla özellikleri fiyat olarak da iice bak istanbuldaysan bazı yerler onerebılırım

arkadaşım bu bahsettiğiniz t819 telefonla ilgili internette bir bilgiye rastlayamadım açıklayıcı bilgi albileceğimiz site adresi veya buraya yazabileceğiniz bilgi varsa bizimle paylaşırmısınız. teşekkür ederim.

• arkadaşlar turkcell mms ayarlarını yaptım ama mms gönderme bölümü çok karışık açıklama yapabilecek varmı acaba YE CC BCC ÖZNE İÇERİĞİ BAĞLANTI bu bölümü nasıl dolduruyorsunuz ben birkaç defa denedim bekliyor bekliyor sonunda gönderilemez diyor, ama internete normal giriyorum, ayarlarda sitedeki ayarlarla aynı yardımcı olurmusunuz lütfen
  • arkadaşlar bu remote control şifresini sormuştunuz ben 0000 sıfır girdim içine girdi ama ne yapılır bilmiyorum
  • Arkadaşlar bugun bana yasal uayarı geeldi 3 hafta sonra tel kapanacak mış ben hayatta kapanmaz demiştim ama çok şaşırıdım

Demek böle imiş telefonular biz hallederiz diyolar ama inanmayın arkadaşlar başka bir telin imel li falan yalan

Neyse haberiniz olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: bogecan

Arkadaşlar bugun bana yasal uayarı geeldi 3 hafta sonra tel kapanacak mış ben hayatta kapanmaz demiştim ama çok şaşırıdım

Demek böle imiş telefonular biz hallederiz diyolar ama inanmayın arkadaşlar başka bir telin imel li falan yalan

Neyse haberiniz olsun

arkadaşım önce bi aldığınız yere gitseniz,durumu açıklasanız,elemanlar probleminizi çözmez ise,ve telefon elinizde kalır ise bu yorumu bize yapsanız ????sonuçta yapacakları şey,başka bi imei yükleyip probleminizi gidermek...
  • MERHABA ARKADAŞLAR BEN DE YAKLAŞIK 1 AYDIR ANYCOOL T 808 KULLANIYORUM BENDEN ÖNCE ALAN ARKADAŞLARIM VAR ŞİMDİLİK BİR SORUN YOK AMA İNTERNETE GİRMİYOR CİHAZ SİTEDE BİR ARKADAŞ VERMİŞ DENEDİM AMA OLMADI BİLEN VARMI ACABA
  • TÜRKCELE GİRMİYOR GOOGLE YE GİRİYOR
  • alırken bakacaksınız abiiicimm çakma imei ile bu iş olurmuuu ben alırken internete girdim baktım imei kayıtlıdır ı görünce aldımm ikiside kayıtlı olacakkk benim telde tıkır tıkır çalışıyorrr tek sorunum kulaklık sorunu kulaklık çalışmiyiiii ne yapcazz bilen varmııı

quote:

Orjinalden alıntı: csungu

quote:

Orjinalden alıntı: bogecan

Arkadaşlar bugun bana yasal uayarı geeldi 3 hafta sonra tel kapanacak mış ben hayatta kapanmaz demiştim ama çok şaşırıdım

Neyse haberiniz olsun

arkadaşım önce bi aldığınız yere gitseniz,durumu açıklasanız,elemanlar probleminizi çözmez ise,ve telefon elinizde kalır ise bu yorumu bize yapsanız ????sonuçta yapacakları şey,başka bi imei yükleyip probleminizi gidermek...

• arkadslar benden size bir tavsiye anycool marka telefonlarla wap veya gprsi kullanmayın. ben alırken bana kullanma kullanırsan kpanır denildi bende kullanmıyorum. mantıgı nedir ne degildir bilmiyorum ama kullanmamanızı tavisye edebilirim..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.