Şimdi Ara

AnyCool t808 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
391
Cevap
2
Favori
156.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kulaklık olayını çözdüm...samsung e250 kulaklığı tam uyumlu olarak çalışıyor,fakat ses te çok az farketti,ses yüksekliği yine düşük çok fazla çıkmıyor....MP4 olayını da hala araştırıyorum,henüz bir mp4 video çalıştırabilmiş değilim...selamlar...
  • e250 kulaklığını denedim olmadı nasıl yaptınız

quote:

Orjinalden alıntı: ersinaylin

kulaklık olayını çözdüm...samsung e250 kulaklığı tam uyumlu olarak çalışıyor,fakat ses te çok az farketti,ses yüksekliği yine düşük çok fazla çıkmıyor....MP4 olayını da hala araştırıyorum,henüz bir mp4 video çalıştırabilmiş değilim...selamlar...
  • hımm...kullandığım telefon anycool ama modeli t828 ,belki model farkındandır..saygılar...
  • bt sorunu çözüldü
  • slm arkadaşlar bu anycoolda ımeı nolarından dolayı telefonu kapanan oldumu ?? yada ımeı sorgulamasında^^ elektronik bilgileri değiştirilmiş ^^ ve klonlanmış listesindedir die bir yazıyla karşılaşan oldumu???
  • benim telin arkadaki no ile *#06# yaptığımda çıkan nolarla aynııı iyi mi oluyor böyle olunca aceba

quote:

Orjinalden alıntı: berfican

slm arkadaşlar bu anycoolda ımeı nolarından dolayı telefonu kapanan oldumu ?? yada ımeı sorgulamasında^^ elektronik bilgileri değiştirilmiş ^^ ve klonlanmış listesindedir die bir yazıyla karşılaşan oldumu???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ße®k

bt sorunu çözüldü

Anlatın , izah edin. Nasıl çözüldüğünü herkes öğrensin..... Saygılar.
  • kardeş bu programları nasıl bulabilirizki googleye yazıyom başka bişiy cıkıyoartı bişiy soracam sağlam kaliteli bir kulaklık yokmu bunun için ya t 818
  • iiyi bariii artık yollayabiliyormusun resimm

quote:

Orjinalden alıntı: osmanery

quote:

Orjinalden alıntı: ße®k

bt sorunu çözüldü

Anlatın , izah edin. Nasıl çözüldüğünü herkes öğrensin..... Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bogecan

Arkadaşlar Merhaba Yoğun araştırmadan sonra bu telefonun(anycool t808) işletim sisteminin

RTOS olduğunu buldum .Bir kaç oyun indirdim ama bir türlü kuramadım .RTOS ile alakalı program
    elinde olan varsa yada oyun bir denesin ...

indirdiklerini bizimle paylaşırmısn bizde bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: berfican

slm arkadaşlar bu anycoolda ımeı nolarından dolayı telefonu kapanan oldumu ?? yada ımeı sorgulamasında^^ elektronik bilgileri değiştirilmiş ^^ ve klonlanmış listesindedir die bir yazıyla karşılaşan oldumu???

benim anycool t808 in simb si imei kaydı olmadığı için kapatıldı ama satın aldığım kişiyle irtibata geçtim. telefonu kendisine gönderdim imei kaydını yeniden yaptılar. şuan sorunsuz çalışıyor.
  • bu da anycool telefonlarının üretildiği fabrika
    http://kdimobile.en.alibaba.com/videoshow.html
  • sim kartı çıkarıp tekrar taktım ve düzeldi kendiliğinden
  • Arkadaşlar t 818 kullanıcısı olarak düsünçelerim bu kadar paraya bu kadar özellik ben iyi diyorum tek beğenmediğim yanı video çekimi video cekimi çok yavas hareketlerde gölgelenme oluyor helhalde ekranın tepkime süresinden olsa gerek hareketli görüntüler birbirine karısıyor net secilmiyor fabrika ayarlarını geri yükleyecek arkadaşlara tavsiyem fabrika ayarlarını geri yükleyince kayıtlı telefon rehberini tamamen siliyor sim kartlarına yedeklerini alıp silsinler oradan yükleme yapabilirler telefonun telefon rehberine kayıt yaparken numaralarını ismin altındakı numarası bölümüne kaydetsinler çünkü isim ve numarası bölümüne yazılanlar haricindeki yazdıklarınızı sim kartına kopyalama yaparken kopyalamıyor birde hafıza kartı takıldıkdan sonra bu hafıza kartını bilgisayardan açmak sorun olabiliyor
  • herkese iyi günler
    bende anycool marka t808 modeli telefon var imei nosuna bakmak için *#06# tuşladığımda iki adet imei nosu çıktı bunları sorguladığımda ilki kayıtlı çıktı fakat ikinci imei nosunun kayıtlı olmadığı yazdı bu ne anlama geliyor acaba????
  • arkadaşlar bana acil cvp yazmalısınız yarın gidip alıcam şu anycool u ama t818 mi almalıyım t808 mi??? ne önerirsiniz??Acil halletmeliyim bu mevzuyu şehir dışına çıkcıam yarın almalıyım..ne diyorsunuz??
  • ayvahh anlamına geliyor uyar msjı gelirse aldığın yere götür hemen

quote:

Orjinalden alıntı: gurkan1985

herkese iyi günler
    bende anycool marka t808 modeli telefon var imei nosuna bakmak için *#06# tuşladığımda iki adet imei nosu çıktı bunları sorguladığımda ilki kayıtlı çıktı fakat ikinci imei nosunun kayıtlı olmadığı yazdı bu ne anlama geliyor acaba????
  • t808 in görünüşü bence çok daha güzell ama t818 in 2 kamerası var 3g deniyor ama bu özelliği kullanırmısınz bilmem bence t808 al derim daha sağlam daha güzel şahsi görüşümdürr

quote:

Orjinalden alıntı: mad_prenses

arkadaşlar bana acil cvp yazmalısınız yarın gidip alıcam şu anycool u ama t818 mi almalıyım t808 mi??? ne önerirsiniz??Acil halletmeliyim bu mevzuyu şehir dışına çıkcıam yarın almalıyım..ne diyorsunuz??
  • arkadaşlar samsung marka e250 telefonun şarjını taktım benim anycool t808 e süper oldu 2 kat hızlı dolduruyor valla kulaklığı denemedim daha onuda deneyince yazarımmm
  • 2 camera olması bnm içn pek bişi ifade etmiyo hatta gereksiz değil mi ya??
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.